Απαντάμε στις πιο συχνές ερωτήσεις για τις γκαραζόπορτες μας

08 Απριλίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner apantame stis pio sixnes erotiseis gia tis gkarazoportes mas

Σε κάθε χώρο στάθμευσης που έχει ανάγκη την αξιόπιστη προστασία των αντικειμένων που διαθέτει η εγκατάσταση της σωστής γκαραζόπορτας μπορεί να εγγυηθεί ένα αποτέλεσμα υψηλής ασφάλειας και διαχρονικής αντοχής. Η κατασκευαστική σταθερότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που προκύπτει από τα πιστοποιημένα συστήματα αλλά και την υπεύθυνη τεχνογνωσία γύρω από τη λειτουργία αλλά και τη συντήρησή της σωστής κατά περίπτωση γκαραζόπορτας. Γι' αυτόν το λόγο η εγκατάστασή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά και μόνο με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ώστε να εκπληρώνεται η λειτουργικότητά τους. 

Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα συστήματα γκαραζόπορτας, η Euroblinds απαντά στις κυριότερες απορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη γκαραζόπορτα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο και στις δικές σας ανάγκες. 

se poious tipous diaxorizontai oi gkarazoportes

  • Σε ποιους τύπους διαχωρίζονται οι γκαραζόπορτες;

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής διακρίνουμε τις γκαραζόπορτες σε ρολά αλουμινίου με πολυουρεθάνη, ρολά λαμαρίνας (καμπυλωτά και ίσια), διάτρητα ρολά, αλλά και γκαραζόπορτες αμερικανικού τύπου. Χωρίζουμε επίσης σε δύο κατηγορίες τις γκαραζόπορτες ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε χώρου: στις κοινές και στις πόρτες γκαράζ πάνελ που προορίζονται για μεγάλες διαστάσεις.

  • Πώς μπορούν οι γκαραζόπορτες να ενισχύσουν την ασφάλεια/ ιδιωτικότητα;

Με την εφαρμογή των κατάλληλων αυτοματισμών και εξατομικευμένων σεναρίων, οι γκαραζόπορτες μπορούν να λειτουργήσουν υπηρετώντας απόλυτα τον δικό σας τρόπο ζωής.

poia sikritika pleonektimata prosferoun

  • Ποια συγκριτικά πλεονεκτήματα προσφέρουν;

Η θερμομόνωση, η ηχομόνωση, η αντοχή στα μεγάλα ανοίγματα, στην ανεμοπίεση, στη συχνή χρήση, αλλά και η σταθερότητα στην κατασκευή αποτελούν τα δυνατά χαρτιά αυτών των τύπων γκαραζόπορτας. Παράλληλα, η μεγάλη ποικιλία τους σε χρώματα, αυτοματισμούς αλλά και διαστάσεις τις καθιστούν ιδανικές τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ταυτόχρονα, προσφέρουν τη δυνατότητα λειτουργίας με φωτοκύτταρα – μια από τις βασικότερες διατάξεις ασφαλείας των συστημάτων αυτοματισμού.

Οι αισθητήρες ασφαλείας (φωτοκύτταρα) είναι μία ευρέως διαδεδομένη λύση που τοποθετείται ακριβώς δίπλα από την ευθεία της πόρτας σε ύψος ανάλογο του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου, σταματώντας το ανοιγόκλειμα της γκαραζόπορτας, αποτρέποντας ατυχήματα σε περίπτωση εντοπισμού εμποδίου.

Τέλος, κάτι άλλο που αξίζει της προσοχής σας, είναι το γεγονός ότι η λειτουργία τους στηρίζεται στη διευκόλυνση της καθημερινότητας, χάρις στα πλεονεκτήματα του αυτοματισμού. Προλαμβάνοντας τυχόν απρόοπτα, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, οι γκαραζόπορτες μπορούν να ανοίξουν και χωρίς ρεύμα, διασφαλίζοντας την πρόσβαση στο αυτοκίνητο και όσα βρίσκονται μέσα στο γκαράζ σας.

ti kostos sinepagete i egkatastasi kai i sintirisi tous

  • Τι κόστος συνεπάγεται η εγκατάσταση και η συντήρησή τους;

Το κόστος της εγκατάστασης διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου και τις ειδικές προδιαγραφές-διαστάσεις του συστήματος. Σε κάθε περίπτωση αντισταθμίζεται απόλυτα από το ελάχιστο κόστος συντήρησης που έχουν οι εν λόγω μηχανισμοί, κάτι που συνεπάγεται την αντοχή τους στο χρόνο και την εγγυημένα απρόσκοπτη λειτουργικότητά τους.

Επειδή η ασφάλεια του σπιτιού ξεκινά πριν ακόμα περάσει κανείς την κεντρική είσοδο, είναι σημαντική η θωράκιση του χώρου σας με μια γκαραζόπορτα που συνδυάζει την ασφάλεια, την ποιοτική υπεροχή στην κατασκευή και την εξοικονόμηση ενέργειας. Στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης Euroblinds, η έμπειρη ομάδα μας έτοιμη να αναλάβει τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη μετέπειτα συντήρηση της γκαραζόπορτας σας έτσι ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και… προστατευμένοι για πολλά πολλά χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer