ΝΕΟ Σύστημα Σκίασης: Γνωρίστε την ομπρέλα σκίασης Noufaro! 

25 Αυγούστου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner neo sistima skiasis gnoriste tin omprella skiasis noufaro

Σε καιρούς δύσκολους επιχειρηματικά, η προστασία μιας επένδυσης οφείλει να είναι πολύπλευρη. Για αυτό αν διαθέτετε επιχείρηση ή ιδιωτικό χώρο που κάνει χρήση υπαίθριου χώρου και επιθυμεί να μην αφήνει την τύχη της… στον αέρα, η ομπρέλα σκίασης Noufaro είναι αυτό που ακριβώς ψάχνατε!

Με τις ομπρέλες Noufaro, επαγγελματίες και ιδιώτες, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα μιας αξιόπιστης και καλαίσθητης κατασκευής που προστατεύει την επένδυσή τους από τον ήλιο, την υγρασία, τον άνεμο και τη βροχή. Από ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης, μέχρι υπαίθρια bazaar και μικρά καταστήματα, η ομπρέλα Noufaro καθιστά λειτουργικό και καλαίσθητο κάθε χώρο κάθε εποχή. 

1. Γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά 

Η ομπρέλα Noufaro έρχεται σε τετράγωνο σχήμα διαστάσεων 400Χ400 με αντίστοιχη κάλυψη χώρου από 9-16 τ.μ. Το συνολικό ύψος της όταν είναι ανοιχτή κυμαίνεται από 302-305 εκ., ενώ ως κατασκευή ζυγίζει γύρω στα 40-44 κιλά

 
2. Προδιαγραφές  

  • Ο σκελετός της είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα αλουμινίου, εξαιρετικής ανθεκτικότητας και σκληρότητας, ενώ διαθέτει 8 ακτίνες ειδικού συρταρωτού ενισχυμένου προφίλ. Ο κεντρικός άξονας αποτελείται από προφίλ αλουμινίου σε σχήμα μαργαρίτας, την ίδια ώρα που τα βασικά εξαρτήματα και ο μηχανισμός συντίθενται από υψηλών προδιαγραφών χυτό αλουμίνιο. 
  • Η ομπρέλα Noufaro διαθέτει κατοχυρωμένη πατέντα για τον ημιαυτόματο τηλεσκοπικό μηχανισμό λειτουργίας της. Η καινοτομία του μηχανισμού αυτού κάνει εφικτό το κλείσιμο της ομπρέλας όποτε απαιτείται χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων που υπάρχουν κάτω από αυτή. Η άκρη των ακτινών της ομπρέλας περνά πάνω από την πλάτη των καθισμάτων, με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητη η αναδίπλωση ή η απομάκρυνσή τους για να κλείσει σωστά. Να σημειώσουμε πως ο εν λόγω μηχανισμός είναι εξολοκλήρου εσωτερικός για να προστατεύεται, και λειτουργεί με κρυφό αντίβαρο για να μπορεί η ομπρέλα να ανοίγει και να κλείνει πολύ εύκολα και γρήγορα. 

ilektrostatiki vafi poliesteriki poudra omprella skiasis

  • Για την επικάλυψη των σκελετών χρησιμοποιείται ηλεκτροστατική βαφή με την τεχνική της πολυεστερικής πούδρας σε κάθε επιμέρους κομμάτι πριν το μοντάρισμα, κάτι που καθιστά το χρώμα απρόσβλητο από την υγρασία, τον ήλιο αλλά και την αλμύρα. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν χρησιμοποιούμε την ομπρέλα σε μέρη παραθαλάσσια που βάλλονται από τη διάβρωση όλων αυτών των στοιχείων. Βασικό χρώμα βαφής είναι το λευκό, αλλά κατόπιν ζήτησης η ομπρέλα μπορεί να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα και να βαφτεί σε όλες τις  αποχρώσεις.  
  • Η ποιότητά των υφασμάτων της ομπρέλας Noufaro είναι ευθυγραμμισμένη με τις προδιαγραφές που θέτει ο αναγνωρισμένος Αυστριακός οίκος Sattler. Η συνολική επιφάνεια του ακρυλικού και ανεξίτηλου υφάσματος Dolan 280gr/m2 συντίθεται από μεμονωμένα κομμάτια ανθεκτικού και αδιάβροχου πανιού, που ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλής αντοχής. Όλα τα υφάσματα διαθέτουν αεραγωγό, ώστε να ανθίστανται και να ανταποκρίνονται εύστοχα στις καταπονήσεις του αέρα.  

3. Βάση στήριξης 

vasi stiriksis omprellas 

Διαθέτει 3 εναλλακτικές προτάσεις για τη βάση στήριξης της ομπρέλας, με μεταλλικά στοιχεία και γαλβανισμένα εν θερμώ και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή εξαρτήματα:

α) εξωτερική μεταφερόμενη βάση με μεταλλικό ρυθμιζόμενο πλαίσιο 75Χ75 εκ. και 4 τεμάχια μονομπλόκ σκυρόδεμα 36Χ36 εκ. 

β) σταθερή μεταλλική βάση με φλάντζα και 4 μεταλλικά αγκύρια για σκυρόδεμα που προϋπάρχει

γ) πακτωμένη μεταλλική βάση για τοποθέτηση σε θεμέλιο σκυροδέματος 40Χ40Χ50 εκ. 

Στην Euroblinds επιθυμούμε τις καλύτερες λύσεις τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες πελάτες μας. Για αυτό και συστήνουμε την Noufaro σε όποιον θέλει να προστατεύσει αλλά και να επεκτείνει επαγγελματικά την επιχείρησή του, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει στις υπηρεσίες του ανεπηρέαστος από τις καιρικές συνθήκες. Με εμβληματική παρουσία και άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ομπρέλα Noufaro εγγυάται πως θα στέκεται δίπλα του ως ο πολυτιμότερος σύμμαχος για αυτόν τον σκοπό. Eπισκεφτείτε σήμερα ένα εξειδικευμένο Κέντρο Σκίασης Euroblinds και αναζητήστε την!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer