Λύσεις Εκφραστικής Σκίασης: Τι ακριβώς εννοούμε.

21 Μαΐου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner lisis ekfrastikis skiasis ti akrivos ennooume

Η διαμόρφωση της φιλοσοφίας και της κουλτούρας στην οικογένεια της Euroblinds είναι ένα αποτέλεσμα συν-άθροισης διαφόρων παραγόντων με τελικό στόχο να σας προσφέρουμε την όσο πιο ευχάριστη εμπειρία, προτείνοντας λύσεις εκφραστικής σκίασης που πληρούν τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Αρχικά, είναι σημαντικό να διαχωρίσουμε τις δύο βασικές κατηγορίες συστημάτων σκίασης, που χωρίζονται στα συστήματα εσωτερικής σκίασης και στα συστήματα εξωτερικής σκίασης. Προσφέροντας πολλά περισσότερα παρά μόνο ηλιοπροστασία, που είναι και το προφανές, σε αυτό το άρθρο θα αποκωδικοποιήσουμε τη φράση “εκφραστική σκίαση”, που περιγράφει ολόκληρη την γκάμα των συστημάτων μας, και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αλλά και την κινητήριο δύναμη των ενεργειών μας.

  • Ευελιξία για Άνετη Χρήση, Ολόχρονα

Εκφραστική σκίαση σημαίνει να μπορείς να δημιουργείς το δικό σου καταφύγιο – τον χώρο που θα σε καλωσορίζει μετά από μια γεμάτη μέρα για να σου προσφέρει τις απαραίτητες στιγμές ηρεμίας.

Αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορείτε να πετύχετε, αφού έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία γκάμα λειτουργικών συστημάτων που συμβαδίζουν με την αισθητική σας και σίγουρα θα ανανεώσουν την “ενέργεια” του χώρου σας. Ευελιξία, άνεση και ηλιοπροστασία είναι το τρίπτυχο των λέξεων που χαρακτηρίζουν την τεράστια γκάμα επιλογών και σχεδίων μέσα από την οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Επιτρέποντας σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση του φωτός που εισέρχεται στον χώρο σας, κάθε στιγμή της ημέρας, η επιλογή συστημάτων σκίασης ή χρήσης ειδικών υφασμάτων όπως το blackout, εξασφαλίζει συνθήκες πλήρους συσκότισης, επιτρέποντάς σας τον απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση του φωτός.

  • Καινοτομία και Αυτοματοποίηση

kainotomia kai aftomatopoiisi

Η δίψα για καινοτομία είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον ενθουσιασμό της ομάδας μας. Συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής που θέλει τα πάντα αυτοματοποιημένα, έχουμε εισάγει την αυτοματοποίηση στα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης – γνωστή και ως HomeMotion που θέτει το σπίτι σας… σε κίνηση!

Με τη δυνατότητα ηλεκτροκίνησης ή και αυτοματοποίησης των συστημάτων σκίασης και τον χειρισμό τους από το tablet, το κινητό ή ένα σύστημα φωνητικών εντολών το οποίο είναι συμβατό με τον οικιακό αυτοματισμό της Euroblinds, ένα “έξυπνο” σπίτι όχι μόνο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, αλλά κάνει και την καθημερινότητα πιο εύκολη, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε έξυπνα τη λειτουργικότητα με την εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η οικολογική ευαισθησία και το ενδιαφέρον για τη διατήρηση του περιβάλλοντος είναι πρώτιστης σημασίας για εμάς, γι’ αυτό και τα υψηλής ποιότητας συστήματά μας συμβάλλουν όχι μόνο στη δημιουργία ενός ενεργειακά έξυπνου σπιτιού αλλά και στη σημαντική μείωση στην κατανάλωση ενέργειας για κλιματισμό. 

Με την αυτοματοποίηση των συστημάτων τόσο της εσωτερικής σκίασης όσο και της εξωτερικής, blinds και τέντες αναδιπλώνονται με τη βοήθεια ενσωματωμένων αισθητήρων φωτός ή και προκαθορισμένους χρόνους τους οποίους εσείς ορίζετε – ανάλογα με τον καιρό και την εποχή.

  • Έκφραση Αισθητικής

ekfrasi aisthitikis

Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους υφασμάτων, όπως τον διακεκριμένο Ισπανικό οίκο Alhambra και τον Γερμανικό J&M, φροντίζουμε ώστε οι συλλογές μας να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται συνεχώς. Δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ μέσα από πολυάριθμες επιλογές υφασμάτων υψηλής ποιότητας κι αισθητικής, μπορείτε να επιλέξετε πραγματικά ξεχωριστές προτάσεις που υπόσχονται να αναδείξουν το προσωπικό σας γούστο, αναβαθμίζοντας και ταυτόχρονα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

Η φράση εκφραστική σκίαση εσωκλείει μέσα της μία ολόκληρη φιλοσοφία. Αποστολή μας, είναι η παροχή τεχνολογικά προηγμένων και ποιοτικών συστημάτων εκφραστικής σκίασης, που επιτρέπουν την έξυπνη διαχείριση του φωτός, προσφέροντας συνολικές λύσεις που διαμορφώνονται εύκολα, ευέλικτα και πρακτικά στις δικές σας ανάγκες.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει με εξειδικευμένες συμβουλές, προσανατολισμένες και προσαρμοσμένες ώστε να ικανοποιούν τόσο το γούστο, όσο και τις απαιτήσεις σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer