Η Επανάσταση στα Συστήματα Σκίασης - Ρολά Με Διάτρητο Φύλλο Αλουμίνιου Διέλασης VIEW LINE

19 Ιανουαρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser view line rola.png1516366878

Η νέα καινοτόμος τεχνολογία που συνδυάζει συστήματα ρολών με διάτρητα φύλλα μικρού μεγέθους από διελασμένο προφίλ έχει φέρει πραγματική επανάσταση στο χώρο των οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων σκίασης

Δείτε γιατί!

Με Μια Ματιά…

Τα νέα Ρολά προηγμένης τεχνολογίας με διάτρητο φύλλο διελασμένου αλουμινίου (μικροδιάτρηση μόλις 2 χιλιοστών, με 1500 οπές ανά τρέχον μέτρο!) σας προσφέρουν:

  • εξαιρετική ακτίνα ανοίγματος με ελάχιστο βέλος κάμψης⋅
  • απαράμιλλη ασφάλεια⋅
  • προστασία της ιδιωτικής σας ζωής⋅
  • προστασία από μικροέντομα⋅
  • απρόσκοπτο εξαερισμό των εσωτερικών σας χώρων.

Ας εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα αυτά πιο προσεκτικά…

Τα Πλεονεκτήματα των Ρολών Αλουμινίων

Αρχικά, θα ήταν καλό να δούμε γιατί τα ρολά αλουμινίου είναι από μόνα τους εξαιρετική επιλογή ως σύστημα σκίασης.

  • Προστασία από τις Ακτίνες του Ήλιου

Προφανώς, τα ρυθμιζόμενα ρολά αλουμινίου αποτελούν μακράν την καλύτερη δυνατή προστασία από το φως του ήλιου, καλύπτοντας το εσωτερικό του χώρου στο βαθμό που εσείς θέλετε, από πλήρη συσκότιση έως ολική διάνοιξη.

  • Άψογη Ηχομόνωση

Το VIEW LINE η νέα γενεά στη διέλαση ρολών αλουμινίου προστατεύει σε μεγάλο βαθμό την ηρεμία και την ξεκούραση σας, καθώς οι εγγενείς φυσικές του ιδιότητες εν μέρει απορροφούν και εν μέρει αποκρούουν τα ηχητικά κύματα του εξωτερικού περιβάλλοντος, προσφέροντας άψογη ηχομόνωση.

  • Υψηλή Αντοχή

Το αλουμίνιο αποτελεί ένα από τα πιο ανθεκτικά φυσικά υλικά του πλανήτη, με εξαιρετική δομική αντοχή.

Επιπλέον Οφέλη των Διάτρητων Φύλλων Διελασμένου Αλουμινίου

  • Ποικιλία Χρωμάτων

Το VIEW LINE νέα γενεά ρολών διελασμένου αλουμινίου της Euroblinds μπορούν να βαφτούν σε διάφορες αποχρώσεις, κατόπιν συνεννοήσεως και μίνιμουμ ποσοτήτων διασφαλίζοντας το στιλ που εσείς επιθυμείτε για τον εξωτερικό σας χώρο.

  • Μεγαλύτερη Εξοικονόμηση Ενέργειας

Τα διάτρητα φύλλα μικρού μεγέθους συμβάλλουν σημαντικά στην περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς εξαλείφουν τη ροή κρύου αέρα προς το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς και θερμότητας προς τα έξω.

  • Άψογος Εξαερισμός & Προστασία από Μικροέντομα

Τα διάτρητα φύλλα εξασφαλίζουν άνετο εξαερισμό λόγω του μεγάλου αριθμού τους, αλλά, λόγω του μικροσκοπικού τους μεγέθους, εμποδίζουν μικροέντομα (ακόμη και κουνούπια!) να εισβάλλουν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τέρμα στο δίλημμα «φρέσκος αέρας ή κουνούπια»!

  • Βελτιωμένος Έλεγχος του Ηλιακού Φωτός

Οι κυκλικές οπές των διάτρητων φύλλων και η διάταξή τους είναι σχεδιασμένες να διακόπτουν την άμεση εισδοχή του ηλιακού φωτός στο δωμάτιο, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε την ένταση του φυσικού φωτισμού σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, με λιγότερες και απλούστερες κινήσεις!  

  • Ενισχυμένη Ιδιωτικότητα & Ασφάλεια

Η διάτρηση των αρσενικών φύλλων σάς επιτρέπει να βλέπετε άνετα τον εξωτερικό χώρο μέσα από το δωμάτιο, ενώ το σχέδιο, η διάταξη και το μέγεθος των διατομών εμποδίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Συνδυασμός Διελασμένου Αλουμινίου & Πρωτοπόρας Διάτρησης

Τα νέα, προηγμένης τεχνολογίας ρολά αλουμινίου της Euroblinds συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τα οφέλη της διέλασης και της μικροδιάτρησης σε δύο διακριτές λωρίδες φύλλων αλουμινίου («αρσενική» και «θηλυκή») και αποτελούν πλέον μακράν την καλύτερη δυνατή επιλογή οικιακών και επαγγελματικών συστημάτων εξωτερικής σκίασης!

Επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και δείτε τα από κοντά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer