Φοιτητικό σπίτι: τα 4 βασικά πράγματα που πρέπει να έχει

09 Σεπτεμβρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner foititiko spiti ta 4 vasika pragmata pou prepei na exei euroblinds

Μετά την επιτυχία στις εξετάσεις, έρχεται η ευχάριστη στιγμή που πρέπει να ζήσεις εντελώς μόνος σου. Για πρώτη φορά καλείσαι να αναλάβεις τις υποχρεώσεις ενός σπιτιού και να διαχειριστείς τις ανάγκες του με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή όμως η φοιτητική ζωή κάθε άλλο παρά άγχος πρέπει να σου χαρίζει, οργανώσαμε για εσένα που ψάχνεις να εξοπλίσεις ή να ανανεώσεις το χώρο σου, έναν μίνι οδηγό επιβίωσης για όλα τα σημαντικά που θα χρειαστείς στο σπίτι που θα φιλοξενήσει τις ακαδημαϊκές σου σπουδές.

1. Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να διαμορφώσεις έναν χώρο που σου εμπνέει ηρεμία, άνεση και ασφάλεια. Μιας και θα ζεις πλέον μακριά από την οικογένεια σου, έχει έρθει η στιγμή να βάλεις το προσωπικό σου γούστο σε καθετί. Φρόντισε λοιπόν να δημιουργήσεις φιλόξενες και δημιουργικές γωνίες που ενισχύουν τη διάθεσή σου για διάβασμα αλλά και την απαραίτητη ξεκούραση.

2. Χρησιμοποίησε πρακτικά και λειτουργικά έπιπλα που σου εξοικονομούν χώρο και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Φυσικά, δεν γίνεται να παραλείψεις τα απαραίτητα κλινοσκεπάσματα, καθαριστικά και κουζίνα είδη που αποτελούν τον βασικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εξοπλισμό ενός σπιτιού.

ftiakse tin idaniki atmosfaira

3. Φτιάξε την ιδανική ατμόσφαιρα επιλέγοντας τα κατάλληλα συστήματα σκίασης μέσα και έξω από το σπίτι (αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα), αλλά και τον φωτισμό που θα χρειαστείς τόσο για να διαβάζεις σωστά όσο και για να χαλαρώνεις με τους φίλους σου.

Στο eshop της Euroblinds θα βρεις πολλές λύσεις σκίασης που θα σου χαρίσουν την ιδιωτικότητα αλλά και την ατμοσφαιρικότητα που ζητάς. Οι πολλές επιλογές σε τύπους, σχέδια και χρώματα καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα στυλ, με αποτέλεσμα να δίνουν στο φοιτητικό σου σπίτι τον χαρακτήρα που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Περιηγήσου στο μοντέρνο eshop μας και αξιοποίησε το εύκολο interface του επιλέγοντας value for money προτάσεις που αναδεικνύουν το στυλ σου χωρίς να επιβαρύνουν την τσέπη σου! Και επειδή ξέρουμε πως κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σπουδών τα χρήματα είναι πολύτιμα, αξιοποίησε τη δυνατότητα για DIY εγκατάσταση όλων των συστημάτων σκίασης  μέσα από τα αναλυτικά σύντομα βίντεο και τις κατατοπιστικές οδηγίες που θα βρεις στο site.

Αν πάντα έψαχνες την ευκαιρία να αναδείξεις τον μάστορα που κρύβεις μέσα σου, με τις κατάλληλες οδηγίες της Euroblinds θα έχεις πραγματοποιήσει πιο σύντομα από όσο πιστεύεις τα πρώτα σου μαστορέματα για να ομορφύνεις το σπίτι σου!

idanika gia to foititiko domatio roller blinds zebra blinds

4. Ιδανικά για το φοιτητικό δωμάτιο, τα roller και τα zebra blinds, που μπορείς να παραγγείλεις μέσα σε λίγα κλικ από το eshop, θα σε ενθουσιάσουν με το νεανικό τους στυλ αλλά και την ευελιξία τους. Ταιριάζουν σε διαφορετικές διαστάσεις παραθύρου, ενώ τα ποιοτικά υφάσματα τους εγγυώνται την απόλυτα ελεγχόμενη ροή του φυσικού φωτός και της θερμότητας μέσα στο δωμάτιο. Οι εναλλαγές διαφανειών και υφασμάτων στα zebra blinds προσαρμόζουν την έκθεση του δωματίου στον ήλιο ανάλογα με την ώρα της ημέρας, χαρίζοντας παράλληλα μια μοντέρνα αισθητική που θα λατρέψεις!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες των βίντεο που θα βρεις στο eshop μας, για να μετρήσεις σωστά τις διαστάσεις των παραθύρων σου πριν τοποθετήσεις την τελική παραγγελία σου. Από εκεί και πέρα τα εξίσου επεξηγηματικά how-to βίντεο θα σταθούν δίπλα σου για να ολοκληρώσεις επιτυχημένα και την εγκατάσταση τους, ολομόναχος! Χωρίς έξτρα έξοδα από συνεργείο και κυρίως με τη χαρά πώς το κατάφερες μόνος σου! 

Η φοιτητική ζωή είναι μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου! Για αυτό εμπιστεύσου την εμπειρία της Εuroblinds και την ποιότητα των συστημάτων σκίασης που προσφέρει και μπες με το δεξί στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer