O Οίκος J&M Φέρνει Επανάσταση στο Χώρο των Υφασμάτων Σκίασης

12 Απριλίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1523538567

Τηρώντας την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε σκίαση ύψιστης ποιότητας και αισθητικής, η Euroblinds εγκαινιάζει επισήμως την αποκλειστική της συνεργασία με το διεθνούς φήμης Οίκο Υφασμάτων J&M.

Η Εταιρεία

Photo 1

Η J&M αποτελεί πραγματικό θρύλο στο χώρο των υφασμάτων για περισσότερο από 60 χρόνια, παράγοντας τεράστια γκάμα υφασμάτων εξαιρετικής ποιότητας για ποικίλους σκοπούς, από υφάσματα εκτύπωσης ως την πρωτοποριακή νέα της γκάμα υφασμάτων σκίασης, που φέρνει πραγματική επανάσταση στο χώρο.

Στις δεκαετίες που έκλεισαν τον εικοστό αιώνα, ο όρος «ποιότητα» αποτέλεσε το βορρά στην πυξίδα που καθόρισε τις επιλογές της εταιρείας στην παραγωγή υφασμάτων – ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγής και της εξυπηρέτησης των πελατών της. Η εγγύησή της; Το μότο της εταιρείας που θεωρεί όλους τους υπαλλήλους ανεξαιρέτως υπεύθυνους για το τελικό προϊόν, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το προσωπικό της εταιρείας αυτοαποκαλείται  «Η Ομάδα Ποιότητας της JM».

Η διαρκής εκπλήρωση των αναγκών των πελατών της αλλά και των απαιτήσεων της αγοράς είναι μια συνεχής διαδικασία για την J&M, που περιλαμβάνει ένα αμάλγαμα συνεχούς εκπαίδευσης, συστηματικής ανάλυσης των δυνατών και των αδύνατων σημείων της αγοράς, αδιάλειπτων μετρήσεων και δοκιμών και στρατηγικών συνεργασιών με τους προμηθευτές πρώτων υλών.

Η Νέα Σειρά Υφασμάτων Σκίασης

Photo 2

Η νέα σειρά υφασμάτων σκίασης του Οίκου ενσωματώνει μια τεράστια ποικιλία ιδεών αλλά και αναγκών σκίασης για κάθε γωνιά του κόσμου – ιδιαίτερα περιοχών με εξαιρετικά έντονη και μακρόχρονη ηλιοφάνεια, όπως η Κύπρος και η ανατολική Μεσόγειος.

Από σχεδόν διάφανα υφάσματα που δεσμεύουν την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, έως πυκνά υφάσματα που χαρίζουν σκιά εξίσου βαθιά με στέρεα υλικά, όπως το ξύλο. Αυτό ισχύει και για το σχέδιο στην επιφάνεια των υφασμάτων: από απλά μονόχρωμα, έως εκλεπτυσμένα και πολύπλοκα σχέδια, διαθέσιμα σε πληθώρα διαστάσεων.

Αξιοποιώντας βιομηχανικά και φυσικά υλικά, ο Οίκος έχει σχεδιάσει υφάσματα που συνδυάζουν μοναδικές ιδιότητες: εξαιρετική αντοχή στα καιρικά φαινόμενα, ιδιαίτερα στη διαβρωτική ισχύ των ηλιακών ακτίνων και της υπεριώδους ακτινοβολίας, τόσο δομική όσο και χρωματική, διατηρώντας τη ζωηρότητα του σχεδίου και των χρωμάτων τους όπως και την κατασκευαστική τους αρτιότητα και πυκνότητα πλέξης και εξασφαλίζοντας εξαιρετική σκίαση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, τα υφάσματά τους έχουν σχεδιαστεί να συμβάλλουν ακόμη και στην ηχομόνωση και θερμομόνωση του χώρου, καθώς και να μην καίγονται εύκολα στην περίπτωση ενός ατυχήματος.

Κάθε ύφασμα σκίασης του Οίκου J&M αποτελεί γέννημα πολύχρονης εργασίας μιας μεγάλης ομάδας ειδικών, που έχουν κατορθώσει να ενσωματώσουν τις διεθνείς διακοσμητικές τάσεις και σχεδιαστικές καινοτομίες στα νέα, προηγμένα της υφάσματα. Εξειδικευμένοι και πολύπειροι τεχνικοί επιβλέπουν κάθε λεπτό της παραγωγής, από την επιλογή των κλωστών και την πλέξη, ως το σχέδιο και τη βαφή των υφασμάτων. Το σύνολο της διαδικασίας λαμβάνει χώρα στη Γερμανία και διέπεται από τα αυστηρότατα πρότυπα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τα υφάσματα του οίκου J&M αποτελούν κάτι πολύ περισσότερο από αναλώσιμα υλικά: είναι μια δήλωση υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας, άφθαστης ποιότητας και αντοχής. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όλα τους φέρουν την υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών πιστοποίηση Oekotex® - Standard 100.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Euroblinds και μάθετε περισσότερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer