Απόλαυση χωρίς περιορισμούς: χαρείτε το μπαλκόνι του σπιτιού σας παντός καιρού με κάθετες τέντες

20 Οκτωβρίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner apolafsi xoris periorismous xareite to mpalkoni tou spitiou sas pantos kairou me kathetes tentes

Καθώς η ψύχρα του φθινοπωρινού καιρού εδραιώνεται, σκέφτεστε πως σιγά σιγά θα χρειαστεί να απαρνηθείτε τις όμορφες βραδιές στη βεράντα ή στο μπαλκόνι; Δεν χρειάζεται να μελαγχολείτε, καθώς με την εγκατάσταση των κάθετων τεντών μπορείτε να έχετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε στο εξωτερικό του σπιτιού σας όποια και αν είναι τα τερτίπια του καιρού.

Οι κάθετες τέντες αποτελούν πράγματι ένα πολυεργαλείο στο κομμάτι της εξωτερικής σκίασης, για αυτό και έχουν άλλωστε αυξήσει θεαματικά τη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση με τις συμβατικές λύσεις εξωτερικής σκίασης, οι κάθετες τέντες μπορούν να εγκατασταθούν με μεγάλη ευκολία, είναι πολύ πρακτικές και με τον σωστό τρόπο συντήρησης κρατούν για πολλά χρόνια. 

Συγκεκριμένα, οι κάθετες τέντες συγκεντρώνουν τα εξής πλεονεκτήματα:

kathetes tentes vroxi ximonas plaionektimata

  • Μπαίνουν εκεί όπου δεν χωρούν τέντες άλλου τύπου, όπως παράθυρα ή πόρτες με μικρό εξωτερικό γείσο, και καλύπτουν τα κενά τριγωνικά ανοίγματα που δημιουργούνται από τις πλάγιες τέντες. 
  • Μονώνουν πολύ καλύτερα τους εξωτερικούς χώρους, επιτρέποντας τον απόλυτο έλεγχο στο ποσοστό ελεύθερης θέας αλλά και εξαερισμού ή ηλιοκάλυψης του χώρου.
  • Είναι πιο σταθερές, αγκιστρώνονται για πρόσθετη ασφάλεια στο έδαφος στα κάθετα τοιχία των μπαλκονιών ή στο πάτωμα, για αυτό και καθίστανται και λιγότερο ευάλωτες στον αέρα.

kathetes tentes me zelatini

  • Λόγω του ότι εφάπτονται κάθετα στους τοίχους και κλείνουν πολύ καλά πάνω στα κάγκελα προσφέρουν πολύ καλύτερη προστασία των ιδιωτικών σας στιγμών.
  • Οι κάθετες τέντες μπορούν να λειτουργήσουν και με αυτοματισμό, κάτι που κάνει τη χρήση τους παιχνιδάκι και τις προστατεύει έγκαιρα όταν ο καιρός αλλάζει και πρέπει να μαζέψουν.
  • Η συντήρησή τους γίνεται με πιο εύκολο τρόπο, καθώς δεν παρουσιάζουν γωνίες κλίσης που δυσκολεύουν την αποκατάσταση φθορών ή τη χρήση πλυστικών μηχανημάτων σε όλο το μήκος της επιφάνειάς τους. 

kathetes tentes fthores

Η Euroblinds με την πολυετή εμπειρία και την αξιοπιστία ενός ονόματος που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις λύσεις εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης και τους αυτοματισμούς, προτείνει τις κάθετες τέντες σε καθέναν που επιθυμεί μια πρακτική, καλαίσθητη αλλά και αποτελεσματική επιλογή σκίασης και προστασίας του εξωτερικού του χώρου. Ειδικά για το φθινόπωρο, μάλιστα, οι κάθετες τέντες προσφέρουν αυτή την αναγκαία… ψυχολογική παράταση πως το καλοκαίρι δεν μας έχει ολότελα εγκαταλείψει και πως μπορούμε ακόμα να χαιρόμαστε την παρεΐστικη και νωχελική ατμόσφαιρα του μπαλκονιού μας. Με μια εκτενή γκάμα ραφών, χρωμάτων και σχεδίων, η Euroblinds εξασφαλίζει την ποιοτική υπεροχή σε κάθε της τεντόπανο!

Παρόλο, λοιπόν, που ο καιρός έχει… γυρίσματα, μην βιαστείτε να κλειστείτε μέσα στο σπίτι. Επενδύστε στις κάθετες τέντες και δημιουργήστε γωνιές απόλυτης ηρεμίας, απολαμβάνοντας χωρίς περιορισμούς την ασφάλεια της τέλεια προστατευμένης βεράντας σας! Σας περιμένουμε, λοιπόν, σε ένα από τα εξειδικευμένα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds για να βρούμε μαζί το σύστημα σκίασης που θα φέρει ξανά το… καλοκαίρι στο φθινοπωρινό μπαλκόνι σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer