Ποιες είναι οι χρυσές συμβουλές συνύπαρξης παιδιών και... blinds;

16 Ιανουαρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner poies einai oi xrises simvoules siniparksis paidwn kai blinds

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζουν ασφαλή και ακίνδυνα, όμως αρκετές φορές τα blinds κρύβουν παγίδες για τα παιδιά του σπιτιού. Αν, λοιπόν, έχετε στην οικογένειά σας έναν μικρό... εξερευνητή ή κάποιο περιπετειώδες κατοικίδιο, το να καταστήσετε το χώρο σας απόλυτα ασφαλή πρέπει να είναι μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες σας τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. 

Όλα τα blinds της Euroblinds είναι εφοδιασμένα με εξαρτήματα ασφάλειας για τα παιδιά και για αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να μάθετε να τα χειρίζεστε σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης τους. Τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας με τα οποία εναρμονίζεται πλήρως η Εuroblinds προβλέπουν από το 2014 ήδη αυστηρές προδιαγραφές εγκατάστασης των ιμάντων, των κορδονιών και των αλυσίδων που ρυθμίζουν τα blinds. Για να αποφευχθούν, λοιπόν, οι μεγάλοι κίνδυνοι είναι απαραίτητο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι χρήσεις του κατασκευαστή, αλλά και να ακολουθούνται κάποιες απλές συμβουλές από πλευράς του αγοραστή.

Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός για όλους τους γονείς αλλά και όσους διαθέτουν παρόμοια συστήματα σκίασης και θέλουν να πιστοποιήσουν την ασφάλεια σε κάθε περίπτωση.

1. H Euroblinds, εταιρεία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφάλειας, έχει ασχοληθεί σε βάθος με το αντικείμενο τηρώντας οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν έχετε μικρά παιδιά, όποιο σύστημα blind κι αν έχετε επιλέξει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, θα τοποθετηθεί ειδική διάταξη ασφαλείας, με την οποία στερεώνεται στον τοίχο το βαρίδιο και δεν υπάρχει κίνδυνος στραγγαλισμού.

apospoun to kalodio otan antilamvanontai ipermetri piesi se afto

2. Προτιμήστε ύψος καδένας το οποίο δε μπορεί να φτάσει ένα παιδί.

3. Ειδικά για τα παιδικά δωμάτια προτιμήστε blinds χωρίς καδένα επιλέγοντας ηλεκτροκίνητα συστήματα σκίασης.

4. Όσες δικλίδες ασφαλείας κι αν προβλέψει ο κατασκευαστής, είναι αυτονόητο πως η επιτήρηση, ειδικά των μικρότερων παιδιών όταν παίζουν κοντά σε κάποιο επίφοβο σημείο, από κάποιον ενήλικα είναι αυτονόητη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Η ασφαλής συνύπαρξη των συστημάτων εσωτερικής σκίασης με ό,τι πιο αγαπημένο έχετε στο σπίτι, τα παιδιά, είναι το διαρκές στοίχημα της Euroblinds! Δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα στην ασφαλή εγκατάσταση αλλά και λειτουργία των συστημάτων που εγκαθιστούμε, παρέχοντας παράλληλα δοκιμαστικές επιδείξεις λειτουργίας τους και χρήσιμες οδηγίες ώστε να εξοικειωθείτε πλήρως με αυτά. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία μας ώστε να απολαμβάνετε τη ζωή σας μέσα στο σπίτι χωρίς ανασφάλειες και... απαγορευμένες ζώνες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer