Ένας Πολύπειρος Τεχνικός & Σύμβουλος Σκίασης της Euroblinds μιλά για τη «Δεύτερη Οικογένειά» του

24 Ιουνίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner tenxikos kai simvoulos skiasis tis euroblinds vrionis vrioni

Πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι των μετρήσεων για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και ποιοι παράγοντες καθιέρωσαν τη Euroblinds ως την κορυφαία εταιρεία πώλησης και εγκατάστασης συστημάτων σκίασης στην Κύπρο; 

Μετά από δύο και πλέον δεκαετίες ευσυνείδητης εργασίας σε διάφορα τμήματα της Euroblinds, ο Τεχνικός και Σύμβουλος Σκίασης Βρυώνης Βρυώνη έχει πολλά να πει τόσο για τη φύση της εργασίας του, όσο και για τη σημασία που έχει αποκτήσει πλέον για εκείνον προσωπικά ο κόσμος της Euroblinds

1. Πόσα χρόνια εργάζεστε στη Euroblinds, σε ποιον τομέα ειδικεύεστε και τι αντιπροσωπεύει για σας; 

Εργάζομαι στη Euroblinds 21 χρόνια. Ξεκίνησα  ως μεταφορέας, έπειτα προχώρησα στην παραγωγή και, στη συνέχεια, άρχισα να εργάζομαι ως τεχνικός. Αυτή την περίοδο είμαι παράλληλα και Σύμβουλος Σκίασης στο Τμήμα Πωλήσεων. Το επάγγελμά μου είναι πολύ ενδιαφέρον και παρουσιάζει καθημερινές προκλήσεις. 

2. Ακούγοντας την περιγραφή των καθηκόντων σας, κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι η εγκατάσταση ενός συστήματος σκίασης αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση από ό,τι οι σχετικές μετρήσεις. Ισχύει όντως αυτό; 

Κατά τη γνώμη μου, η μέτρηση είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της εργασίας μας, γιατί μας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στο διακοσμητικό. Είναι, επίσης, η πρώτη επαφή με τον πελάτη, την οικοδομή, το σπίτι και τις ανάγκες τους. Αν καταγραφούν όλα σωστά, τότε η τοποθέτηση γίνεται πιο εύκολη και απλή για το συνεργείο. 

Φυσικά, η τοποθέτηση έχει κι αυτή τις δικές τις προκλήσεις, γιατί προκύπτουν απρόοπτα και δυσκολίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να βρεθούν λύσεις επιτόπου, κι αυτό δεν είναι ποτέ εύκολο. Όπως κι αν έχει, μέλημά μας είναι πάντοτε η σωστή ολοκλήρωση της εργασίας μας και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. 

3. Θα μπορούσατε να μας περιγράψετε τι περιλαμβάνει μια τυπική ημέρα της καθημερινότητάς σας στη Euroblinds; 

tha mporousate na mas perigrapsete ti perilamvanei mia tipiki imera tis kathimerinotitas sas stin euroblinds

Η  ημέρα μου ξεκινά από το Κέντρο Σκίασης Πάφου, με ένα θερμό «καλημέρα» στους συναδέλφους μου. Παραδίδω το πρόγραμμα μετρήσεων και παραλαμβάνω το νέο πρόγραμμα μετρήσεων ή τοποθετήσεων για τη συγκεκριμένη ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Έπειτα ξεκινά το «μαγικό ταξίδι» των τοποθετήσεων και των μετρήσεων. 

4. Τα τελευταία χρόνια, είστε μέλος της ομάδας του Κέντρου Σκίασης Πάφου. Πώς νιώθετε γι’ αυτό; Υπάρχουν χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστό τον κόσμο της Πάφου; 

Είμαι περήφανος και χαρούμενος που αποτελώ ένα κομμάτι του παζλ της οικογένειας της Euroblinds στην Πάφο. Εδώ ζουν άνθρωποι από διάφορες περιοχές του πλανήτη, με πολλές διαφορετικές κουλτούρες. Αυτό κάνει τη δουλειά μου ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. 

5. Ποια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή απ’ το επάγγελμά σας; 

Η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή είναι τα σχόλια και ο ενθουσιασμός του πελάτη μετά το πέρας της εργασίας μας, και τα θετικά σχόλια που εισπράττουμε ως ομάδα. Το γεγονός ότι έχουμε σταθερούς πελάτες χρόνια τώρα έχει για μένα ανεκτίμητη αξία. 

6.Τι σημαίνει για εσάς η Euroblinds; 

ti simainei gia esas i euroblinds

Η Euroblinds είναι για μένα η δεύτερη οικογένειά μου. Ζω μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου μέσα απ’ αυτήν, με ανθρώπους τους οποίους αισθάνομαι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. 

7. Μπορείτε να μας πείτε 5 στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον κόσμο της; 

Πέντε λέξεις που χαρακτηρίζουν τον κόσμο της Euroblinds είναι «οικογένεια», «κουλτούρα», «ομαδικότητα», «συνεργασία» και «όραμα».

8. Κοιτώντας πίσω, ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχατε να αντιμετωπίσετε, και ποια στιγμή σάς έκανε να νιώσετε πραγματικά υπερήφανος; 

Οι προκλήσεις είναι καθημερινές και μοναδικές - δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Είμαι χαρούμενος που καθεμιά απ’ αυτές μου μαθαίνει κάτι καινούργιο και νιώθω υπερήφανος που το ζω καθημερινά όλο αυτό.  

9. Η Εuroblinds κατέχει πλέον ηγετική θέση στον τομέα της σκίασης. Ποιοι παράγοντες θεωρείτε ότι συντέλεσαν σ’ αυτή την επιτυχία; 

i euroblinds katexei pleon igetiki thesi ston tomea tis skiasis

Κατά τη γνώμη μου, οι παράγοντες που συντέλεσαν στην επιτυχία της Euroblinds είναι το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, η ομαδικότητα και η βαρύτητα που δίνει στην ποιότητα των προϊόντων της και στη σωστή εξυπηρέτηση. Επίσης, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού δεν μας αφήνει να εφησυχάσουμε. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και, ως αποτέλεσμα, καινοτομούμε. 

10. Ας κλείσουμε με τα σχέδιά σας για το μέλλον. Έχετε θέσει κάποιους στόχους προσωπικούς και επαγγελματικούς για τα επόμενα χρόνια; 

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρήσω την καλή εικόνα που έχω στην εταιρεία και να βελτιώνομαι συνεχώς. Αυτό θα μου επιτρέψει να συνεχίσω να προσφέρω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και λύσεις στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer