Αναρωτηθήκατε Ποτέ τι Κάνει την Αλουμινένια Περίφραξη να Ξεχωρίζει;

15 Νοεμβρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner anarotithikate pote ti kanei tin alouminenia perifraksi na ksexorizei

Η περίφραξη αλουμινίου έρχεται να προστεθεί στην τεράστια γκάμα προτάσεων της Euroblinds για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Η περίφραξη αλουμινίου ξεχωρίζει για την υψηλή κατασκευαστική της ποιότητα, ενώ παράλληλα προσδίδει στον χώρο που τοποθετείται μοναδική λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντάς τον αισθητικά, προστατεύοντας την ιδιοκτησία σας και απλοποιώντας την καθημερινότητά σας.

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί για πόσους διαφορετικούς λόγους είναι απαραίτητη μια περίφραξη υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας στον εξωτερικό σας χώρο; Ανακαλύψτε τουλάχιστον πέντε από αυτούς παρακάτω.

  1. Ενισχυμένη Ασφάλεια

Πρώτιστος λόγος για τον οποίο απαιτείται μια περίφραξη στον εξωτερικό μας χώρο είναι, φυσικά, η ενισχυμένη ασφάλεια, ειδικά σε ερημικές περιοχές ή τοποθεσίες με ιδιαίτερη εγκληματικότητα, ή αν έχετε μικρά παιδιά και κατοικίδια.

Η περίφραξη θα ορίζει ξεκάθαρα τον χώρο στον οποίο θα μπορούν να κινούνται και να παίζουν, διατηρώντας τα πάντοτε στο οπτικό σας πεδίο και σε σημεία απαλλαγμένα από τον κίνδυνο ατυχημάτων. Θα τα κρατά επίσης μακριά από τον κοντινότερο δρόμο.

Αν έχετε κάποιον σκύλο ειδικά εκπαιδευμένο ή κάπως πιο άγριο με άτομα που δεν γνωρίζει, ο φράχτης θα σας προστατεύει, επίσης, από προβλήματα με τον νόμο, καθώς θα διατηρεί το κατοικίδιό σας εντός του ορίου όπου επιτρέπεται να εκδηλώσει την επιθετικότητά του.

Αν έχετε κάποια πισίνα, επίσης, η περίφραξη όχι μόνο θα αποτρέπει τη χρήση της από κάποιον δίχως την άδειά σας, αλλά και την πιθανότητα να την πλησιάσει ένα παιδί από γειτονικό σπίτι και να προκληθεί κάποιο δυστύχημα.

  1. Ιδιωτικότητα

Η ιδιωτικότητα είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας. Η κατοικία σας είναι ο χώρος στον οποίο θα πρέπει να απολαμβάνετε τις προσωπικές σας στιγμές ξέγνοιαστα, δίχως το άγχος μιας απρόσμενης επίσκεψης. Η τοποθέτηση μιας περίφραξης στην κατάλληλη απόσταση διασφαλίζει άμεσα πως κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί από έξω τι κάνετε στο σπίτι σας.

  1. Μηδαμινή συντήρηση

Μια περίφραξη αλουμινίου, μάλιστα, σας ησυχάζει και από μια άλλη άποψη: λόγω της υψηλής αντοχής του κατασκευαστικού του υλικού, δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση· μετά την τοποθέτησή της, ξενοιάζετε μια και καλή! 

  1. Οριοθέτηση του Χώρου

oriothetisi tou xwrou

Είτε έχετε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι γης που θέλετε να περιφράξετε, είτε έναν σχετικά μικρό κήπο, η περίφραξη οριοθετεί ιδανικά τον χώρο σας, εξαλείφει τον κίνδυνο μιας καταπάτησης και σας δίνει την άνεση να αξιοποιήσετε ως και το τελευταίο του εκατοστό όπως εσείς θέλετε, μειώνοντας τις αντιδικίες με τους γείτονες και δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όποιον θα ήθελε να παραβιάσει τον προσωπικό σας χώρο.

  1. Αναβαθμίζει Αισθητικά τον Χώρο σας

Μια αλουμινένια περίφραξη θα προσδώσει κομψότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική στον εξωτερικό σας χώρο, αυξάνοντας την αξία όλου του ακινήτου και αναβαθμίζοντάς το τόσο λειτουργικά, όσο και οπτικά.

Φυσικά, για να συνδυαστούν όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στο πλήρες, απαιτείται υψηλή τεχνογνωσία και πείρα, τόσο στην κατασκευή της περίφραξης, όσο και στην τοποθέτησή της.


Επισκεφτείτε το πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds ή επικοινωνήστε με την  έμπειρη ομάδα μας και ανακαλύψτε στοχευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer