Απολαύστε τον Εξωτερικό Σας Χώρο με τα Οφέλη του Αυτοματισμού

31 Μαΐου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

apolafste ton eksoteriko sas xwro me ta ofeli tou aftomatismou inner

Απολαύστε τους εξωτερικούς σας χώρους καθόλη τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού! Όταν οι θερινοί καύσωνες καταφτάνουν, μπορεί η οικογένειά σας να βγει έξω στην αυλή ή τη βεράντα σας και να απολαύσει λίγες ώρες χαλάρωσης και παρέας; Ή μήπως το δοκιμάζουν για πέντε λεπτά και μετά μπαίνουν γρήγορα μέσα λόγω της ανυπόφορης ζέστης;

Σε πολλές περιοχές της χώρας, μόνο την άνοιξη μπορεί να απολαύσει κανείς ευχάριστα την αυλή, τον κήπο ή τη βεράντα του τις πιο θερμές μέρες του καλοκαιριού, πράγμα λυπηρό, ειδικά για ιδιοκτήτες που αγαπούν να περνούν χρόνο στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού τους.

Εκτός κι αν… πάρετε για σύμμαχό σας την καινοτόμο τεχνολογία των σύγχρονων συστημάτων αυτοματισμού!

Made in the Shade

Προφανώς, μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα είναι η ιδανική λύση για να σκιάσετε τουλάχιστον ένα τμήμα του εξωτερικού σας χώρου, χαρίζοντάς σας τη δροσερή αποσκιάδα που αποζητάτε και χαρίζοντας παράλληλα μοναδική αισθητική στην όψη του κτιρίου.

Οι τέντες προσφέρουν προστασία από τον ήλιο που σας επιτρέπει να απολαύσετε ξεκούραση και χαλάρωση στη βεράντα ή τον κήπο σας, καθώς και να μειώσετε τους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας για τον κλιματισμό και την ψύξη του σπιτιού. Παράλληλα, όταν δεν τις χρειάζεστε, αναδιπλώνονται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, έτοιμες να σας εξυπηρετήσουν ξανά οποτεδήποτε το θελήσετε.

Τα πλήρη αυτοματοποιημένα συστήματα της Euroblinds έχουν κάνει το χειρισμό της τέντας ακόμη ευκολότερο. Μια αυτοματοποιημένη τέντα αναδιπλώνεται δίχως κόπο, αφού σου δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης και ελέγχου από απόσταση μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Υπάρχουν, μάλιστα, αισθητήρες κραδασμού και ανέμου που εντοπίζουν και μετρούν τις ριπές του ανέμου και μπορούν να ενεργοποιήσουν το κλείσιμο της τέντας όταν λείπετε για να την προστατέψουν από κάποιο έντονο καιρικό φαινόμενο!

aples ma kainotomes liseis pliros prosarmosmenes ston tropo zwis sas

Λίγη Έξτρα Δροσιά δεν Βλάπτει!

Αν η κατασκευή μιας πισίνας είναι αδύνατη για τα οικονομικά σας, μπορείτε να προσθέσετε μια έξτρα νότα δροσιάς με ένα όμορφο σιντριβάνι. Μια άλλη καλή λύση θα ήταν ένας ανεμιστήρας με σύστημα υδρονέφωσης. Τα συστήματα αυτά υπάρχουν πλέον σε άφθονες επιλογές, τόσο από άποψη τιμής όσο και τεχνολογίας, και χαρίζουν μια υπέροχη, διακριτική δροσιά στον χώρο, με ελάχιστο ενεργειακό κόστος, καλύπτοντας μάλιστα αρκετά μεγάλη έκταση.Οι ψύκτες εξάτμισης έχουν αρχίσει να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια: είναι σχεδιασμένοι να ψύχουν τον αέρα μέσω της εξάτμισης του νερού, αντλώντας από τον αέρα τη θερμότητα που απαιτείται για την εξάτμιση του νερού, μειώνοντας έτσι την θερμοκρασία στον χώρο όπου είναι εγκατεστημένη η μονάδα. Με τον πρωτοποριακό αυτόν τρόπο, ψύχουν τον αέρα με τον ίδιο τρόπο που ο ιδρώτας δροσίζει το σώμα σας.

Αξεσουάρ που… Δροσίζουν

Εκτός από τη σκίαση και την υγρασία, η επιλογή διακοσμητικών στοιχείων και αξεσουάρ, όπως ανοιχτόχρωμα έπιπλα και φωτισμό ηλιακής ενέργειας (τα οποία δεν εκπέμπουν θερμότητα όπως τα συμβατικά φώτα) μπορούν να κάνουν τον εξωτερικό σας χώρο ακόμη πιο αναζωογονητικό και δροσερό το φετινό καλοκαίρι.

Προτιμήστε έπιπλα κήπου κατασκευασμένα από υλικά που απορροφούν όσο το δυνατόν λιγότερη θερμότητα. Κινηθείτε, επίσης, σε υφάσματα και μαξιλάρια με υφάσματα που «αναπνέουν».

Να λοιπόν που οι καυτές ημέρες του καλοκαιριού δεν σημαίνουν αναγκαστικά πως θα στερηθείτε την ομορφιά του κήπου, της βεράντας ή της αυλής σας! Με τον κατάλληλο συνδυασμό σκίασης, μπορείτε να περάσετε στιγμές χαλάρωσης και συντροφιά με τους φίλους και την οικογένειά σας οποτεδήποτε το θελήσετε!

Δείτε από κοντά τα επαναστατικά μας συστήματα αυτοματισμού στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer