Πέργολα Αλουμινίου - Η Νέα Τάση στους Χώρους Εστίασης

07 Αυγούστου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.JPG1502123861

Η ηλιόλουστη χώρα μας είναι προικισμένη με απίστευτη ομορφιά, και αυτός είναι ο λόγος που η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων μιας επιχείρησης παίζει μεγάλο ρόλο στην προσέλκυση πελατών.  

Και δεδομένου ότι όλοι μας, ειδικά το καλοκαίρι, προτιμούμε να καθόμαστε έξω και να απολαμβάνουμε τη θέα και τον καθαρό αέρα με τον καφέ ή το φαγητό μας, ένας επαγγελματίας γνωρίζει καλά ότι η κατάλληλη επιλογή συστήματος σκίασης μπορεί να κάνει τη διαφορά.  

Η πέργολα ίσως να είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στον νου – πιθανότατα μια στιβαρή, ξύλινη κατασκευή. Τα τελευταία χρόνια όμως, ένα άλλο υλικό κερδίζει γρήγορα έδαφος: το αλουμίνιο. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα μιας πέργολας αλουμινίου, καθώς και γιατί πολλοί επαγγελματίες του χώρου έχουν στραφεί πλέον σε αυτή την επιλογή. 

 Πλεονεκτήματα της Πέργολας Αλουμινίου 

  1. Ιδανική για όλους τους χώρους. Μπορείτε να διαλέξετε εσείς το μέγεθος της πέργολας αλουμινίου ώστε να καλύπτει πλήρως τον χώρο σας, ή το τμήμα ενός χώρου, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι. Με άλλα λόγια, η παραγγελία είναι custom made, πλήρως προσαρμοσμένη όχι μόνο στις ανάγκες, αλλά και στις επιθυμίες σας. 

  1. Εξαιρετικά ανθεκτική. Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ αλλά πολύ ανθεκτικό υλικό. Αντίθετα, το ξύλο είναι αρκετά ευπαθές και χρειάζεται συντήρηση συχνά. Σε αυτό τον τομέα λοιπόν, η πέργολα αλουμινίου σαφώς υπερτερεί έναντι της παραδοσιακής ξύλινης, με διάρκεια ζωής πέραν των 30 χρόνων. 

  1. Προσφέρουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες: Είναι ιδανικές τόσο σε περιπτώσεις ισχυρών βροχοπτώσεων και χαλαζόπτωσης, όσο και σε περιπτώσεις με έντονη ηλιοφάνεια.   

  2. Aποτελεί μια γοητευτική επιλογή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά που αξιοποιούνται στην κατασκευή και εγκατάστασή τους, έρχεται να καταρρίψει το μύθο της ανωτερότητας του ξύλου στο θέμα της αισθητικής. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις ιδιαίτερες κατασκευές από τους έμπειρους και καταρτισμένους Συμβούλους Σκίασης στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds

  3. Μοντέρνο στυλ που ξεχωρίζει! Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες διακοσμούν το χώρο τους σύμφωνα με το μοντέρνο, «βιομηχανικό» (όπως συχνά περιγράφεται) στυλ. Φυσικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει καλύτερα αυτή την εικόνα και αισθητική από μια πέργολα αλουμινίου. Εκτός αυτού είναι μια επιλογή που θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει 

  4. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η πέργολα αλουμινίου κατασκευάζεται κατά παραγγελία, πλήρως εναρμονισμένη με τις επιθυμίες μας. Υπάρχει, όμως, εδώ και κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Ενώ η ξύλινη πέργολα είναι στατική μετά την εγκατάστασή της, η πέργολα αλουμινίου εξακολουθεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας ακόμη και μετά την τοποθέτησή της. Πώς; Με την προσθήκη αυτοματισμών. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τον έλεγχο της διαχείρισης του φωτός πλέον τον έχετε εσείς, όχι ο ήλιος, προστατεύοντας τους πελάτες σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας από τις καυτές ακτίνες του. Περιστρέφοντας τα πτερύγια της μπορείτε να επιλέξετε τη ποσότητα και τον προσανατολισμό τους φωτός που επιθυμείτε στο χώρο. Μπορείτε μάλιστα να προγραμματίσετε την αλλαγή κλίσης ώστε να αλλάζει αυτόματα σε σταθερές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας περισσότερο χρόνο σε εσάς και στο προσωπικό σας για αυτό που αγαπάτε πιο πολύ: την εξυπηρέτηση των πελατών σας! 

  5. Bάζει φως και δροσιά στις στιγμές των πελατών σας μέρα και νύχτα.  Η πέργολα αλουμινίου μπορεί να αποτελέσει το τέλειο μέρος για ξεκούραση και δροσιά κάθε στιγμή της μέρας και της νύχτας. Τη μέρα οι πελάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν ηλιοπροστασία σε ένα χώρο που περιβάλλεται από φυσικό φως ενώ το βράδυ να χαλαρώνουν με θέα τον έναστρο τον ουρανό. Η πέργολα αλουμινίου δίνει επίσης τη δυνατότητα τοποθέτησης τεχνητού φωτισμού, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί πολύ εύκολα μέσω της χρήσης ειδικού αυτοματισμού.  Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι το αγαπημένο τους γεύμα ή ποτό κατά τη διάρκεια της νύχτας.  

  6. Συμβάλλει στην ανακύκλωση του αέρα: Η χρήση της πέργολας αλουμινίου έχει ως στόχο την παροχή μέγιστης άνεσης στον εσωτερικό χώρο ενός κτιρίου από άποψη θερμοκρασίας, διαχείρισης του φωτός αλλά και σωστού εξαερισμού κάτι που επιτυγχάνεται χάρις στη φυσική διαμόρφωση του αέρα που επιτρέπει η συγκεκριμένη κατασκευή. Οι πελάτες σας με αυτό τον τρόπο μπορούν να δροσίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.  

Μάθετε περισσότερα για αυτά τα έξυπνα συστήματα από πεπειραμένους Συμβούλους Σκίασης της Euroblinds.  

intro image

Μπορεί λοιπόν η ξύλινη πέργολα να είναι η παράδοση, το αλουμίνιο, όμως, είναι το μέλλον. Και το μέλλον είναι ωραίο. Και λειτουργικό. Και ευπροσάρμοστο. Και οικονομικό!  

Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που όλο και περισσότεροι επαγγελματίες το προτιμούν για τον χώρο τους. Θέλετε και εσείς να προσδώσετε μια μοντέρνα, ιδιαίτερη νότα στην επιχείρησή σας; Είτε έχετε ήδη σκεφτεί κάτι είτε όχι, επισκεφτείτε τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds. Μαζί θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας, θα εμπνευστούμε και θα δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, ιδανικό για την επιχείρησή σας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer