Έξυπνο σπίτι...έξυπνες διακοπές! Μάθε πως μπορείς να εγκαταλείψεις την οικία σου χωρίς άγχος

15 Αυγούστου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner eksipno spiti eksipnes diakopes

Πλησιάζουν οι πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές διακοπές! Ο Αύγουστος δεν είναι απλά ένας μήνας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να κάνουμε όλα αυτά που αγαπάμε, χωρίς να μας βαραίνουν οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι η στιγμή που ερχόμαστε σε επαφή με το κρυμμένο μας εαυτό, αυτόν που αποζητάει τη χαρά και την ανάλαφρη πλευρά της ζωής.

Ωστόσο, η χαρά μπορεί να χαλάσει όταν, ενώ βρισκόμαστε μακριά για διακοπές, ο προσωπικός μας χώρος, και πιο συγκεκριμένα το σπίτι μας, παραβιάζεται από επιτήδειους διαρρήκτες,

Μπορούμε άραγε να απομακρύνουμε αυτό το ενδεχόμενο;

Η απάντηση είναι πως βεβαίως και μπορούμε! Η τεχνολογία στις μέρες μας δίνει δυνατότητες που έως και μερικά χρόνια πιο πριν φάνταζαν επιστημονική φαντασία.

H εταιρεία EUROBLINDS έχει εντάξει τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή αγορά τεχνολογίες αυτοματισμού για το σπίτι για μέγιστη ασφάλεια στο χώρο σας.

Αρχικά όμως, τι ακριβώς είναι αυτή η τεχνολογία; Το σύστημα αυτοματισμού παρέχει αυτοματοποιημένη χρήση ανοίγματος και κλεισίματος συστημάτων σκίασης , φωτισμού και κλιματισμού μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό, τον υπολογιστή και το τάμπλετ. Με άλλα λόγια, μπορείτε να ανοιγοκλείσετε τα συστήματα σκίασης (οικιακά ρολά, ρολοκουρτίνες κλπ) και το φωτισμό με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς καν να σηκωθείτε. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να το κάνετε όντας μακριά, πολύ μακριά από το σπίτι, ακόμα και βρισκόμενοι σε άλλη χώρα. Αν παραβιαστεί η είσοδος του σπιτιού σας, ενημερώνεστε αμέσως!

an paraviastei i eisodos tou spitiou sas enimeroste amesws

Οι δυνατότητες βέβαια δεν σταματούν εκεί. Πιο κάτω μπορείτε να τις διαβάσετε όλες σε κατηγορίες.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ: Με την πολύχρονη παρουσία μας στην αγορά και τη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες πρωτοπόρους στα συστήματα αυτοματισμού, έχουμε αναπτύξει σε μεγάλο βαθμό την εν λόγω τεχνολογία, ευκολύνοντας απίστευτα την διαδικασία εγκατάστασης και χρήσης. Η πληθώρα βίντεο στο Youtube, σε συνδυασμό με τον λεπτομερή οδηγό χρήσης, αλλά και το απλό λογισμικό θα σας διευκολύνουν φοβερά. Βεβαίως, οι άνθρωποί μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να χρειαστείτε.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ: Μια μεγάλη κατηγορία που δεν θα μπορούσαμε να την εξηγήσουμε καλύτερα εάν δεν την «σπάζαμε» σε μικρότερες υποκατηγορίες.

ΣΕΝΑΡΙΑ: Αρχικά, στην πρώτη υποκατηγορία βρίσκουμε τα σενάρια. Εδώ, μπορεί κάποιος απλά να επιλέξει πως όταν φεύγει για διακοπές, θα ενεργοποιείται ο συναγερμός και θα ανάβει το φως αυτόματα στο σπίτι για να προσδίδει το αίσθημα πως κάποιος βρίσκεται μέσα. Αυτή την ρύθμιση μπορεί να την εντάξει με άλλες σε ένα σενάριο το οποίο μπορεί να ονομαστεί «Τυπικές διακοπές».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Στην επόμενη υποκατηγορία, βρίσκουμε το πρόγραμμα το οποίο περιέχει τις μέρες, αλλά και τις βδομάδες του χρόνου. Σε αυτά μπορεί να εντάξουμε τα διαφορετικά σενάρια, στα οποία έχουμε ήδη προσθέσει τις προσωπικές μας ρυθμίσεις ανάλογα με τις προσωπικές μας ανάγκες. Επιστρέφοντας στο παράδειγμα των διακοπών, μπορούμε να επιλέξουμε το χρονικό διάστημα που θα λείπουμε, αλλά και τα διαφορετικά σενάρια που θέλουμε να ενεργοποιηθούν.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: Με το συγκεκριμένο σύστημα επιτυγχάνεται εξοικονόμηση στην ενέργεια, αφού οι αισθητήρες οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με το σύστημα αυτοματοποίησης μπορούν να ρυθμίζουν την θερμοκρασία, αλλά και τα συστήματα σκίασης μπορούν να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν ανάλογα με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Tο πιο σημαντικό κομμάτι του συγκεκριμένου συστήματος είναι η ασφάλεια που εξασφαλίζει. Όταν λείπετε από το σπίτι, μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι αφού το σύστημα  αυτοματισμού εκπέμπει ζωντανή εικόνα των εισόδων του σπιτιού σας, μέσω των εγκατεστημένων καμερών.

Εκτός από τις εγκατεστημένες κάμερες οι οποίες αποστέλλουν εικόνα και ήχο σε όλες τις προσωπικές σας συσκευές, όπως laptop και smartphone, oι αισθητήρες θα σας ειδοποιήσουν με μήνυμα όταν κάποιος παραβιάζει το χώρο του σπιτιού σας και θα ηχεί η προειδοποιητική σειρήνα.

Επικοινωνήστε τώρα με το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της Euroblinds και ωφεληθείτε από την πείρα και τις εξειδικευμένες συμβουλές τους στον τομέα της αυτοματοποίησης, προσαρμοσμένες πλήρως στις δικές σας ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer