Ο χρόνος που περνάς με τον εαυτό σου είναι πολύτιμος: 4 λόγοι για να κάνεις τη δική σου, προσωπική ενδοσκόπηση!

24 Ιουλίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner o xronos pou pernas me ton eafto sou einai politimos

Είναι περίεργο πώς ο χρόνος μικραίνει όταν περνάμε καλά και πώς μοιάζει αιώνας όταν το άγχος των υποχρεώσεων μας κατακλύζει. Όσο όμορφο κι αν είναι το καλοκαίρι, όσο εξωτικός κι αν είναι ο προορισμός, πάντα αυτές οι στιγμές ελευθερίας θα μας μοιάζουν λίγες. Γι' αυτό και είναι σημαντικό σε αυτό το ασταμάτητο κυνήγι του ρολογιού να βρίσκουμε το χρόνο να εισπράττουμε την ευτυχία με όποιον κι αν είμαστε όπου κι αν βρισκόμαστε. Όλες τις εποχές του χρόνου. 

Το κατεξοχήν, βέβαια, καταλληλότερο μέρος για να εξασφαλίσουμε χρόνο για τον εαυτό μας και τις σκέψεις δεν είναι άλλο από το ίδιο μας το σπίτι. Εκεί όπου νιώθουμε πραγματικά ασφαλείς, προστατευμένοι και ελεύθεροι. Επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντανακλά όχι μόνο το προσωπικό σας γούστο, αλλά και την προσωπικότητά σας, στη Euroblinds μπορείτε να επιλέξετε από μια πλειάδα εκφραστικών επιλογών στα συστήματα σκίασης και αυτοματισμού. Έτσι, αφού δημιουργήσετε ένα άνετο, φιλόξενο, λειτουργικό περιβάλλον, ο χώρος σας επενδύεται και ανάγεται σε κάτι ακόμη πιο προσωπικό, αποκτώντας τη δυνατότητα να σας ξεκουράζει. Με άλλα λόγια, ένας χώρος που αποτελεί προέκταση του εαυτού σας ευνοεί ουσιαστικές στιγμές χαλάρωσης και προσωπικής αναζήτησης.

Γι’ αυτό διαβάστε 4 πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους οφείλουμε να διεκδικούμε προσωπικό χρόνο για τον εαυτό μας και αφήστε την έμπειρη ομάδα της Euroblinds να βοηθήσει στη δημιουργία ενός προσωπικού καταφυγίου που ενθαρρύνει τις σημαντικές στιγμές χαλάρωσης στον ίσκιο, προτείνοντας το σύστημα σκίασης που ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές σας ανάγκες.

  • Απόκτηση συναισθηματικής ισορροπίας

Ο χρόνος είναι πολύτιμος όχι μόνο για να διεκπεραιώνουμε τις καταναλωτικές, οικογενειακές, κοινωνικές, εργασιακές μας σχέσεις, αλλά και για να χτίζουμε κάθε μέρα τον δικό μας εαυτό, απλώνοντας την προσωπικότητά μας σε πεδία που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε ολοκληρωμένοι. Αυτή είναι η μοναδική αφετηρία για να νιώσουμε ηρεμία, ασφάλεια και ισορροπία.

  • Ιεράρχηση προτεραιοτήτων

Η ποιότητα του χρόνου που περνάμε με τον εαυτό μας διαχέεται και επηρεάζει αντανακλαστικά κάθε άλλη πτυχή της ζωής μας. Κάθε μέρα μέσα στο άγχος είναι μια μέρα αποπροσανατολισμού από τις πραγματικές μας ανάγκες.

  • Ξεκλειδώνοντας τις σκέψεις

kseklidonontas tis skepseis

Λίγες μέρες διακοπών δεν είναι αρκετές για να επανασυνδέσουμε τα χαλασμένα μέσα μας καλώδια επικοινωνίας με τον εαυτό μας και τις πραγματικές του ανάγκες. Στο λαβύρινθο του μυαλού μας οι σκέψεις χάνονται, μπερδεύονται ή και εγκλωβίζονται, με αποτέλεσμα να νιώθουμε παράταιροι και ασυντόνιστοι. Η αποκατάσταση της επικοινωνίας με τον εαυτό μας βασίζεται στο χρόνο που διαθέτουμε να ξεμπλέξουμε μία-μία τις σκέψεις μας και να ξεκλειδώσουμε τα θέλω μας.

  • Ένα απαραίτητο διάλειμμα ξεκούρασης

Πέρα από την προσωπική ενδοσκόπηση, η εξασφάλιση προσωπικού χρόνου διαθέτει ένα πολύ-αντικειμενικό και βασικό έρεισμα. Την ίδια την ξεκούραση, που δεν νοείται αν το μυαλό μας κατακλύζεται συνεχώς από το άγχος και την έλλειψη χρόνου. Το σώμα μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μυαλό μας, γι' αυτό και ο εγκέφαλός μας δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τη χαλάρωση των μυών, δίνοντας εντολή στο σώμα για ξεκούραση, αν δεν τον έχουμε πείσει πως έχουμε εξασφαλίσει τον απαραίτητο για αυτή χρόνο.

Ο διαθέσιμος, ελεύθερος χρόνος για στοχασμό και ανασυγκρότηση είναι για τους περισσότερους η νέα πολυτέλεια της εποχής μας. Οι κατάλληλες επιλογές συστημάτων σκίασης και χρωμάτων μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα και να συμβάλουν στην πνευματική σας ηρεμία.

Το έμπειρο και καταρτισμένο δίκτυο των ανθρώπων της Euroblinds είναι πάντα δίπλα σας για να απαντήσει σε κάθε απορία και να σχεδιάσετε μαζί τις λύσεις που θα προσφέρουν στο χώρο σας την ηρεμία και την ασφάλεια και κυρίως το χρόνο για να τα απολαύσετε!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer