Επισκεφθείτε μας...Online: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το e-shop μας

21 Ιανουαρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner episkeftheite mas online ola osa prepei na gnwrizete gia to eshop mas

Οι νέες εξελίξεις σχετικά με τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας και στη χώρα μας επιτάσσουν την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων. Συνεπώς και τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds δεν θα μπορούσαν παρά να συνταχθούν σε αυτή τη σημαντική συλλογική προσπάθεια.  Επακριβώς το πνεύμα των αξιών τις οποίες υπηρετούμε πιστά τόσα χρόνια, η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η ανάγκη να παραμένουμε πιστοί δίπλα στις ανάγκες σας, φέρνει τα diy blinds και τις κουρτινόβεργες του καταλόγου μας μονάχα λίγα...κλικ από την πόρτα σας!  

Η παρατεταμένη παραμονή μας στο σπίτι αναδεικνύει τώρα τη μοναδική ευκαιρία να ασχοληθούμε περισσότερο με τη σωστή διαρρύθμιση των χώρων μας αλλά και τον εξοπλισμό τους, που όχι μόνο αναδεικνύουν την αισθητική τους αλλά και τους προστατεύουν. Δρώντας, εξάλλου, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει λειτουργικότητα, άνεση και ξεχωριστό στυλ βοηθάμε την παραγωγικότητα αλλά και την ψυχολογία μας να ανέβουν, στοιχεία πολύ σημαντικά υπό τους περιορισμούς που αποδίδουν πλέον έναν πολύπλευρο ρόλο στο σπίτι, αυτόν του ασφαλούς προσωπικού καταφυγίου αλλά και του επαγγελματικού χώρου.  

mesw tou enimeromenou eshop mas

Ειδικότερα, μέσω του ενημερωμένου e-shop μας μπορείτε να προχωρήσετε σε online παραγγελίες συστημάτων εσωτερικής σκίασης ,Roller και Zebra Blinds αλλά και κουρτινόραγιων, πιστοποιώντας την ορθότητα της επιλογής σας μέσω του κατατοπιστικού υποστηρικτικού υλικού και των επεξηγηματικών εργαλείων που σας προσφέρονται κάθε φορά. 

Κάθε διαδρομή του e-shop είναι με τέτοιον τρόπο σχεδιασμένη ώστε να αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας που αισθάνεστε τόσο για την επιλογή σας, όσο και για την πληρωμή. Φροντίζουμε για εσάς προσφέροντας τις ψηφιακές συμβουλές μας σχετικά με το πώς θα μετρήσετε τις σωστές διαστάσεις του χώρου σας αλλά και πώς θα εγκαταστήσετε βήμα-βήμα σωστά την παραγγελία σας. Παράλληλα σας παρέχουμε οnline υποστήριξη αλλά και έξυπνα tips που θα φωτίσουν κάθε λεπτομέρεια της αγοράς σας.  

Το εύχρηστο και φιλικό μενού καθιστά τη διαδικασία πλοήγησης μια ευχάριστη εμπειρία, ενώ οι ευκρινείς φωτογραφίες και η αναφορά των τεχνικών χαρακτηριστικών ζωντανεύουν μπροστά σας το προϊόν. Παράλληλα, στο e-shop έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε κάνοντας οικονομικότερα τις αγορές σας μιας και δεν επιβαρύνεστε πλέον με έξοδα εγκατάστασης, την οποία αναλαμβάνετε μόνοι σας με τη βοήθεια των συμβουλευτικών βίντεο που θα βρείτε στο site. 

latrevete ta mastoremata kai sas goitevei

Αν, λοιπόν, λατρεύετε τα μαστορέματα και σάς γοητεύει το σύγχρονο design, δεν υπάρχει λόγος να βάλετε σε αναμονή τη ζωή σας. Τώρα ίσως είναι η καταλληλότερη ευκαιρία να επιχειρήσετε εκείνη τη μικρή ανακαίνιση που πάντα αναβάλατε ή να τολμήσετε να δώσετε στο σπίτι σας μια νέα πνοή εγκαθιστώντας μοναδικά συστήματα εκφραστικής σκίασης, όπως τα roller ή τα zebra blinds που θα βρείτε στο ψηφιακό μας κατάστημα. 

Αν και το e-shop δεν μπορεί να συγκριθεί φυσικά με την πραγματική φιλοξενία και την τεράστια γκάμα των εκφραστικών συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης που μπορεί να βρει κανείς στα Κέντρα Σκίασης μας, τo e-shop της Euroblinds είναι αυτή τη στιγμή ό, τι πιο κοντινό στην αμεσότητα της διά ζώσης επαφής μας, γιατί πολύ απλά φτιάχτηκε με την ίδια αγάπη και φροντίδα που προσφέρουμε τόσα χρόνια στα προϊόντα μας. Η νέα πραγματικότητα δεν ζητά εκπτώσεις από την ποιότητα ζωής που έχουμε συνηθίσει. Χρειάζεται, ωστόσο, αυτονόητη αναπροσαρμογή. Αν και ανυπομονούμε, λοιπόν, να ξαναβρεθούμε εσείς κι εμείς από κοντά, μεταθέτουμε στο site αλλά και στο e-shop μας όλη τη θετική μας ενέργεια και πίστη πως σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά! 

Κρατάμε, λοιπόν, το φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπό μας, παραμένουμε σε τακτική ψηφιακή επικοινωνία και φυσικά #ΜένουμεΑσφαλείς! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer