Τι κάνει τα Silhouette Blinds να ξεχωρίζουν στον χώρο της εσωτερικής σκίασης;

11 Ιουλίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner ti kanei ta silhouette blinds na ksexorizoun ston xwro tis eswterikis skiasis

Αν είστε από αυτούς που αναζητούν τον καλύτερο σχεδιασμό για την εσωτερική σκίαση του χώρου τους, το σύστημα εσωτερικής σκίασης Silhouette, έχει δημιουργηθεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των απαιτητικών καταναλωτών.

Ακριβώς όπως το αντηλιακό προστατεύει το δέρμα σας από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, έτσι και το σύστημα εσωτερικής σκίασης Silhouette συμβάλει στην προστασία του εσωτερικού σας χώρου και αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εκθεμάτων σας. Ωστόσο τι είναι αυτό που κάνει τα Silhouette Blinds να ξεχωρίζουν στον χώρο της εσωτερικής σκίασης;

Τα Silhouette Blinds λοιπόν, που έχουν ήδη κυριαρχήσει με το ιδιαίτερα κομψό τους στιλ καθώς και με τον πολύ διακριτικό και φιλικό στο ανθρώπινο μάτι τρόπο με τον οποίο διαχέουν το φως στο δωμάτιο, σας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τέλεια το φυσικό φως, να μονώσετε πληρέστερα τους χώρους σας και να προσδώσετε στο κάθε δωμάτιο το στιλ που σας εκφράζει.

Ο απλός και μαγευτικός σχεδιασμός του με τον ανάλαφρο κυματισμό, δημιουργεί όμορφα και ήρεμα φωτεινά εφέ προστατεύοντας παράλληλα από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ δεν θέτει σε κίνδυνο την θέα από το παράθυρό σας.

Αν ακόμη επιλέξετε να τοποθετήσετε το σύστημα με κουτί, τότε με το ανέβασμα του συστήματος στο ανώτερο τμήμα του παραθύρου, σας δίνεται το πλεονέκτημα ενός ευρέος ανοικτού παραθύρου με πλήρης κάλυψη των περσίδων χωρίς αυτές να εμποδίζουν την θέα ή να χαλούν τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση του χώρου σας. Παράλληλα όμως, το σύστημα εσωτερικής σκίασης Silhouette σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε το σύστημα σε διαφορετικά επίπεδα, όπου βολεύει εσάς και τις ανάγκες σας.

opou volevei esas kai tis anagges sas

Οι αμέτρητες λύσεις και σχεδιαστικές προτάσεις στο design του από την άλλη, προσφέρουν επιλογές τόσο για ένα σύγχρονο όσο και για ένα κλασσικό αισθητικό αποτέλεσμα, καθιστώντας το, χαρακτηριστικό γνώρισμα οποιουδήποτε χώρου. Επιλογές σε γήινες και φυσικές αποχρώσεις αποπνέουν τέλεια την κλασική ή τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση που στοχεύετε.  Αποτελεί έτσι την ιδανική πρόταση για αυτούς που αναζητούν την αριστεία του σχεδιασμού σε κάθε πτυχή των εσωτερικών τους χώρων.

Αυτή η απαράμιλλη κομψότητα λοιπόν με προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να προσδίδει μια δόση πολυτέλειας σε οποιοδήποτε παράθυρο κι αν το τοποθετήσετε στο χώρο σας.

 

Χρειάζεστε Περισσότερες Πληροφορίες;

Επισκεφτείτε το πιο κοντινό σας Κέντρο Σκίασης και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σύστημα εσωτερικής σκίασης που θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του χώρου σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer