Φθινοπωρινή ανανέωση με 50% σε επιλεγμένους κι αγαπημένους κωδικούς υφασμάτων για Zebra & Roller Blinds

07 Οκτωβρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner fthinoporini ananeosi me 50 se epilegmenous ki agapimenora kai roller blinds

Το φθινόπωρο έφτασε και η ψυχολογία μας ζητά επιτακτικά την ανανέωση των χώρων του σπιτιού, προκειμένου αυτό να γίνει το ιδανικό και εμπνευσμένο ορμητήριό μας ενόψει ενός απαιτητικού χειμώνα. Το φθινόπωρο φημίζεται, εξάλλου, ως η ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα και αλλαγές, καθώς σύμφωνα με μελέτες οι άνθρωποι μετά τις διακοπές παρουσιάζονται πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι να υιοθετήσουν νέες συνήθειες και πρακτικές. Σε αυτό το πλαίσιο, όλα τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds γιορτάζουν τη νέα εποχή και προφέρουν την ιδανική ευκαιρία για μια ολοκληρωμένη ανανέωση σε κάθε χώρο του σπιτιού! Με μια ακαταμάχητη προσφορά που προβλέπει 50% έκπτωση σε επιλεγμένους και αγαπημένους κωδικούς υφασμάτων για τα συστήματα εσωτερικής σκίασης Zebra και Roller Blinds, είναι βέβαιο πως μπαίνουμε στο φθινόπωρο με τις καλύτερες προοπτικές!

Αφουγκραζόμαστε την ανάγκη των πελατών και του κοινού που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια, να επενδύσουν σε αισθητικές και λειτουργικές αναβαθμίσεις μέσα στο σπίτι με τους ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους. Και αυτή η στοχευμένη προσφορά έρχεται ακριβώς τη στιγμή που το σπίτι μας τη χρειάζεται περισσότερο.

i prosfora 50 afora stin epilogi sigkekrimenwn kwdikwn ifasmatwra kai roller blinds

Η προσφορά 50% αφορά στην επιλογή συγκεκριμένων κωδικών υφασμάτων που προορίζονται για τοποθέτηση σε υφιστάμενα ή νέα Zebra και Roller Blinds. Πρόκειται, δηλαδή, για μια προσφορά που αναφέρεται στις πιο μοντέρνες και περιζήτητες τάσεις που επικρατούν στην εσωτερική σκίαση αυτή τη στιγμή. Μα πάνω από όλα πρόκειται για μια προσφορά που απευθύνεται στο κοινό μας με τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για τρεις κυρίως λόγους:

  1. Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του χρώματα, μυρωδιές και εικόνες που ξυπνούν μέσα μας νέα συναισθήματα. Η προσφορά αυτή έρχεται, λοιπόν, την κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει άμεσα, οικονομικά και με τον καλύτερο τρόπο στην ανάγκη που έχουμε όλοι να πραγματοποιήσουμε μια προσεκτική και υψηλής αισθητικής ανανέωση στο σπίτι μας. Τώρα που η επιστροφή στην απαιτητική καθημερινότητα μάς καλεί να προσαρμοστούμε γοργά, η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό παράγοντα που εμπνέει και βοηθά στην ψυχολογική μας ανάταση.

  1. Αφορά σε επιλεγμένους κωδικούς* υφασμάτων υψίστης ποιότητας και τεχνικών προδιαγραφών. Υφάσματα που ανταποκρίνονται σε κάθε αισθητική επιλογή και εντυπωσιάζουν τόσο με την ποικιλία των χρωμάτων, των σχεδίων και των υλικών, όσο και με τα άρτια ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, όπως αντιθερμικές, βραδυφλεγείς ιδιότητες αλλά και την πιστοποίηση του διεθνούς οργανισμού ασφάλειας και υγιεινής OEKOTEX. Το να μπορείς, λοιπόν, να προσφέρεις στους πελάτες σου τα καλύτερα υφάσματα με 50% έκπτωση, σε μια σεζόν υψηλής ζήτησης, είναι κάτι που τολμούμε με όλη μας την αγάπη.

  1. Η προσφορά αναφέρεται στα υφάσματα των Ζebra και Roller blinds, σε δύο δηλαδή από τα πλέον αγαπημένα και δημοφιλή συστήματα σκίασης. Ταυτόχρονα οι συγκεκριμένοι κωδικοί της προσφοράς δεν είναι περιοριστικοί, καθώς προβλέπουν χρώματα που έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών και έρχονται πρώτα στην προτίμηση των αγορών τους. Με άλλα λόγια είναι τα χρώματα με τις πιο αυξημένες πωλήσεις και εκείνα που, λίγο έως πολύ, όλοι θέλουμε να έχουμε στο σπίτι μας!

i apoliti fthinoporini prosfora

Αυτή είναι η απόλυτη φθινοπωρινή προσφορά που πρέπει να αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε το πιο ατμοσφαιρικό σκηνικό στο σπίτι. Μπαίνουμε, λοιπόν, δυναμικά στο φθινόπωρο φτιάχνοντας γωνιές που μας εμπνέουν να νιώσουμε πιο αποδοτικοί αλλά και πιο χαρούμενοι!

Στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης θα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε από κοντά και να επιλέξετε όλα τα χρώματα και τους κωδικούς υφασμάτων της προσφοράς, που θα αναδείξουν εκφραστικά το χώρο σας!

*Αναζητήστε τους πιο κάτω κωδικούς και λάβετε 50% έκπτωση στην τελική τιμή

CBB62        ZEBRA FABRIC 300CM GREY

CBB61        ZEBRA FABRIC 300CM BEIGE

CBB86        ZEBRA FABRIC 300CM D.GREY

RD345 X     R/BL FABRIC GREY 250CM

RD357        R/BL FABRIC B/OUT BRIGHT WHITE 250CM

RE646        R/BL FABRIC B/OUT WHITE FR 250CM

CBB82        ZEBRA FABRIC 300CM D.GREY

RD351 250 R/BL FABRIC BEIGE 250CM

RF301        R/BL FABRIC B/OUT BEIGE 265CM

RD356        R/BL FABRIC B/OUT GREY 250CM

RA041        R/BL FABRIC GREY 250CM

RF368        R/BL FABRIC B/OUT WHITE 300CM

CBB12        ZEBRA FABRIC 275CM W.LOOK ICE WH

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer