Φεύγετε για Διακοπές; Δείτε Πώς ο Αυτοματισμός Συμβάλλει στην Ασφάλεια της Κατοικίας σας

26 Ιουλίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner fevgete gia diakopes deite pws o aftomatismos simvallei stin asfaleia tis katoikias sas

Καλοκαίρι – στο άκουσμα και μόνο της λέξης, μια άλλη μάς έρχεται στον νου: διακοπές! Και δικαιολογημένα: με τον καυτό ήλιο και τα γάργαρα νερά της Μεσογείου να ασκούν μια σχεδόν μεθυστική επίδραση πάνω μας, πώς να μην περάσουμε μερικές μέρες μακριά από τις έγνοιες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας;

Το μόνο πρόβλημα είναι πως αυτές οι καλοκαιρινές αποδράσεις συνήθως απαιτούν να αφήσουμε το σπίτι μας για αρκετές μέρες, γεγονός που συχνά δεν μας επιτρέπει να ξενοιάσουμε όσο θα θέλαμε! Το καλοκαίρι μπορεί να είναι καιρός διακοπών για τους έντιμους εργαζομένους, αλλά είναι και εποχή έντονης δράσης για διαρρήκτες, που βρίσκουν την ευκαιρία να δράσουν ανενόχλητοι. Εκτός κι αν…

Εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να μην βάλουμε καν την ιδιοκτησία μας στο στόχαστρό τους! Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, οι επαγγελματίες διαρρήκτες που θα βάλουν στόχο ένα άδειο ή εγκαταλελειμμένο οίκημα, θα βρουν τρόπο αργά ή γρήγορα να το διαρρήξουν. Επομένως, η καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία είναι να μην γίνει εξαρχής ένα σπίτι στόχος τους. Πώς;

Εδώ έγκειται κι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Οικιακού Αυτοματισμού.

Πώς Προστατεύει ο Οικιακός Αυτοματισμός την Κατοικία σας στη Διάρκεια των Διακοπών

Τα συστήματα του Οικιακού Αυτοματισμού της Euroblinds σας χαρίζουν μοναδικά πλεονεκτήματα στον τομέα της αντιδιαρρηκτικής προστασίας και της ασφάλειας, με προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες και έξυπνες λύσεις.

  • Δώστε την Εντύπωση πως Είστε Πάντα Εκεί!

Οι διαρρήκτες προσπαθούν να εντοπίσουν συγκεκριμένες κατοικίες που μοιάζουν κλειστές για αρκετές μέρες. Μάλιστα, όσο καλύτερα σφαλισμένα είναι τα παράθυρα και οι πόρτες ενός σπιτιού, τόσο πιθανότερο είναι να μπει στο στόχαστρο των κατεργάρηδων.

Με τα συστήματα οικιακού αυτοματισμού της Euroblinds, όμως, μπορείτε να τους κόψετε εξαρχής την… όρεξη, δίνοντας μονίμως την εντύπωση πως υπάρχουν άτομα στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τις περσίδες των παραθύρων να ανοιγοκλείνουν σε συγκεκριμένες ώρες, καθώς και να ανοιγοκλείνετε τα φώτα από το κινητό σας τηλέφωνο με τρόπο που να δίνει την εντύπωση πως οι χώροι του χρησιμοποιούνται κανονικά!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • Αυτοματοποιημένο Σύστημα Βιντεοσκόπησης & Κάμερες Ασφαλείας

aftomatopoiimeno sistima videoskopisis kai cameres asfaleias

Ο οικιακός αυτοματισμός της Euroblinds περιλαμβάνει ειδικό σύστημα βιντεοσκόπησης και κάμερες ασφαλείας, τις οποίες μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή από το κινητό σας. Με τον τρόπο αυτό θα γνωρίζετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε τι συμβαίνει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού σας, απολαμβάνοντας στιγμές γνήσιας χαλάρωσης στον τόπο των διακοπών σας.

  • Σύστημα Συναγερμού

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα οικιακού αυτοματισμού δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα συναγερμού: με ειδικούς αισθητήρες αφής και κίνησης, για οποιαδήποτε απειλή ελλοχεύει στον προσωπικό σας χώρο.

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε φύγει για διακοπές με το μυαλό σας καρφωμένο στο σπίτι και την περιουσία που αφήνετε πίσω σας; Πλέον υπάρχει τρόπος να θωρακίσετε τους προσωπικούς χώρους ακόμη κι όταν λείπετε: οι μοναδικές λύσεις οικιακού αυτοματισμού της Euroblinds!

Ο Αυτοματισμός δεν είναι πολυτέλεια· είναι μια εξαιρετική επένδυση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να εξασφαλίσετε το σπίτι των ονείρων σας!

Επικοινωνήστε τώρα με το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της Euroblinds και ωφεληθείτε από την πείρα και τις εξειδικευμένες συμβουλές τους στον τομέα της αυτοματοποίησης, προσαρμοσμένες πλήρως στις δικές σας ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer