Γνωρίζατε πως η Euroblinds σχετίζεται με την αυλή του σπιτιού σας;

09 Ιουνίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner gnorizate pws i euroblinds sxetizete me tin avli tou spitiou sas

Ο Ιούνιος είναι κατεξοχήν αφιερωμένος στην εξωτερική σκίαση, μιας και ο καιρός επιβάλλει άμεση και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο μέσω της παθητικής σκίασης του σπιτιού. Η νέα εποχή φέρνει μαζί της πολλές ευκαιρίες για λύσεις εξωτερικής σκίασης αλλά και περίφραξης που επιτυγχάνουν την προστασία του σπιτιού αναδεικνύοντας παράλληλα τέλεια και την αισθητική των εξωτερικών χώρων του. 

Η Euroblinds φέρνει λοιπόν το καλοκαίρι στο μπαλκόνι, τον κήπο και την αυλή σας, προτείνοντάς σας μεθόδους σκίασης που βελτιώνουν τη βιοκλιματική συμπεριφορά του σπιτιού και το κρατούν δροσερό αλλά και ασφαλές κατά τη διάρκεια της πιο φωτεινής και ζεστής εποχής του χρόνου. Πώς ακριβώς το καταφέρνει αυτό;

  • Ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας 

Οι πολλές ώρες ηλιοφάνειας του καλοκαιριού μας κάνουν να λείπουμε όλο και συχνότερα ή περισσότερο από το σπίτι, γεμίζοντας το χρόνο μας με βόλτες και ωραίες στιγμές. Με δεδομένο, μάλιστα, πως οι διακοπές πλησιάζουν, η ανάγκη να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια του σπιτιού μας εν τη απουσία μας γίνεται επιτακτική. Η Euroblinds αποκρίνεται σε αυτή με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας και αυτοματισμών που αποτελείται από γκαραζόπορτες, αυλόπορτες και υψηλής ασφάλειας αλουμινένιες περιφράξεις.

  • Προστατεύοντας το αυτοκίνητό σας 

Καλοκαίρι σημαίνει περισσότερη έκθεση του σπιτιού αλλά και των εξωτερικών χώρων στον ήλιο, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της θερμοκρασίας και την αλλοίωση των ευπαθών υλικών και μηχανισμών. Το αυτοκίνητο, όταν δεν υπάρχει υπόγειο γκαράζ, αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία που φλερτάρει με τη διαβρωτική επίδραση του δυνατού καλοκαιρινού ήλιου. Η Euroblinds με το σύστημα σκίασης αυτοκινήτου της προσθέτει στην προστασία του αυτοκινήτου σας κρατώντας τον ήλιο μακριά από την οροφή του, μειώνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό, χωρίς παράλληλα να διαταράσσει τη συνολική αισθητική του κτηρίου. 

  • Εξασφαλίζοντας στιγμές ξεγνοιασιάς κάτω από μια τέντα 

eksasfalizontas stigmes xegnoiasias katw apo mia tenta

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να απολαμβάνεις τον καλό καιρό ξέγνοιαστος στη βεράντα. Στη Euroblinds φροντίζουμε με τα πιο σύγχρονα τεντοσυστήματα και τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς να χαίρεστε το χάδι του ήλιου με όποιον τρόπο και για όσο εσείς θέλετε. Με πολλές δυνατότητες αυτοματισμού και εξατομίκευσης και μέσα από μια πλούσια συλλογή σχεδίων, χαρίζει στις καλοκαιρινές στιγμές σας την ποιότητα και την άνεση που θέλετε.

  • Δίνοντας νέα πνοή στην αυλή 

Πέρα από τις κλασικές προτάσεις εξωτερικής σκίασης, το καλοκαίρι τολμάμε να αναβαθμίσουμε την αισθητική και λειτουργικότητα των χώρων μας, προσθέτοντας δυναμικές και πολυμορφικές λύσεις σκίασης, που δίνουν νέα πνοή και δυνατότητες στον κήπο ή την αυλή. Οι βιοκλιματικές πέργολες αλουμινίου της Euroblinds αναπτύσσουν ανώτερες σχεδιαστικά κατασκευές που εμπνέονται από τις ανάγκες σας και ξεδιπλώνουν όλα τα οφέλη ενός πανίσχυρου και αισθητικά άρτιου συστήματος στο χώρο της σκίασης. Παράλληλα, η προσθήκη χαρακτηριστικών, όπως φωτισμού ή αυτόματου ανοίγματος/κλεισίματος διαμορφώνουν περγοσυστήματα που μπορείς να χαρείς όλες τις ώρες της ημέρας και με όλες τις καιρικές συνθήκες.  

  • Ρυθμίζοντας την ποσότητα του ήλιου από μέσα προς τα έξω

rithmizontas tin posotita tou iliou apo mesa pros ta ekso sun breakers

Sunbreakers, oικιακά ρολά και εξωτερικά venetian blinds προστίθενται στη δυναμική ομάδα των προτάσεων σκίασης της Euroblinds με στόχο να προσδώσουν στυλ στην εμφάνιση του σπιτιού σας, αλλά και τον απόλυτο έλεγχο του φωτισμού και της σκίασης από μέσα προς τα έξω. Όσο απαιτητικές και αν είναι οι ανάγκες σας και η αισθητική σας, το παιχνίδι της σκίασης βρίσκεται στα χέρια σας, μέσα και έξω!

Για να χαρούμε λοιπόν τις ομορφιές του καλοκαιριού, βάζουμε το σπίτι μας σε πρώτο πλάνο και φτιάχνουμε τις ιδανικές συνθήκες για να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό του. Με τις λύσεις για κάθε σημείο του εξωτερικού του σπιτιού, τις οποίες μπορεί κάποιος εύκολα να ανακαλύψει στην ιστοσελίδα της Euroblinds, ανακαλύπτουμε όλους τους τρόπους για να λειτουργούν όλα με το μέγιστο δυνατό όφελος για εμάς! Τρόπους για να απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι το σπίτι μας όπως ακριβώς του αξίζει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer