Ώρα για φθινοπωρινή ανανέωση: Διεκδικήστε έως -50% σε υφάσματα για Ρολοκουρτίνες

13 Οκτωβρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner ora gia fthinoporini ananeoisi ektopseis se rolokourtines roller blinds

Το φθινόπωρο προβάλλει ως ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε το στυλ του σπιτιού μας προσαρμόζοντας έτσι την αισθητική του αλλά και την ψυχολογία μας στην αλλαγή του καιρού και την επανένταξή μας στην καθημερινότητα. Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη, η Euroblinds μπαίνει με το δεξί στη νέα εποχή με μία μεγάλη προσφορά για όλους όσοι θέλουν να κάνουν πράξη την φθινοπωρινή ανανέωση του σπιτιού τους. Ανακοινώνοντας εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 50% στις τιμές σε πάνω από 250 διαφορετικά υφάσματα που προορίζονται για την επένδυση ρολοκουρτίνων, είναι βέβαιο πώς αυτό το φθινόπωρο και θέλουμε και κυρίως μπορούμε να δούμε το σπίτι μας να αλλάζει!

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσει κάποιος στην αλλαγή των υφασμάτων στα blinds του. Πέρα από το καθαρά αισθητικό κομμάτι που μπορεί να υποκινήσει κάποιον να τα αντικαταστήσει, σίγουρα υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι που πρέπει κάποιος να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. 

Ο χρόνος, άλλωστε, σχεδόν ποτέ δεν είναι σύμμαχος στη διατήρηση των πραγμάτων και τα υφάσματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Αρκετές φορές η έκθεσή τους στις καιρικές συνθήκες οδηγεί τα υφάσματα σε αναπόφευκτη φθορά στην ύφανση ή τα χρώματα, ειδικά αν πλαισιώνουν ανοίγματα του σπιτιού που δεν προστατεύονται από εξωτερικά ρολά ή παντζούρια. Εξίσου βλαπτική μπορεί να είναι και η δική μας παρέμβαση όταν προσπαθούμε να τα καθαρίσουμε χωρίς να έχουμε ενημερωθεί σωστά από πριν για τις ανάγκες του υφάσματος. Συνεπώς, αρκετές φορές προκαλούμε και εμείς οι ίδιοι φθορές που υποβαθμίζουν την ποιότητα και την αισθητική τους. 

roller blinds ektopseis antikatastasi ifasmatos

Πέρα από αυτά, όμως, υπάρχουν και ειδικοί λόγοι που υποδεικνύουν την αντικατάσταση των υφασμάτων, όπως για παράδειγμα μία πιθανή ανακαίνιση που επιτάσσει την αισθητική αρμονία στις νέες στυλιστικές γραμμές του σπιτιού. Σχετική με την ανακαίνιση είναι και η πιθανότητα μιας μετακόμισης που με τον ίδιο τρόπο θέτει νέα αισθητικά πρότυπα στα οποία πρέπει να ενταχθούν πέρα από τα καινούρια, και τα παλιά blinds.

Έχοντας τα παραπάνω στο μυαλό και δεδομένης της φθινοπωρινής μας διάθεσης για αλλαγές σε όλα τα πεδία, η προσφορά της Euroblinds για 40-50% έκπτωση σε πάνω από 250 διαφορετικά υφάσματα ρολοκουρτίνων είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας με τους ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων χρωμάτων και υφάνσεων ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο, γιατί πολύ απλά στην Euroblinds θέλουμε κάθε φθινοπωρινό σπίτι να αποπνέει έναν φρέσκο αέρα οικειότητας και αυθεντικού στυλ. Όλα τα υφάσματα που περιλαμβάνονται στην εκπληκτική αυτή προσφορά (πλήρους ή μερικής συσκότισης, παιδικά, μονόχρωμα ή πολύχρωμα) αποτελούν προτάσεις εξαιρετικής ποιότητας και φέρουν φυσικά τη γνωστή πιστοποίηση ΟΕΚΟΤΕΧ για τη βιωσιμότητα και τις ορθές πρακτικές παραγωγής και χρήσης του

roller blinds essoteriki skiasi

Όσοι διαθέτουν εξάλλου blinds εσωτερικής σκίασης είναι ήδη εξοικειωμένοι με τον απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίον καταφέρνουν να μεταμορφώνουν κάθε χώρο. Και το σωστό ύφασμα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Ακόμα όμως και αν δεν έχετε δοκιμάσει τα εν λόγω συστήματα σκίασης, η προσφορά μας είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για να συστηθείτε μαζί τους!

Από την πρώτη επίσκεψη μέχρι την υπεύθυνη καθοδήγηση για την επιλογή των συστημάτων και τη σωστή εγκατάσταση, η Εuroblinds είναι πάντα δίπλα σας με την άριστη ποιότητα των υλικών/προϊόντων της αλλά και τις σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών της. Και με αφορμή την προσφορά στα υφάσματα σκίασης των συστημάτων roller blinds, έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να τα γνωρίσετε όλα αυτά από πρώτο χέρι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer