Σύστημα Illusion: 3 λόγοι που το κάνουν μοναδικό!

20 Μαρτίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα εσωτερικής σκίασης για το σπίτι σας ή διαθέτετε χώρους που συνδυάζουν διαφορετικές ανάγκες με αποτέλεσμα η επιλογή ενός μόνου τύπου σκίασης να αποδεικνύεται ανεπαρκής; Η Euroblinds διαθέτει ένα νέο και καινοτόμο σύστημα σκίασης που πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες των παραδοσιακών μεθόδων Roller, Zebra και Roman, αθροίζοντας τα πιο αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα χαρακτηριστικά τους! Σε αδρές γραμμές η λειτουργία του συστήματος ακολουθεί την εξής τυποποίηση: 

  • σε πλήρη ανάπτυξη το σύστημα λειτουργεί ως Roller
  • όταν ανεβαίνει γίνεται Zebra και
  • όταν μαζεύεται πλήρως, μετατρέπεται σε Roman!

Με φινετσάτες γραμμές και υψηλής αισθητικής αξία, το σύστημα δεν αποτελεί μονάχα μια εργονομική λύση αλλά και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό statement μέσα στο χώρο αξιοποιώντας στον υπερθετικό βαθμό τη σωστή διάχυση του φυσικού και τεχνητού φωτός στο δωμάτιο. Το σύστημα Illusion δημιουργήθηκε, λοιπόν, από την ανάγκη να τα έχετε όλα σε ένα και μάλιστα υπό τον πλήρη έλεγχό σας!

Ας δούμε, όμως, ποιοι συγκεκριμένοι τρεις λόγοι καθιστούν το Illusion τόσο ξεχωριστό.

1. Όλα εν... τάξει!

Ο συνδυασμός τριών διαφορετικών συστημάτων σκίασης σε ένα είναι από μόνος του ένας λόγος για να εξάψει τη φαντασία και να εγείρει τυχόν απορίες σχετικά με το κατά πόσο αυτό το «πάντρεμα» είναι λειτουργικό. Στο σύστημα Illusion τα πάντα εξυπηρετούν στις ιδανικές αναλογίες αποτελεσματικότητα και αισθητική, ακριβώς γιατί αποτελούν σχεδιαστικά γεννήματα μιας αρμονικής σύνθεσης σε κάθε επίπεδο: υλικά, κίνηση, συντήρηση, όλα ελέγχονται ως προς όλες τις συνθήκες και παραμέτρους λειτουργίας ώστε να αποτελούν μια συμβατή αλλά καθόλου συμβατική πρόταση!

2. Έκαστο στο είδος του!

ekasto sto eidos tou

Η επιλογή του συνδυασμού των συγκεκριμένων συστημάτων δεν είναι τυχαία, καθώς καθένα χαρίζει στη δυναμική αυτή σύνθεση ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό. Και μπορεί ως ξεχωριστά συστήματα να έχουν το δικό τους φανατικό κοινό, με την ένωσή τους, ωστόσο, πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες και τη δυναμική τους! Το σύστημα Zebra συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ρολοκουρτινών και των κάθετων περσίδων, με διαφανείς και αδιάφανες λωρίδες υφάσματος που επιτρέπουν ή αποκλείουν οπτικά το χώρο. Από την άλλη, τα Roman με τις πλούσιες πτυχώσεις χαρίζουν τη δική τους μοναδική αισθητική και ποιότητα στο σύστημα, την ίδια στιγμή που οι ρολοκουρτίνες (Roller blinds) το καθιστούν απόλυτα εύχρηστο και πρακτικό στο χειρισμό του.

3. Έξυπνο και από... μακριά!

Είτε στόχος σας είναι η ηλιοπροστασία, η σκίαση, η ιδιωτικότητα, η λειτουργικότητα και η άνεση είτε απλώς όλα αυτά μαζί, το Illusion δεν θα σας απογοητεύσει. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τη δυνατότητα του έξυπνου τηλεχειρισμού του μέσω των οικιακών αυτοματισμών της Euroblinds, το Illusion φέρνει την ευκολία, την πρακτικότητα και την αισθητική που έχει ανάγκη κάθε σύγχρονος χώρος στην καθημερινή χρήση του!

Οι τεχνικοί και σχεδιαστές της Euroblinds βρίσκονται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή όχι μόνο για να σας λύσουν κάθε απορία σχετικά με την καινοτομία του Illusion αλλά και να σας κάνουν μια σύντομη αλλά θεαματική επίδειξη της λειτουργίας του. Αποταθείτε στα εξειδικευμένα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και ανακαλύψτε τα καινούρια standards στη σκίαση μέσα από τις αναρίθμητες και συναρπαστικές επιλογές που προσφέρει το Illusion.

Γιατί απλώς να το φαντάζεστε, όταν μπορείτε να το έχετε; Δείτε το εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer