Η επανάκτηση των υπαίθριων χώρων γίνεται με το κατάλληλο σύστημα εξωτερικής σκίασης

10 Ιουνίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner i epanaktisi twn ypethriwn xwrwn ginete me to katallilo sistim eksoterikis skiasis

Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά, η πανδημία φαίνεται να ρίχνει… στροφές και έτσι η διάθεση παίρνει την ανιούσα! Το φιλόξενο εσωτερικό του σπιτιού μας, που επιτέλεσε τόσους διαφορετικούς ρόλους τους προηγούμενους μήνες, παίρνει για λίγο… ρεπό, καθώς η κοινωνική ζωή και η προσωπική μας χαλάρωση μετακομίζει στους εξωτερικούς χώρους που φιλοξενούν τα καλοκαιρινά μας βράδια, τις χαλαρές συναντήσεις μας με την οικογένεια ή την παρέα ή απλά και μόνο τις πολύτιμες ιδιωτικές μας στιγμές για ανασυγκρότηση και χαλάρωση!

Και για να μπορέσουμε να απολαύσουμε στο έπακρο τις στιγμές μας εκεί, είναι σημαντικό εκτός από τη φροντίδα του κήπου, τη διακόσμηση και τα κατάλληλα έπιπλα, να επενδύσουμε και στη σωστή τοποθέτηση ενός συστήματος εξωτερικής σκίασης για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας με κάθε καιρό!

Ένα από τα πλέον αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα της εκφραστικής εξωτερικής σκίασης είναι πως έχει να προτείνει μια λύση για κάθε χώρο, όσο μικρός, μεγάλος ή απαιτητικός κι αν φαντάζει. Παρακάτω θα βρείτε μια ενδεικτική μονάχα αναφορά σε όλες τις προτάσεις που έχει για εσάς η πλούσια γκάμα της Euroblinds. Επιστρατεύστε, λοιπόν, το προσωπικό σας γούστο και διαμορφώστε τους υπαίθριους χώρους του σπιτιού μεταμορφώνοντάς τους σε πολύτιμα καταφύγια ηρεμίας, διασκέδασης και έμπνευσης.

  • Τέντα με αντηρίδες ή βραχίονες

tenta me antirides i vraxiones 
Από τις πιο αγαπημένες προτάσεις και με πολλές παραλλαγές μηχανισμών, χειρισμού, σχεδίων και υφασμάτων, τα τεντοσυστήματα της Euroblinds είναι πλήρως πιστοποιημένα και εναρμονισμένα προς τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιδεικνύουν εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες, ενώ τα διαθέσιμα μεγέθη τους προσαρμόζονται εύκολα στις απαιτήσεις κάθε χώρου. 

  • Τέντα σε κασετίνα

Η κασετίνα προφυλάσσει το ύφασμα, καθώς απογειώνεται η χρηστικότητα αλλά και η αισθητική αρμονία αυτού του τύπου. Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται οι διαφορετικές εκδόσεις που καλύπτουν κάθε χώρο, αλλά και η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για να έχετε τον έλεγχό της τέντας κυριολεκτικά του χεριού σας!

  • Κάθετη τέντα

Αν ο κήπος ή το μπαλκόνι χρειάζεται πλευρική προστασία από τον ήλιο, οι κάθετες τέντες είναι η ιδανικότερη επιλογή. Διατίθενται επίσης και με αντιανεμικές ζελατίνες για να μη στερήστε τη θέα! 

  • Πέργολες ξύλινες ή αλουμινίου

pergoles ksilines i alouminiou
Διαθέτουν σταθερότητα, αντοχή, διάρκεια και ευκολία στη συντήρηση. Το τεντόπανο προσαρμόζεται στον εκάστοτε σκελετό και εφαρμόζει ανάλογα με το αν επιθυμείτε να διαπερνά ο ήλιος δημιουργώντας φυσικές αντανακλάσεις.

  • Bιοκλιματικές πέργολες

Με περιστρεφόμενες περσίδες αλουμινίου και αυτόματη κίνηση, χαρίζουν άψογη διαχείριση του φωτός αλλά και εύκολη προσαρμογή στα… τερτίπια του καιρού.

  • Αλουμινένια περίφραξη

alouminenia perifraksi 
Η περίφραξη των υπαίθριων χώρων, ειδικά όταν μιλάμε για μονοκατοικίες ή ισόγειους κήπους, αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο προστασίας της ιδιωτικότητας που θέλουμε να επιτύχουμε κατά την παραμονή μας σε αυτούς. Η αλουμινένια περίφραξη συνδυάζει τη στιβαρή κατασκευή, με τον άψογο σχεδιασμό και την πολύ χαμηλή σε κόστος ανάγκη συντήρησης.

Από το μικρότερο μπαλκόνι μέχρι τον πιο εξωτικό κήπο και την… πιο απομακρυσμένη ταράτσα, οι επιλογές σκίασης είναι αξιόλογες και διασφαλίζουν την άνεση, την ιδιωτικότητα αλλά και την προστασία του χώρου από τον ήλιο ή τη βροχή.  Οι υπαίθριοι χώροι του σπιτιού αποκτούν και πάλι, λοιπόν, κεντρική θέση στην καθημερινότητά μας, εξυπηρετώντας την ανάγκη μας να νιώσουμε ελεύθεροι, γαλήνιοι και ισορροπημένοι.

Αποταθείτε σήμερα σε έναν έμπειρο σύμβουλο σκίασης της Euroblinds για να μάθετε περισσότερα αλλά και να ενημερωθείτε υπεύθυνα για όλα τα συστήματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer