Ο Αυτοματισμός Εξασφαλίζει Δροσιά για να Απολαμβάνετε τους Εξωτερικούς Σας Χώρους

11 Μαΐου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1526034815

Καθώς απολαμβάνουμε τη γοητεία της βεράντας μας, την ομορφιά του μπαλκονιού μας, το θαλάσσιο τοπίο που ξεδιπλώνεται πέρα από τον κήπο μας και τον ήλιο που βασιλεύει πάνω από τα λιθόστρωτα του εξοχικού μας, πόσο αναζωογονητική είναι μια δροσερή αύρα;

Το πρόβλημα είναι πως τούτη η δροσιά δεν είναι πάντοτε εύκολο να την εξασφαλίσουμε στη χώρα μας, που λούζεται από τις ακτίνες του ήλιου σχεδόν όλο το χρόνο! Σπάνια απολαμβάνουμε αυτό το συναίσθημα δροσιάς στους εξωτερικούς μας χώρους λόγω του έντονου ήλιου που επικρατεί όλο το χρόνο στο νησί μας.

Κι όμως, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τη χαλάρωση στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας με τη δροσιά που εξασφαλίζουν τααυτοματοποιημένα συστήματα εξωτερικής σκίασης της Euroblinds!  

https://www.youtube.com/watch?v=sxvw6O9NM3o&feature=youtu.be

Το Πλεονέκτημα του Αυτοματισμού

Σας έχει τύχει ποτέ να θέλετε να απολαύσετε το βιβλίο, τον καφέ σας, μιας παρεούλας με φίλους, ένα ματσάκι στην τηλεόραση ή λίγο κουτσομπολιό με τις φίλες σας έξω στην αυλή, αλλά οι ακτίνες του ήλιου και η τρομερή κουφόβραση σας χάλασε τα σχέδια; Ή φανταστείτε να οργανώνετε ένα ωραίοreunion για την οικογένεια ή φίλους με μπάρμπεκιου έξω, αλλά μετά από μισή ώρα να αναγκάζεστε να περιοριστείτε μέσα στο σπίτι για μην καείτε από τον ήλιο.

Με απλά λόγια, όσο υπέροχοι και γραφικοί κι αν είναι οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού σας, δίχως κατάλληλη σκίαση δεν θα μπορείτε να τους απολαύσετε για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ο αυτοματισμός έχει φέρει πραγματική επανάσταση στο χώρο των συστημάτων σκίασης. Τώρα, τοποθετώντας αυτοματοποιημένα εξωτερικά σκίαστρα υποτάσσετε τις ακτίνες του ήλιου στο θέλημά σας ανά πάσα στιγμή της ημέρας, εξασφαλίζοντας τη δροσιά που τόσο χρειάζεστε για να απολαύσετε τη βεράντα και το ρομαντικό σας μπαλκόνι.

Με τη χρήση ενός απλού τηλεχειριστηρίου ή και μιας εύχρηστης εφαρμογής στην κινητή σας συσκευή, μπορείτε να στρέφετε το σκίαστρό σας στην κατεύθυνση του ήλιου ή να το προγραμματίσετε να ακολουθεί την κίνηση του ήλιου, ώστε ακόμη κι όταν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι από πριν, αλλά θέλετε έτσι αυθόρμητα να βγείτε έξω και να χαλαρώσετε, να μπορείτε πάντοτε να βρείτε μια φιλόξενη, σκιερή γωνιά να αναζωογονηθείτε.

Τα πλεονεκτήματα, φυσικά, δεν περιορίζονται στη δροσιά που εξασφαλίζουν στους εξωτερικούς σας χώρους. Προφυλάσσοντας το κτίριο από την ηλιακή ακτινοβολία μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 77% σε ενέργεια – και χρήμα – για τον κλιματισμό στο εσωτερικό του σπιτιού σας.  

Συμπέρασμα; Εγκαθιστώντας τις πανέξυπνες λύσεις αυτοματισμού της Euroblinds κερδίζετε ενέργεια, χρήματα, και ακόμη περισσότερο και πιο απολαυστικό χρόνο για σας και την οικογένειά σας με φίλους και συγγενείς!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και γεμίστε το σπιτικό και τη ζωή σας με περισσότερο γέλιο και χαρά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer