Ο Οίκος J&M επαναπροσδιορίζει τη Σκίαση και τη Διακόσμηση!

20 Σεπτεμβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.jpg1537450855

Χρειάζεστε μια πινελιά ανανέωσης; Κάτι που να σας εμπνέει καθημερινά προσφέροντας σας όμορφες στιγμές σκίασης;

Η Euroblinds θέλοντας να σας προσφέρει σκίαση υψίστης ποιότητας και αισθητικής σας παρουσιάζει τη συλλογή «Pure» στα πλαίσια της συνεργασίας της με το διεθνούς φήμης Οίκο Υφασμάτων J&M.

Inner

Ο οίκος J&M

J&M για περισσότερο από εξήντα χρόνια, αποτελεί πραγματικό θρύλο στο χώρο των υφασμάτων. Η τεράστια γκάμα υφασμάτωνεξαιρετικής ποιότητας που προσφέρει, φέρνει την επανάσταση στο χώρο της σκίασης και της διακόσμησης.  

Με περισσότερα από 60 χρόνια ιστορίας ο οίκος, διανύει τις δεκαετίες με γνώμονα την ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγής και της εξυπηρέτησης των πελατών της.

Μότο της; «Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι υπεύθυνο για το τελικό προϊόν, ανεξάρτητα από τον τομέα εξειδίκευσης τους. Για αυτό το λόγο το προσωπικό της εταιρείας αυτοαποκαλείται «Η Ομάδα Ποιότητας της J&M».

Η συνεχής εκπαίδευση, η συστηματική ανάλυση των δυνατών και αδύνατων σημείων της αγοράς, οι αδιάλειπτες μετρήσεις και δοκιμές και οι στρατηγικές συνεργασίες με προμηθευτές αποτελούν μια συνεχή και πιστή διαδικασία για τη J&M με σκοπό την εκπλήρωση των αναγκών και απαιτήσεων της σύγχρονης αγοράς.

Inner pure ebnefsi kai kainotomia Inner

Η «Pure» έμπνευση και καινοτομία από την J&M

Όπως φαίνεται και από το όνομα της συλλογής, η «αγνότητα» και η «καθαρότητα» αποτελούν το κεντρικό σημείο των σχεδίων με υπότιτλο την «εξεζητημένη απλότητα». Η συλλογή αυτή τη φορά μας μεταφέρει μακριά σε εκλεπτυσμένα και σοφιστικέ περιβάλλοντα διαβίωσης.  Τα απλά και καθαρά σχέδια χαρίζουν μοναδική αίσθηση με ειδικά εφέ εκτύπωσης και κομψά τελειώματα υλικών. Τα νέα μοναδικά σχέδια της συλλογής: Νordic Stripes, Zig-Zag, Hamptons Chic, Long Island, Cottage style, Relaxed Glam, Shine Bright, Pure Glitter, Dark Romance, Classic Baroque, Candy Colours, Sweet Savanna, Origami Wildlife και Black Butterfly έρχονται να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και να δέσουν όμορφα με πολλά διακοσμητικά ρεύματα.        

Πέραν όμως της αισθητικής πτυχής, ο οίκος εξυπηρετεί στα υφάσματα του τις ανάγκες για σκίαση σε κάθε γωνιά του κόσμου ιδιαίτερα περιοχών με έντονη και σχεδόν ολόχρονη ηλιοφάνεια όπως η Κύπρος. Αξιοποιώντας βιομηχανικά και φυσικά υλικά σχεδίασε υφάσματα με μοναδικές ιδιότητες: Άριστη αντοχή στα καιρικά φαινόμενα, κυρίως στη διαβρωτική ισχύ των ηλιακών ακτινών και της επιβλαβής υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό σημαίνει πως τα υφάσματα μπορούν να διατηρήσουν τη δομική και χρωματική τους αρτιότητα στην πάροδο του χρόνου, εξασφαλίζοντας εξαιρετική σκίαση. Ταυτόχρονα τα υφάσματα έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στην ηχομόνωση και θερμομόνωση του χώρου καθώς και να μη καίγονται εύκολα σε περιπτώσεις ανεπιθύμητων ατυχημάτων. 

Κάθε ύφασμα σκίασης του οίκου J&M έχει τη δική του ιστορία, καθώς αποτελεί αποτέλεσμα πολύχρονης εργασίας και έρευνας από μια μεγάλη ομάδα ειδικών, ικανοί να εφαρμόσουν τις διεθνείς διακοσμητικές τάσεις και σχεδιαστικές καινοτομίες, σε κάθε ύφασμα. Εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό επιβλέπει κάθε λεπτό της παραγωγής. Από την επιλογή των κλωστών και την πλέξη, ως το σχέδιο και τη βαφή των υφασμάτων. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα στη Γερμανία και διέπεται από τα αυστηρότατα πρότυπα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα υφάσματα του οίκου J&M ίσως αποτελούν ένα θαύμα στο χώρο τόσο της σκίασης όσο και της διακόσμησης, καθώς χαρακτηρίζονται από μια μοναδική δήλωση υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας, άφθαστης ποιότητας και αντοχής! Ένας ακόμη λόγος που επιβεβαιώνει τη δίκαιη κυριαρχία τους στην παγκόσμια αγορά είναι η υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών πιστοποίηση Oekotex® - Standard 100.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Euroblinds και μάθετε περισσότερα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer