Γνωρίζετε ποιο είναι το καταλληλότερο σύστημα εξωτερικής σκίασης για τις ανάγκες του δικού σας χώρου;

22 Οκτωβρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner gnorizete poio einai to katallilotero sistima eksoterikis skiasis

Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης της Euroblinds διακρίνονται για την ποικιλία αλλά και την προσαρμοστικότητα των εφαρμογών τους, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα χρηστικά και χρήσιμα στη διαμόρφωση ενός έξυπνου σπιτιού. Κοντά μας, θα συναντήσετε πολλά διαφορετικά συστήματα για να καλύψετε επαρκώς αλλά και εντός του προϋπολογισμού σας τις ανάγκες του δικού σας χώρου στην εξωτερική σκίαση. Το εύρος των επιλογών διασφαλίζει το ιδανικό ταίριασμα με τις ανάγκες σας, συνδυάζοντας παράλληλα καλαισθησία και υψηλή λειτουργικότητα.

Πώς θα διακρίνετε, λοιπόν, τα κυριότερα χαρακτηριστικά κάθε συστήματος ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο;

Ας συνεχίσουμε με την... αλφαβήτα των συστημάτων εξωτερικής σκίασης, η οποία απαιτεί, αν μη τι άλλο, την αναγνώριση των κυριότερων τύπων που μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος. Πάμε να δούμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά του καθενός, ώστε να αναγνωρίσετε στις προδιαγραφές τους τις δικές σας ανάγκες.

1. Πέργολες

Αγαπημένες, σταθερές ή ρυθμιζόμενες, οι πέργολες κοσμούν διαχρονικά τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας.

  • Βιοκλιματικές πέργολες αλουμινίου

vioklimatikes pergoles alouminiou

Με ρυθμιζόμενες λωρίδες αλουμινίου στην οροφή, κρυφές υδρορροές και τη δυνατότητα προσθήκης αισθητήρων, είναι το σύστημα που δεν περιορίζεται κυριολεκτικά από καμιά εποχή. Το όνομά του είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ευελιξία.

  • Ετοιμοπαράδοτη πέργολα

etoimoparadoti pergola

Το πολυκαρπονικό εγγυάται μια δοκιμασμένη στον χρόνο λύση. Η ετοιμοπαράδοτη πέργολα αλουμινίου διαθέτει εργονομική και μοντέρνα σχεδίαση, εύκολη εγκατάσταση, και μηδενική ανάγκη συντήρησης. Κοντολογίς, το τρίπτυχο της επιτυχίας!

  • Τεντόπανο σε μεταλλική ή ξύλινη πέργολα

tentopano se metallliki i ksilini pergola 
Η κλασική λύση του τεντόπανου πάνω σε μεταλλική ή ξύλινη πέργολα διαθέτει πλέον αισθητικές παραλλαγές που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εμφάνιση, το χειρισμό, αλλά και τις λειτουργίες της. 

2. Οικιακά ρολά

oikiaka rola

Με πολύ καλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, τα οικιακά ρολά κατατάσσονται στην κορυφή των επιλογών των συστημάτων εξωτερικής σκίασης.

Τόσο στην παραδοσιακή μορφή όσο και σε εκείνη με διελασμένο προφίλ, τα οικιακά ρολά γίνονται πλήρως αόρατα χάρη στα ειδικά κουφώματα αποθήκευσής τους. Παράλληλα, προσφέρουν σύρτες ασφαλείας, μια όμορφη παλέτα χρωμάτων που συνταιριάζουν την ψάθα με τους οδηγούς και το κουτί. 

  • Εξωτερικά Venetian Blinds

eksoterika venetian blinds

Ένας ακόμη νεωτεριστικός τρόπος για να εξασφαλίσετε επαρκή σκίαση αλλά και προστασία στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Οι περσίδες αναδιπλώνουν, υψώνονται και αναπτύσσονται με τέτοιον τρόπο ώστε να μην περιορίζεται η ανακύκλωση του αέρα στο χώρο αλλά και η θέα.

3. Σύστημα Sun Breakers

systima sun breakers 

Στην ουσία, το σύστημα σκίασης Sun Breakers αποκόπτει δομικά στοιχεία του κτιρίου από την έκθεσή τους στον ήλιο. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν κατακόρυφα τη βιοκλιματική συμπεριφορά του κτιρίου, εξοικονομώντας ενέργεια αλλά και χρήματα απαραίτητα για τη θέρμανση και την ψύξη του κτίσματος.

4. Σύστημα σκίασης χώρου στάθμευσης

sistima skiasis xwrou stathmefsis 
Ο άψογος σχεδιασμός του με το πολυκαρπονικό σκέπαστρο και τους δύο στύλους στήριξης, συνδυάζει επιτυχημένα την αισθητική τελειότητα με την αυτόνομη λειτουργικότητα, σε ένα αποτέλεσμα που προσφέρει  προστασία του αυτοκινήτου σας από το επικίνδυνο θερμικό φορτίο που μεταφέρουν στο εσωτερικό του η ηλιακή ακτινοβολία και οι αντανακλάσεις πάνω στις γυάλινες επιφάνειες.

Το σύστημα σκίασης του χώρου στάθμευσης κατορθώνει να διατηρεί τη μέση θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σε επιθυμητά επίπεδα, εξοικονομώντας παράλληλα την ενέργεια που θα καταναλώνετε από την υπερβολική χρήση του κλιματισμού προκειμένου να ψυχεί ο χώρος.

artioteri aisthitiki eikona

Πέρα από αρτιότερη αισθητική εικόνα, η εξωτερική σκίαση δίνει ένα σαφές μπόνους προστασίας στο σπίτι σας. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως όσο οι καιρικές συνθήκες οξύνονται από διάφορες περιβαλλοντικές αλλαγές, η επένδυση σε ένα αξιόπιστο και ποιοτικό σύστημα εξωτερικής σκίασης γίνεται ανάγκη επιβεβλημένη για την προστασία και τη διατήρηση της καλής κατάστασης του χώρου σας.

Για τους παραπάνω λόγους, είναι απόλυτα απαραίτητο να γνωρίζετε τι ακριβώς σάς ταιριάζει και ποια χαρακτηριστικά των διαφορετικών κατηγοριών που υπάρχουν εκεί έξω ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτά που χρειάζεται ο χώρος σας σας.

Επισκεφθείτε το κοντινότερο Κέντρο Σκίασης Euroblinds για να πληροφορηθείτε από κοντά για όλα τα πλεονεκτήματα αλλά και τα ειδικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε συστήματος προκειμένου να διαλέξετε το ιδανικό που θα σας λύσει τα χέρια. Ένας λόγος περισσότερος, μάλιστα,  να το κάνετε άμεσα, είναι πως στα Κέντρα Σκίασης θα τρέχει μοναδική έκπτωση 45% σε όλα τα χειροκίνητα τεντοσυστήματα, για όλο τον Οκτώβριο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer