Γκαραζόπορτες – 5 Σημαντικά Πλεονεκτήματα που σου Προσφέρουν

03 Νοεμβρίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedarticle teaser.jpg1509722433

Αν ανήκετε σε αυτούς που θεωρούν την γκαραζόπορτα περιττή πολυτέλεια, προφανώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν γνωρίζετε για αυτές – ιδιαίτερα για τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Το άρθρο αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πώς μια γκαραζόπορτα μπορεί πραγματικά να εκτοξεύσει την αξία του χώρου σας και να κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και ασφαλέστερη.

  1. Ενισχυμένη Ασφάλεια

Οι σύγχρονες γκαραζόπορτες έχουν προδιαγραφές ασφαλείας που καθιστούν πλέον το χώρο που σφαλίζουν πραγματικό φρούριο. Κατασκευασμένες από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά, αυτόματες κλειδαριές, υαλοπίνακες πολλαπλών φύλλων που παρέχουν δυνατότητα φωτεινότητας και οπτικής επαφής, ενώ παράλληλα μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε ένα ήδη υπάρχον ή ολότελα νέο σύστημα ασφαλείας και συναγερμού. Παράλληλα, τα σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού σας επιτρέπουν πλέον να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θέση και την κατάσταση της γκαραζόπορτας, ακόμη κι όταν είστε χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι ή το χώρο σας.

Πλεονέκτημα νούμερο 1, λοιπόν – μια σύγχρονη γκαραζόπορτα σας προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας, όχι μόνο για το αυτοκίνητό σας, αλλά και για ολόκληρο το σπίτι σας.

  1. Λειτουργικότητα & Ευκολία στη Χρήση

Article 03

Αν έχετε την εικόνα μιας γκαραζόπορτας που άνοιγε και έκλεινε χειροκίνητα ή έπαιρνε σχεδόν 4 λεπτά να ανοίξει την ώρα που ο ιδιοκτήτης στεκόταν μες τη βροχή, τότε σας έχουμε νέα: βρισκόμαστε ήδη στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα. Μια σύγχρονη γκαραζόπορτα ανοίγει πλέον σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμη και αρκετά μέτρα προτού την πλησιάσετε, ώστε να είναι ήδη ανοιχτή όταν φτάσετε εκεί με το όχημά σας.

  1. Βελτιωμένη Όψη – Καλύτερη Αισθητική

Μια καινούργια γκαραζόπορτα μπορεί πραγματικά να αλλάξει τελείως την όψη ενός κτιρίου, ειδικά αν αντικαθιστά μια παλιότερη. Τα νέα υλικά κατασκευής διατηρούν λαμπερά τα χρώματά τους, βγαίνουν σε πολλαπλές εκδόσεις και στυλ, ώστε να διασφαλιστεί όχι απλά πως θα ταιριάζουν στο γενικότερο χαρακτήρα της πρόσοψης ενός κτιρίου, αλλά και πως θα το εμπλουτίσουν, κάνοντάς ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Λάβετε, επίσης, υπόψη πως μια αλλαγή αυτού του είδους αυξάνει κατακόρυφα και τη γενικότερη αγοραστική αξία ενός κτιρίου. Είναι μια επένδυση που ακόμη κι αν επιλέξετε να πουλήσετε αργότερα το ακίνητό σας, θα σας αποφέρει κέρδος.

  1. Εξοικονόμηση Κόστους Ενέργειας

Article 02

Το πλεονέκτημα αυτό αφορά, προφανώς, ιδιοκτήτες που έχουν ήδη εγκατεστημένη μια παλιότερη γκαραζόπορτα στο σπίτι τους. Μια γκαραζόπορτα νέας γενιάς, σφραγίζει ερμητικά το χώρο, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες θερμότητας ή ψύξης και, συνεπώς, βοηθώντας το κτίριο να διατηρήσει πολύ ευκολότερα και ανέξοδα τις επιθυμητές θερμοκρασίες την κάθε εποχή του χρόνου. Τα νέα υλικά κατασκευής διαθέτουν, επίσης, πολύ καλύτερη μόνωση, τόσο ενάντια στην ηχορύπανση όσο και από άποψη θερμοκρασίας.

  1. Ελάχιστο Κόστος Συντήρησης

Οι σύγχρονες γκαραζόπορτες διαθέτουν πλέον δομική αντοχή πολύ ανώτερου επιπέδου από ό,τι στο παρελθόν, ακόμη και μετά από εντατική, καθημερινή χρήση. Μολονότι είναι καλό να γίνεται μια ετήσια επιθεώρηση της κατάστασης της γκαραζόπορτας και ίσως κάποιων μικροεργασιών συντήρησης, οι γκαραζόπορτες νέας γενιάς απαιτούν πολύ μικρότερη συντήρηση για πολύ μεγαλύτερη περίοδο χρόνου.

Συμπέρασμα;

Μια σύγχρονη γκαραζόπορτα δεν εξασφαλίζει στο όχημά σας ή την αποθήκη σας απλά ασφάλεια από τα στοιχεία της φύσης – μονώνει το σπίτι, το καθιστά πολύ πιο ασφαλές για όλη την οικογένεια, σας εξοικονομεί χρήματα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.  

Θέλετε να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο; Επισκεφτείτε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και συζητήστε με έναν Σύμβουλο Σκίασης. Θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα των επιλογών που θα σας προτείνει, για προϋπολογισμούς κάθε είδους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer