Η Euroblinds βραβεύεται για ακόμη μια χρονιά με το πρότυπο πιστοποίησης «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις-SIR 2014»

17 Φεβρουαρίου 2023

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner i euroblinds vravevetai gia akomi mia xronia me to protipo pistopoiisis igieis ergasiakes sxeseis sir 2014

Το καταξιωμένο όνομα της Euroblinds στον χώρο της σκίασης αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο γενικότερα συνεπάγεται μια μεγάλη ευθύνη. Αυτή της πρωτοπορίας σε όλα τα επίπεδα, από το τεχνολογικό κομμάτι και την αντιμετώπιση των πελατών της μέχρι τον σεβασμό προς τους ανθρώπους που συνεργάζονται με την εταιρεία προσφέροντας τη δική τους μοναδική προοπτική και δύναμη στο όραμα της Euroblinds.

Με βασικά αξιώματα της εταιρικής φιλοσοφίας και κουλτούρας μας τον σεβασμό στους συνεργάτες μας, από όποια θέση και αν παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην Euroblinds, δεν είναι παράξενο που μας χαροποίησε πολύ μια ακόμη βράβευση στον εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα των εργασιακών σχέσεων. Για μια ακόμη χρονιά οι πρακτικές της εταιρείας εναρμονίστηκαν πλήρως με τα αυστηρά πρωτόκολλα που έχει θέσει το πρότυπο Υγιών Εργασιακών Σχέσεων-SIR 2014 και κατάφεραν τη βράβευσή της με το αντίστοιχο πρότυπο πιστοποίησης! Τι σημαίνει, όμως, πιστοποίηση στις υγιείς εργασιακές σχέσεις; 

ypourgeio ergasias pronoias kai koinwnikwn asfalisewn tis kipriakis dimokratias

Το εν λόγω πρότυπο έχει θεσπιστεί από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (OEB) και συγχρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το ανθρώπινο δυναμικό και η διαχείρισή του αποτελεί κεφαλαιώδες κομμάτι στην πίτα της επιτυχίας μιας εταιρείας. Θεωρείται μάλιστα από πολλούς ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία μιας εταιρείας. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου προτύπου, λοιπόν, επικεντρώνεται ακριβώς σε αυτό και εξειδικεύει το πεδίο του σε επιμέρους τομείς όπως την προώθηση των καλών σχέσεων μέσα στο περιβάλλον εργασίας, τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των χώρων όπου παρέχεται η εργασία, τις ίσες ευκαιρίες και την εξάλειψη οποιωνδήποτε διακρίσεων, καθώς φυσικά και την εναρμόνιση με την εργατική νομοθεσία και το επιχειρηματικό δίκαιο.

Η πιστοποίηση της Euroblinds με το πρότυπο SIR 2014 επιβεβαιώνει την ισχυρή αντίληψή της στις δυνατότητες του ανθρώπου και παγιώνει την ισχυρή δέσμευση των βασικών αρχών της να προσφέρει στους συνεργάτες της ένα ασφαλές, γόνιμο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Ένα περιβάλλον όπου όλοι αδιακρίτως νιώθουν σεβασμό, εκτίμηση, επιβραβεύονται δίκαια για το έργο που προσφέρουν και επιτυγχάνεται σωστά η ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής τους ευθύνης και του προσωπικού τους χρόνου.

o sindiasmos olws twn proigoumenwn parametrwn pou thetei to prwtokollo

Ο συνδυασμός όλων των προηγούμενων παραμέτρων που θέτει το Πρωτόκολλο δεν είναι πάντα εύκολος για όλους, και η αξιολόγηση βασίζεται σε μια μακρόχρονη επιτήρηση των αρχών που θέτει. Χρειάζεται, λοιπόν, συνέπεια, σταθερότητα, επαγρύπνηση, αλλά και έγκαιρη παρέμβαση στις εταιρικές πρακτικές που μπορεί να παρεκκλίνουν από αυτό. Για αυτό και η εν λόγω πιστοποίηση επιβεβαιώνει εμφατικά πως η Euroblinds κατορθώνει σταθερά όχι μόνο να κρατά υψηλά τον πήχη στην ποιότητα των εργασιακών σχέσεων, αλλά και να καινοτομεί θέτοντας νέες προοπτικές στο απαιτητικό κομμάτι του ανθρώπινου κεφαλαίου. 

Στην Euroblinds υιοθετούμε πλήρως το αξίωμα “χαρούμενοι συνεργάτες-χαρούμενοι πελάτες”, προσκαλώντας τους νέους συνεργάτες μας σε ένα περιβάλλον εργασίας πλήρως ανταποδοτικό σε όλα τα επίπεδα. Η πιστοποίηση «Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις-SIR 2014» είναι η απτή επιβράβευση αλλά και η επίσημη επιβεβαίωση μιας αρχής που αποτελεί διαχρονικά τον αρραγή πυρήνα των αξιών μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer