Υπνοδωμάτιο: 5 Ιδέες για να το Κάνετε πιο Ρομαντικό

04 Ιουλίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedbedrooms article teaser.png1499171179

Θέλετε να προσδώσετε μια πιο ρομαντική νότα στο υπνοδωμάτιό σας; Οι έμπειροι σύμβουλοι σκίασης της Euroblinds έχουν συγκεντρώσει για σας τα πιο εύκολα και πρακτικά tips.

  1. Επιλέξτε το σωστό Χρώμα

Δεν είναι όλα τα χρώματα κατάλληλα για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας. Μια από τις καλύτερές σας επιλογές είναι η γλυκιά απόχρωση της μέντας που συνδυάζει ζωντάνια και φρεσκάδα δίχως να γίνεται κουραστική.

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την απόχρωση ως βασικό χρώμα για τους τοίχους του δωματίου, και στη συνέχεια να κάνετε μια τεχνοτροπία πίσω από το κρεβάτι ή ένα πιο έντονο, αντίστοιχο χρώμα που θα συνταιριάξει με τη ντουλάπα σας. Για τα φινιρίσματα, μπορείτε χρησιμοποιήσετε μαύρο, χρυσό, μπρονζέ, κοραλλί ή γκρι για περισσότερη χαλάρωση.

  1. Προτιμήστε Vintage Έπιπλα

Τα vintage έπιπλα αναδύουν αυτό το ελαφρώς «ατημέλητο» look που είναι ό,τι πρέπει για ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο. Ένα ξύλινο κρεβάτι σε φυσικά χρώματα, όπως αυτό της οξιάς, της βελανιδιάς ή της τριανταφυλλιάς, και αντίστοιχα κομοδίνα που θυμίζουν περισσότερο side tables καθιστικού θα έχουν υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

bedrooms in article2

Αν σας αρέσουν οι πιο extreme επιλογές, αντί για κομοδίνο χρησιμοποιήστε έναν καλοδιαλεγμένο κορμό δέντρου, μια καρέκλα ή και παλιά βιβλία στοιβαγμένα στο ύψος του κρεβατιού, ή κάποιο από τα παλιά τραπεζάκια της γιαγιάς – φυσικά με λίγη περιποίηση πρώτα.

Αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό, από άποψη πολυτέλειας, οπτικό αποτέλεσμα, αντικαταστήστε τα κομοδίνα με ένα vintage έπιπλο με καθρέπτη, ή με μια σιφονιέρα, ένα επιδαπέδιο λαμπατέρ κι ένα μικρό τραπεζάκι.   

  1. Εξετάστε το ενδεχόμενο της Ταπετσαρίας

Μια καλοδιαλεγμένη φλοράλ ταπετσαρία με ανάγλυφα σχέδια μπορεί να κάνει θαύματα στο υπνοδωμάτιό σας. Μπορεί να ακούγεται κάπως ρετρό, αλλά ο ρομαντισμός που αναζητάτε έχει από μόνος του αυτή τη γλυκιά λησμονιά παλιότερων εποχών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία για να καλύψετε τα φθαρμένα φύλλα μια ντουλάπας. Προσέξτε πολύ το συνδυασμό των χρωμάτων.

bedrooms in article3

  1. Επιλέξτε Ασορτί Κουρτίνες και Αξεσουάρ

Προφανώς, οι κουρτίνες που θα επιλέξετε θα πρέπει να ταιριάζουν με την ταπετσαρία. Θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια σχέδια σε μια κάπως διαφορετική απόχρωση, ή να είναι μονόχρωμες. Τρομερό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν και τα όποια αξεσουάρ ίσως επιλέξετε, όπως μερικά μαξιλαράκια και κουβερλί! Η Euroblinds διαθέτει μια τεράστια γκάμα από διακοσμητικά μαξιλάρια, σε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στιλ υπνοδωματίου.

Αν το σύστημα σκίασης που έχετε επιλέξει σφαλίζει ερμητικά μη αφήνοντας καθόλου ήλιο να το διαπεράσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά διακοσμητικές κουρτίνες που θα μαζεύουν με τον κλασικό τρόπο στα πλαϊνά. Αν πάλι το μέσο σκίασης είναι τύπου Wooden Venetian Blinds ή κάτι αντίστοιχο και αφήνει τις ακτίνες να το διαπερνούν, καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα πιο στιβαρό ύφασμα, όπως βελούδο, για να είστε σε θέση να επιφέρετε πλήρη συσκότιση στο δωμάτιο όταν το επιθυμείτε. Στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds θα βρείτε τεράστια ποικιλία τόσο σε blinds όσο και σε κουρτίνες.

bedrooms in article4

  1. Θόλος Κρεβατιού

Ένας θόλος από ύφασμα γύρω από το κρεβάτι σας προσδίδει μια αίσθηση ρομαντισμού και ιδιωτικότητας και σας προσφέρει τον ιδανικό χώρο για να μείνετε μόνοι με  τις σκέψεις και τα αισθήματά σας όταν το επιθυμείτε.

Χρειάζεστε περισσότερες ιδέες για το υπνοδωμάτιό σας; Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, τηλεφωνήστε μας ή, ακόμη καλύτερα, επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασής μας και οι Σύμβουλοι Σκίασης του Euroblinds θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την πλούσια πείρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer