Με έμπνευση από τη φύση: Ο οίκος J&M εντυπωσιάζει με τις συλλογές του

04 Οκτωβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

teaser me empnefsi apo ti fisi o oikos jm entiposiazei me tis silloges tou

Εδώ και 50 χρόνια, αποστολή της εταιρείας μας αποτελεί η παροχή τεχνολογικά προηγμένων και ποιοτικών συστημάτων εκφραστικής σκίασης. Η συνεργασία μας με ανώτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, μας εξασφαλίζει μια πλούσια συλλογή, εμπλουτισμένη με ποιοτικά υφάσματα. Ένας από αυτούς είναι η οικογενειακή επιχείρηση τεχνικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων Junkers & Müllers, με πολυετή πείρα στην παγκόσμια αγορά και ρίζες πίσω στο 1950. Χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η έμπειρη ομάδα των 300 εξειδικευμένων εργαζομένων και ειδικών στο χώρο, (παραγωγής, βαφής, εκτύπωσης, ελέγχου, φινιρίσματος) εξασφαλίζουν πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παράγοντας υφάσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Φιλοσοφία της εταιρείας Junkers & Müllers αποτελεί η πραγματοποίηση των επιθυμιών των καταναλωτών, και η αποκλειστική παραγωγή των προϊόντων τους στην γενέτειρα της, στην Γερμανία, συμβαδίζοντας πάντα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Βλέποντας κανείς τις συλλογές τους, και πόσο μάλλον την τελευταία συλλογή Bloomy & Cool, παρατηρεί ξεκάθαρα ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον οίκο: Την αγάπη και τον θαυμασμό τους για την φύση, απ’ όπου και αντλούν την έμπνευσή τους για να δημιουργήσουν καλαίσθητα και μοντέρνα υφάσματα για όλα τα γούστα.

Δείτε τις συλλογές μας

monterna yfasmata gia ola ta gousta

Η φύση είναι μια ανεξάντλητη πηγή δημιουργίας που αποτέλεσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς. Παρόλα αυτά, στη σύγχρονη εποχή της αστικοποίησης, του υλισμού, της πίεσης του χρόνου και της βαβούρας, ο άνθρωπος απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την αυτή, με αποτέλεσμα να στερείται τις απεριόριστες ομορφιές κι ευεργεσίες που μπορεί να του προσφέρει. Η εταιρεία Junkers & Müllers έρχεται να αναπληρώσει το κενό, συμβαδίζοντας τόσο με τον σύγχρονο τρόπο και τάσεις μιας μοντέρνας ζωής, όσο και με την αγαλλίαση που μπορεί να προσφέρει η φύση. Έτσι, φροντίζει να συνδυάζει την καινοτόμα τεχνολογία με σχεδιασμό που παραπέμπει σε ουδέτερες και παστέλ αποχρώσεις, με έντονες αναφορές στη φύση.

Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός χαλαρού και ήρεμου περιβάλλοντος που να καλωσορίζει και να ξεκουράζει τον καθένα μετά από μια απαιτητική και γεμάτη μέρα. Εξάλλου είναι γνωστό το γεγονός πως τα χρώματα και οι καρποί της γης προσφέρουν στον άνθρωπο ηρεμία, χαλάρωση, καθώς και έμπνευση για καλλιτεχνική δημιουργία. Επιπλέον, εκτός από την πολύτιμη ψυχολογική ανάταση που η φύση προσφέρει στον άνθρωπο, μπορεί ταυτόχρονα να αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση της αισθητικής και της διακόσμησης του χώρου μας. Τα χρώματα που προσφέρει έχουν την ικανότητα να χαρίζουν στον χώρο μια ‘’σιωπηλή’’ αισθητική και γαλήνια ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν σημαίνων παράγοντα στην ανάδειξη ιδιαίτερων αντικειμένων στα οποία επιθυμούμε να δώσουμε έμφαση.

galinia atmosfaira

Στην Junkers & Müllers, οι διαφορετικές πτυχές της φύσης αποτελούν έμπνευση για τα μοναδικά κομμάτια δημιουργίας τους. Ένα από αυτά είναι και τα floral prints, τα οποία προσθέτουν ζωηρές πινελιές από χρώμα και μπορούν να ζωντανέψουν το δωμάτιο δίνοντας του μια παιχνιδιάρικη νότα. Επιπλέον, οι γαλάζιες αποχρώσεις, τα ζεστά καφέ και μπεζ χρώματα, όπως και άλλες ιδιαίτερες αποχρώσεις όπως η μαύρη πεταλούδα αποτελούν περαιτέρω πηγή έμπνευσης για τον μοναδικό αυτό οίκο, χαρίζοντας μια νότα φρεσκάδας και στιλ σε κάθε χώρο που θα επιλέξετε να τα εντάξετε.

i mavri petalouda

Συνοψίζοντας λοιπόν, ένας σύγχρονος χώρος οφείλει να χαρακτηρίζεται τόσο για την λειτουργικότητα, όσο και για την αισθητική του. Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε και να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας είναι με κάποιο από τα λειτουργικά συστήματα εσωτερικής σκίασης όπως τα Roller Blinds ή Sliding Panels, τα οποία θα δέσουν στο δικό σας γούστο, αφού επιλέξετε ανάμεσα από τα μοναδικά σχέδια και μοτίβα που προσφέρει ο οίκος Junkers & Müllers.

Επισκεφθείτε το κοντινότερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds και ανακαλύψτε μια τεράστια γκάμα από άφθονες επιλογές χρωμάτων και prints, έτοιμη να διαμορφώσει τον χώρο σας σύμφωνα με τις δικές σας, εξεζητημένες αισθητικές ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer