Οδηγός αλυσίδας εξυπηρέτησης από το Α μέχρι το Ω. Από το «καλωσήρθατε» μέχρι το «ευχαριστούμε»!

16 Απριλίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner odigos alisidas eksipiretisis apo to a mexri to w

Με κύριους άξονες τους διαχρονικούς πυλώνες αξιών της εταιρείας, όπως η αφοσίωση, η συνεργασία και η μεθοδικότητα, είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στοχεύοντας σε μια όμορφη εμπειρία εξυπηρέτησης αλλά και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών, από το «καλωσήρθατε», μέχρι το «ευχαριστούμε», βάζουμε την εκφραστική σκίαση σε πρώτο πλάνο και αναβαθμίζουμε τον τρόπο ζωής των πελατών μας με σύγχρονες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην απόδοση ενός κτηρίου, στην άνεση των υποδομών του, στην ασφάλεια και την προστασία που παρέχει.

Κάθε νέα παραγγελία που δεχόμαστε, ενεργοποιεί αυτόματα μια αλυσίδα υψηλών υπηρεσιών που διακρίνεται από την αρχή έως το τέλος για το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη μας. Στην Euroblinds η σχέση εμπιστοσύνης που μας συνδέει αρχίζει από την πρώτη επίσκεψη στα καταστήματά μας ή το πρώτο κλικ στην ιστοσελίδα μας και στην ουσία δεν σταματάει ποτέ καθώς παραμένουμε πάντα δίπλα σας ακόμα και μετά από τη διαδικασία εγκατάστασης με αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης αλλά και… σωτήριες συμβουλές!

Στην Euroblinds καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας λειτουργούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και στοχεύουμε απόλυτα στην πλήρη ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Γι' αυτό και τα στάδια εξέλιξης κάθε παραγγελίας ακολουθούν πάντα την ίδια συνεπή και αδιατάρακτη πορεία:

infographic odigos alisidas eksipiretisis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer