Ο Οίκος Alhambra παρουσιάζει τη νέα του συλλογή και εντυπωσιάζει!

14 Φεβρουαρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

 

inner o oikos alhambra parousiazei ti nea tou sillogi kai entiposiazei

Κάθε ύφασμα του Οίκου Alhambra είναι τόσο ξεχωριστό όσο οι μοναδικοί κόσμοι που ζωντανεύουν μέσα από τις γραμμές, τα μοτίβα και τα χρώματά του. Για δεκαετίες συνώνυμο των ποιοτικών υφασμάτων, το διάσημο brand υπογράφει κάθε καλόγουστο χώρο και ανταποκρίνεται άριστα στις ανάγκες διακόσμησής του, όσο σύνθετες κι αν είναι. Οι επανειλημμένες διακρίσεις από κορυφαίους ειδικούς του χώρου την έχουν καταστήσει έμπιστο προμηθευτή των πιο διακεκριμένων συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια. Το μοναδικό χαρακτηριστικό της να ντύνει κάθε χώρο με πρωτότυπα υφάσματα που τον απογειώνουν αισθητικά αλλά και λειτουργικά, την έχει ξεχωρίσει άλλωστε και στην προτίμηση όσων ζητούν περισσότερα από το μέρος που ζουν ή εργάζονται.

Για το 2020 ο Οίκος Alhambra, συνεπής στη φιλοσοφία του να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο με τα νέα σχέδιά του, εγκαινιάζει τέσσερις νέες συλλογές που θα ενθουσιάσουν τους φίλους των φρέσκων, δυναμικών και αυθεντικών γραμμών. Στοχεύοντας πάντα στο ιδανικό συνταίριασμα ποιότητας και υψηλής αισθητικής, στην καταξιωμένη παρέα των προηγούμενων collections, προστίθενται, λοιπόν, περήφανα αυτές των Ikaria, Jimena, Sade και Sintra

Αντανακλώντας τη μοναδική ατμόσφαιρα ξεχωριστών για την ενέργειά τους τόπων του κόσμου, οι νέες συλλογές αναδίδονται μέσα από τη μεγάλη δεξαμενή έμπνευσης για τη δημιουργία υφασμάτων αέρινων και χρηστικών που χαρίζουν στους χώρους εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Αποτελεί, εξάλλου, βασική αρχή του Οίκου αυτή η ιδανική σύμπλευση των αισθήσεων με τις κινήσεις και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των υφασμάτων που ζωντανεύουν και δρουν πολυδιάστατα σε ένα δωμάτιο.

Αξίζει, λοιπόν, να τις γνωρίσουμε καλύτερα, μία προς μία:

Ιkaria

ikaria

Έμπνευση με σφραγίδα αμιγώς... ελληνική και ειδικότερα από το ιδιόμορφο και πάντα προκλητικά γοητευτικό σκηνικό της αιγαιοπελαγίτικης Ικαρίας. Χρώματα και μοτίβα από τη θάλασσα και τον αέρα και μοναδικά υλικά που συνταιριάζουν την οικειότητα με τη θαλπωρή οδηγούν στη σύνθεση μιας ονειρεμένης ισορροπίας-ιδανικό καταφύγιο για τις αισθήσεις.

Jimena

jimena

Στο επίκεντρο η γραφική Jimena της Ανδαλουσίας, δανείζει στη νέα αυτή συλλογή ένα ασύλληπτο παραδοσιακό χρώμα που αναβλύζει αυθεντικότητα και έντονα χρώματα. Απαλές γεωμετρικές αντιθέσεις και ταιριαστές συνθέσεις μοτίβων, με πρωταγωνιστές τους γήινους τόνους, οδηγούν σε μια δυναμική αισθητική που ανταποκρίνεται τόσο σε κλασικές όσο και πιο σύγχρονες απαιτήσεις χώρων.

Sade      

sade

Οι απαλοί και ρομαντικοί τόνοι έχουν τον πρώτο λόγο εδώ, μιας η ονειροπόληση και η ενδοσκόπηση αποτελούν ζητούμενα όποιου βρεθεί στο Sade της Ινδίας. Υφάσματα που αγκαλιάζουν απαλά τις γραμμές των επίπλων και επενδύουν τους τοίχους σαν κινούμενες ζωγραφιές δημιουργούν μια υπέροχη αισθαντική αρμονία.

Sintra

sintra

Με πρωταγωνιστές το πράσινο και το γαλάζιο του Ατλαντικού που φυσά την έμπνευση σε κάθε στενό της, αλλά και τα ανθεκτικά υφάσματα, κάθε επιλογή της νέας αυτής συλλογής αποτελεί μια γνήσια αντανάκλαση της γοητευτικής πορτογαλικής Sintra και των φυσικών θέλγητρων που τη συνθέτουν. Δεν θα μπορούσε να λείπει το πορτοκαλί από αυτή τη συλλογή, φυσικά, μιας και το Κάστρο της Πένα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πορτογαλικής πόλης.

Η Euroblinds εμπιστεύεται τη δύναμη τόσο των νέων αυτών συλλογών όσο και των παλιότερων του καταξιωμένου Οίκου, προκρίνοντας την επιλογή τους σε κάθε χώρο που θέλει να ξεχωρίζει. Με μια επίσκεψή σας στα εξειδικευμένα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds θα ανακαλύψετε τη συλλογή που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας προσωπικό γούστο. Παράλληλα, οι έμπειροι σύμβουλοί μας, με τις εξατομικευμένες συμβουλές τους, θα διευκολύνουν την τελική σας απόφαση παρουσιάζοντάς σας αντιπροσωπευτικά δείγματα του Οίκου Alhambra για να δημιουργήσετε στο μυαλό σας τον συνδυασμό που θα απογειώσει το στυλ του χώρου σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer