Bloomy & Cool – Η Νέα Συλλογή Υφασμάτων Roller Blinds από τη Junkers & Müllers

01 Φεβρουαρίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Katw apo ton titlo 2

Η νέα συλλογή τυπωμένων υφασμάτων για Roller Blinds “Bloomy & Cool” της Junkers & llers  έκανε την εμφάνισή της και ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds.

Κάθε ύφασμα είναι και μια νέα πρόταση εσωτερικής διακόσμησης, όπου το μοντέρνο και το κομψό διαπλέκονται τόσο αρμονικά, ώστε μοιάζει σχεδόν αδύνατο να αποδώσεις το εκάστοτε στοιχείο σε μία μόνο κατηγορία.

Καθένα από τα σχέδια, επίσης, επιβάλλει και μια ξεχωριστή αύρα στον χώρο⋅ πράγματι, δεν είναι σχεδιασμένα απλά να «συμπληρώνουν» ένα δωμάτιο, αλλά να το διαμορφώνουν. Ίσως και γι’ αυτό, για πρώτη φορά σε συλλογή υφασμάτων του συγκεκριμένου οίκου, κάθε σχέδιο φέρει και το δικό του όνομα: το Bloomy Bird”, για παράδειγμα, περιγράφει ένα παιχνιδιάρικο, αξιαγάπητο σχέδιο. Τα ονόματα αυτά καθαυτά, όπως το Nordic Herbs”, το Lovely Cottage” ή το Cool Tropical” εξιτάρουν τη φαντασία και παράλληλα δίνουν μια αρκετά σαφή εικόνα του τι να περιμένουμε όταν τα πρωτοαντικρίσουμε.

prwtoantikrisoume

Η γκάμα των σχεδίων ποικίλει από μινιμαλιστικά γεωμετρικά γραφικά, όπως το Zig Zag” roller blind, έως κλασικά πλούσια διακοσμημένα μοτίβα, όπως το Chalet Chic”. Δεν λείπουν φυσικά και τα σχέδια με έντονο floral στοιχείο, όπως το Summer Leaves”.

Οι αποχρώσεις συνάδουν με τις τάσεις της χρονιάς. Ενδεικτικό παράδειγμα το Sea Glass” και ο υπέροχος συνδυασμός του από μπλε και πράσινες σκιάσεις, ή το Pink Blossom” με τους χαρακτηριστικούς του ροζ τόνους. Χαλαρωτικά και αρμονικά prints σε λευκό, κρεμ και ανοιχτό γκρι επίσης κυριαρχούν σε πολλά σχέδια.

Υψηλές Προδιαγραφές Εκτύπωσης

y4hlh ektypwsh

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συλλογή δεν περιλαμβάνει μόνο υφάσματα υψηλής ποιότητας, αλλά και εκτυπώσεις που πληρούν τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές. Ανεξάρτητα από το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα και φινίρισμα, δόθηκε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα της εκτύπωσης και στην ακριβή απόδοση του χαρακτήρα που πρέπει να αποπνέει το κάθε σχέδιο.

Να σημειωθεί, επίσης, πως ένας αριθμός σχεδίων έχει δημιουργηθεί ειδικά για πλισέ blinds υφάσματα.

Με Πιστοποίηση Ποιότητας Oeko-Tex® Standard 100

Από το 1972, η πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 έδωσε στη Βιομηχανία Υφασμάτων και τους καταναλωτές τη δυνατότητα να εξακριβώσουν την οικολογικότητα του κάθε παραγόμενου υφάσματος.

Η ετικέτα Oeko-Tex® “Textile Trust” αποτελεί πλέον παγκόσμιο συνώνυμο της υπευθυνότητας σε όλη τη γραμμή παραγωγής ενός υφάσματος – από την επιλογή των πρώτων υλών ως το τελικό φινίρισμα. Για τον καταναλωτή, η συγκεκριμένη ετικέτα πιστοποιεί την ύψιστη ποιότητα του υφάσματος που του έχει κεντρίσει την προσοχή, καθώς και την απόλυτη ασφάλεια της χρήσης του από κάθε μέλος της οικογένειας.

Η Junkers & llers έχει φροντίσει να εξεταστεί το σύνολο της γκάμας σε υφάσματα σκίασης, Mediatex και EventTex και να λάβουν την πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 IV, διασφαλίζοντας έτσι πως κάθε ένα από τα υφάσματά της είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει καμία επιβλαβή ουσία, ούτε για το ανθρώπινο σώμα, ούτε για τον πανέμορφο πλανήτη μας.

Τις επόμενες μέρες, επισκεφτείτε το πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds και θαυμάστε από κοντά τη νέα συλλογή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer