Νέα συλλογή υφασμάτων: Πώς να πετύχετε την καλοκαιρινή ανανέωση του χώρου σας

18 Ιουνίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι το καλοκαίρι μας φτιάχνει τη διάθεση, αφού τώρα είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή για μια γρήγορη ανανέωση του χώρου μας!

Αν ψάχνετε τρόπους να προσδώσετε στιλ στον χώρο σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ριζική ανακαίνιση, τότε επιζητούμε να στρέψετε την προσοχή σας στην ανανεωμένη μας συλλογή υφασμάτων.

Με τα μοναδικά σχέδια, χρώματα, μοτίβα και υφές να διαπλέκονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους, κάθε ύφασμα αποτελεί ξεχωριστή πρόταση εσωτερικής σκίασης και διακόσμησης, καταφέρνοντας να μεταφέρει την καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο σας, με επιτυχία.

Τηρώντας την υπόσχεσή μας να σας προτείνουμε λύσεις που εκφράζουν, ανταποκρίνονται και αναδεικνύουν το δικό σας γούστο, πάμε να δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την νέα συλλογή υφασμάτων της Euroblinds να ξεχωρίζει.

  • Junkers & Müllers: Καινοτομία, ευρεσιτεχνία και οικολογική συνείδηση

junker mullers kainotomia eurisitexnia kai oikologiki seinidisi

Ο διακεκριμένος γερμανικός οίκος J&M είναι γνωστός για τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές του προτάσεις αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική των υφασμάτων του.

Αντλώντας έμπνευση από το μεγαλείο της φύσης και τις ομορφιές που υπάρχουν γύρω μας, κάθε σχέδιο αποτυπώνεται με ιδιαίτερα μοτίβα. Με αποχρώσεις που κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, από χαλαρωτικά και αρμονικά prints σε ανοιχτόχρωμες και παστέλ αποχρώσεις όπως το Salvia Green και το Sea Glas, μέχρι το επιβλητικό Grey Harmony, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το προσωπικό σας καταφύγιο, χωρίς συμβιβασμούς.

Δίνοντας τεράστια έμφαση τόσο στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα εκτύπωσης, αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια έμφαση δίνεται και στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων, φιλικών προς το περιβάλλον.

Με αυξημένο το αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η Junkers & Müllers εξασφαλίζει την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού περί ασφάλειας και υγιεινής, Oekotex®-Standard 100, και δημιουργεί υφάσματα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, χωρίς τοξικές ουσίες.
 

  • Alhambra: Μεσογειακή ομορφιά, ποιότητα κι αισθητική

alhambra mesogeiaki omorfia poiotita kai aisthitiki

Ο κορυφαίος ισπανικός οίκος υφασμάτων κουρτίνας και επιπλόπανου Alhambra καταφέρνει να μεταφέρει το μεσογειακό αεράκι του καλοκαιριού στον χώρο σας, ανανεώνοντας τη διάθεσή σας με μοναδικά σχέδια και δροσερά χρώματα!

Αντανακλώντας τις μοναδικές ομορφιές της Μεσογείου και το μαγευτικό γαλάζιο, η νέα συλλογή υφασμάτων της Alhabra προτείνει υφάσματα που σε ξεχωριστές χρωματικές αποχρώσεις που συνδυάζουν την αίσθηση της οικειότητας με τη γαλήνη. Επιλέξτε λινά και βαμβακερά υφάσματα κορυφαίας ποιότητας και δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες για στιγμές απόλυτης ηρεμίας, που αφήνουν το μυαλό ελεύθερο να ταξιδέψει.

Ταυτόσημες της υψηλής ποιότητας και της υψηλής αισθητικής, οι συλλογές Ikaria, Jimena, Sade & Sintra  ξεχωρίζουν για την “ενέργεια” που χαρίζουν στον χώρο σας.

Δανειζόμενοι της ομορφιάς της αιγαιοπελαγίτικης Ικαρίας, οι παστέλ αποχρώσεις και τα διακριτικά μοτίβα της ομώνυμης συλλογής αφήνουν τη σκέψη σας να ταξιδέψει σ’ ένα καλοκαιρινό αεράκι. Από την άλλη, η συλλογή Jimena της ισπανικής Ανδαλουσίας αντλεί την ιδιομορφία της από τα παραδοσιακά, έντονα χρώματα της περιοχής, γι’ αυτό και κάθε τόνος αποτελεί μια δυναμική προσθήκη στον χώρο σας.

Ταξιδεύοντας μέχρι το μακρινό Sade της Ινδίας, αφήστε τις αισθήσεις σας να περιπλανηθούν σε απαλούς τόνους που σας προσ-καλούν να αφεθείτε σε μια καλοκαιρινή ονειροπόληση. Και τέλος, η συλλογή της πορτογαλικής Sintra, που στέκει επιβλητικά στην ακτογραμμή του Ατλαντικού ωκεανού, θα σας σαγηνεύσει και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον έντονο χαρακτήρα και την αισθητική του χώρου σας.

  • Αυτοματοποίηση και Διαχείριση του φωτός 

Ποιότητα, λειτουργικότητα, ευελιξία, άνεση και φυσικά ηλιοπροστασία είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν την ανανεωμένη συλλογή υφασμάτων στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds.

Αν λατρεύετε τον καλοκαιρινό ήλιο, το πιο πιθανόν είναι πως θα κινηθείτε σε πιο λεπτά υφάσματα και αραχνοΰφαντες κουρτίνες που αφήνουν το φως να εισχωρήσει στον χώρο σας, ενώ η αιθέρια ύφανσή τους χαρίζει μια πιο ρομαντική αίσθηση στον χώρο που θα επιλέξετε να τις εγκαταστήσετε.

Από την άλλη, η επιλογή ενός ειδικού υφάσματος όπως το blackout, εξασφαλίζει συνθήκες πλήρους συσκότισης, όποτε το επιθυμείτε.

Επιτρέποντας τον απόλυτο έλεγχο στη διαχείριση του φωτός, προστατεύοντας παράλληλα και την ιδιωτικότητά σας, ενισχύοντας την εσωτερική διακόσμηση και συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής, οι κουρτινόραγιες με δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, μέσω του οικιακού αυτοματισμού της Euroblinds, αποτελούν την επόμενη τεχνολογική εξέλιξη, προσφέροντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χρήσης.

Με τις συλλογές μας να εμπλουτίζονται συνεχώς, τώρα δεν έχετε παρά να κάνετε τις τελικές σας επιλογές και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα όμορφο καλοκαίρι! Επισκεφθείτε το κοντινότερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds, εξερευνήστε την πλούσια γκάμα υφασμάτων μας και βρείτε το σχέδιο που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες όσο και στο δικό σας γούστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer