Γνωρίστε τους κορυφαίους Οίκους υφασμάτων με τους οποίους η συνεργασία μας, σαγηνεύει τις αισθήσεις!

15 Οκτωβρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner gnwriste tous korifaious oikous ifasmatwn me tous opoious inevei tis aisthiseis

Η Euroblinds έχοντας ως αδιαπραγμάτευτες αξίες της την υψηλή αισθητική, το τέλειο φινίρισμα και την ποιότητα που εξασφαλίζει αντοχή στο χρόνο, διατηρεί μια μακρόχρονη συνεργασία με τους υψηλότερους Οίκους υφασμάτων για να σας προσφέρει μοναδικές συνθέσεις που ντύνουν γλυκά και αρμονικά το χώρο σας.

Συνιστώντας προέκταση της διακόσμησης του σπιτιού, οι πλούσιες συλλογές υφασμάτων της Euroblinds διακρίνονται για την αφάνταστη ποικιλία υφών, πλέξεων, σχεδίων και χρωμάτων, ως αποτέλεσμα μοναδικών κομματιών από εκλεπτυσμένους καταλόγους. Είτε πρόκειται για τις κουρτίνες, τις ταπετσαρίες των επίπλων σας αλλά και τα ιδιαίτερα και σημαντικά διακοσμητικά στοιχεία όπως τα μαξιλαράκια, η Euroblinds είναι υπερήφανη που μπορεί να σας προσφέρει ένα καλειδοσκόπιο επιλογών που ανταποκρίνεται από την πιο απλή μέχρι την πιο πολυσύνθετη και εκλεπτυσμένη προσδοκία.

Ανάλαφρες ή πιο έντονες γραμμές, απίθανες εναλλαγές ραφών για τέλεια εφαρμογή, art deco αισθητική, αλλά και μοντέρνα, νεανική διάθεση είναι μόνο λίγα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν την υπογραφή των εξαιρετικών και επώνυμων συνεργατών μας. Οι Οίκοι με τους οποίους δουλεύουμε μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα, της αδιαπραγμάτευτης ποιότητας της πρώτης ύλης και της επεξεργασίας της με τις πιο λεπτομερείς και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.

Περήφανα σάς παρουσιάζουμε 2 διακεκριμένους ευρωπαϊκούς Οίκους υφασμάτων που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στους καταλόγους μας.

1. Οίκος Alhambra

oikos alhambra

Τα πλούσια υφάσματα φουσκώνουν από φρέσκο και αλέγρο ιβηρικό αέρα. Ο ισπανικός Οίκος μετρά ήδη 43 χρόνια... πιστής υπηρεσίας στα υφάσματα υψηλής αισθητικής και ασύγκριτης κομψότητας.

Με ένα σύνολο συλλογών εμπνευσμένων από κάθε γωνιά της Γης, που θα ζήλευε και ο πιο κοσμοταξιδεμένος νους, φέρνει στο σπίτι μας κοσμοπολίτικο αέρα και μια δροσερή νότα ολοκληρωτικής ανανέωσης

Η επιμονή στη λεπτομέρεια της κατεργασίας του υφάσματος αλλά και η διακοσμητική δεξιοτεχνία προσφέρουν ένα πλούσιο υπερθέαμα σχεδίων, υφάνσεων και μοτίβων για όλες τις εποχές του χρόνου και κάθε μέρος του σπιτιού. Δεν μπορούμε παρά να έχουμε μια μικρή... αδυναμία στη συλλογή Ikaria που φέρνει ατόφιο το αέρινο χρώμα της νησιωτικής Ελλάδας σε υπέροχη σύζευξη με το φλογερό ισπανικό ταπεραμέντο.

2. Οίκος NOUVELLE DECO

oikogs nouvelle deco

Θα ήταν αδιανόητο να παραλείπαμε μια κορυφαία συνεργασία με ένα Οίκο που διατηρεί ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα στο χώρο ήδη από τη δεκαετία του '70. Την εμπιστοσύνη στο όνομά του δείχνουν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία διεθνώς, ενώ οι συλλογές του ντύνουν με κομψότητα καθετί μέσα στο σπίτι.

Ο Οίκος Nouvelle Deco διαθέτει τα πιο μοντέρνα τυπώματα που έχουμε δει, ενώ αντλεί τη έμπνευσή του από τη φύση και τη γεωμετρία, κάτι που αντανακλάται συνδυαστικά στη συλλογή που εκδίδει κάθε εποχή, που συστήνει τις νέες φθινοπωρινές τάσεις και ιδέες διακόσμησης, παρασύροντας τις αισθήσεις και εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά σας με τον πιο καλαίσθητο και συνάμα προσωπικό τρόπο έκφρασης

Στο κοντινότερο Κέντρο Σκίασης Euroblinds, οι έμπειροι σύμβουλοι σκίασης θα σας βοηθήσουν ως τέλειοι ξεναγοί να περιηγηθείτε στους υπέροχους κόσμους των υφασμάτων που προσφέρουν οι παραπάνω Οίκοι. Μέσα από τις σελίδες των καταλόγων και τους αντιπροσωπευτικούς δειγματισμούς, θα οδηγηθείτε με ασφάλεια στην επιλογή του πιο αντιπροσωπευτικού για το γούστο και τη φιλοσοφία σας υφάσματος.

Δέσμευση δική μας είναι να σας προσφέρουμε τίποτα λιγότερο από το τέλειο, γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με το μοναδικό άγγιγμα ενός φίνου υφάσματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer