Jungle Décor – Το Καθημερινό σας Ταξίδι στην Αφρική!

08 Σεπτεμβρίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedjungle decor teaser.jpg1504867575

Χρειάζεστε κάτι να σας ταξιδέψει; Ή μήπως κάτι να σας ταξιδεύει; Κάθε μέρα, στην άνεση του σπιτιού σας;   

Σχεδιασμένο για καρδιές και διάνοιες που λατρεύουν το ethnic και την εξωτική διασκόσμηση, το jungle décor είναι η ιδανική επιλογή! Εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά της Αφρικής, είναι σχεδιασμένο να γεμίσει με χρώμα και ζωντάνια όχι μόνο τους μήνες του καλοκαιριού, αλλά και όλου του χρόνου, με σκούρες, ανοικτές ή ανάμεικτες αποχρώσεις και πολύπλοκα σχέδια, animal prints και υφάσματα ποικίλης πυκνότητας.  

Λανσάροντας ένα στυλ όπου κυριαρχούν εκρήξεις χρωμάτων, συνδυασμοί πολυάριθμων υλικών, και η ανυπέρβλητη γοητεία της αδάμαστης φύσης, η Euroblinds σας καλεί να εξερευνήσετε τη μοναδική του ποικιλία σε υλικά, υφάσματα και σχέδια.   

Θέλετε λίγη Έμπνευση;  

Έργα Τέχνης & Μουσικά Όργανα

jungle decor inner2

Πίνακες με αφρικανικά τοπία, φουτουριστικά σχέδια με αντίστοιχα χρώματα, αγαλματίδια και μάσκες από ξύλο, προσθέτουν αυτή την έξτρα πινελιά που χρειάζεται ένας χώρος για να αποκτήσει ένα πιο ξεκάθαρο στίγμα.  

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και διάφορα παραδοσιακά αφρικανικά μουσικά όργανα. Μολονότι δεν απαγορεύεται να τα κρεμάσετε σε τοίχους ή άλλα ψηλά σημεία, καλύτερα προτιμήστε να τα αποθέσετε σε μία ή περισσότερες γωνίες του δωματίου. Επειδή τα σχέδια στα έπιπλα και τα υφάσματα κάνουν ήδη μεγάλη αίσθηση, δεν θέλουμε να «μπουκώσουμε» το μάτι του επισκέπτη. 

Jungle & Animal Prints 

Υφάσματα με σχέδια εξωτικών γραμμών σε έντονα χρώματα, ίσως σε κάποια μαξιλάρια, σε ένα ριχτάρι ή κάλυμμα πολυθρόνας θα κάνουν το όλο στυλ ακόμη πιο ξεκάθαρο – αρκεί να μην το παρακάνετε! Ένα – δυο στοιχεία το πολύ θα πρέπει να έχουν τόσο έντονο σχέδιο.  

Τα animal και jungle prints είναι βασικό κομμάτι όλης αυτής φιλοσοφίας της jungle διακόσμησης και είναι αυτά που θα τραβούν πρώτα την προσοχή του επισκέπτη στο χώρο. Συνεπώς αφιερώστε χρόνο και ενέργεια ώστε να βρείτε σχέδια που αποπνέουν το στυλ και την ένταση που εσείς θέλετε.  

Φυτά & Ξύλα 

Προφανώς, δεν γίνεται ζούγκλα δίχως βλάστηση, γι’ αυτό και μερικά φυτά (αληθινά ή καλής ποιότητας ψεύτικα) είναι ό,τι πρέπει. Απλά, προτιμήστε τα σε πράσινες αποχρώσεις, καθώς η πολυχρωμία θα επιτυγχάνεται ήδη με τα σχέδια των υφασμάτων. Και πάλι εδώ, προσέξτε να μην γεμίσετε το χώρο, απλά να τον εμπλουτίσετε.  

Το ίδιο ισχύει και για το ξύλο. Προτιμήστε διάφορες ποιότητες ξύλου, τόσο για επιτοίχια διακόσμηση, όσο και για τα βάζα σας. Ψάξτε για ξεσταχυασμένα στελέχη από πράσο, κρεμμύδι ή και άνηθο – είναι εξαιρετικά για διακόσμηση και τα βρίσκετε παντού.  

Η jungle διακόσμηση είναι εκπληκτική – αρκεί να μετριάσετε τη σχεδόν αχαλίνωτη δυναμική της. Εύκολα μπορεί να φτάσει στην υπερβολή, αλλά εμείς θέλουμε ο χώρος μας να μας ταξιδεύει στην Αφρική, όχι να μοιάζει με ζούγκλα.  

jungle decor inner

Ψάχνετε για Σχέδια & Υφάσματα;   

Η Euroblinds, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος του διάσημου διεθνούς οίκου υφασμάτων Alhambra, σας προσφέρει εξαιρετικά jungle décor σχέδια στη συλλογή υφασμάτων της Magara. Μπείτε στον ιστότοπό μας ή επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Εταιρείας μας και ζητήστε από το έμπειρο προσωπικό μας να σας προτείνει ιδέες και tips για αντίστοιχα υφάσματα για τη διακόσμηση των χώρων σας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer