Ανακαλύψτε τη νέα μεγάλη μας προσφορά: έως -50% σε Roller, Vertical και Zebra Blinds

03 Ιουνίου 2022

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner anakalipste ti nea megali mas prosfora ews 50 se roller vertical kai zebra blinds

Με τους δύσκολους αυτούς καιρούς να πιέζουν όλο και περισσότερο το πορτοφόλι μας και να μας κάνουν να μειώνουμε τα έξοδά μας, η Euroblinds έρχεται τώρα με μία ελκυστική προσφορά σε πάνω από 300 υφάσματα για Roller, Vertical και Zebra Blinds για να μην σταματήσετε να διεκδικείτε το καλύτερο που αξίζετε. 

Με γνώμονα, λοιπόν, πως τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική σκίαση δεν αποτελούν πολυτέλεια αλλά πραγματική ανάγκη που αντανακλάται τόσο στην αισθητική όσο και στην αντικειμενική αξία ενός ακινήτου,  προσφέρουμε τώρα τα συγκεκριμένα blinds με έκπτωση που αγγίζει μέχρι και το 50% της αρχικής τιμής. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να απολαύσουν την ποιότητα των συστημάτων μας αναδεικνύοντας τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τους  χωρίς να βάλουν όμως βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αν, λοιπόν, αυτό που αναζητάτε είναι να δημιουργήσετε ένα προσωπικό στυλ διακόσμησης, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες ασφάλειας και λειτουργικότητας που έχετε από το σπίτι σας, τα τρία παρακάτω συστήματα εσωτερικής σκίασης, που για όλον τον Ιούνιο θα βρείτε σε μοναδικές προσφορές, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε: 

roller blinds efkoli topothetisi

Roller blinds: εύκολη τοποθέτηση, ευέλικτη προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες σας και άπειρα σχέδια και χρώματα, τα roller blinds δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές εσωτερικής σκίασης που ταιριάζουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Οι ρολοκουρτίνες διακρίνονται για τους εύκολους και ασφαλείς στη χρήση μηχανισμούς τους, αλλά και για την πολύ εύκολη συντήρησή τους. 

vertical blinds kathetes persides esoterikis siskotisis

Vertical blinds: κάθετες περσίδες εσωτερικής συσκότισης είναι πάντα στη μόδα, δίνοντας λύση σε χώρους όπου χρειαζόμαστε άψογο χειρισμό του φωτός οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παράλληλα, συνδυάζουν τη μοντέρνα σχεδίαση, υιοθετώντας στυλ που μπορούν να φορεθούν από σπίτια με ετερόκλητες διακοσμητικές απόψεις. Εφαρμόζουν τέλεια στα ανοίγματα, επιτρέπουν την ελεγχόμενη ροή του φωτός ανάλογα με την κλίση ανοίγματος και δεν χάνουν ποτέ το σχήμα τους. 

zebra blinds enas tipos skiasis pou ksexorizei

Zebra blinds: Ένας τύπος σκίασης που ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητά του να εναλλάσσει υφασμάτινες λωρίδες σκίασης και επάλληλες διαφάνειες με τον τελειότερο τρόπο. Ανάλογα με τη διάταξη της σκίασης που θα επιλέξουμε μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό επίπεδο συσκότισης ή φωτισμού συμπτύσσοντας ή αναπτύσσοντας πανεύκολα τον μηχανισμό. Αποτελεί μια τέλεια προσθήκη σε σπίτια με νεανικό ύφος, αλλά και δωμάτια του σπιτιού που διαθέτουν διαφορετικές ανάγκες φωτισμού ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως υπνοδωμάτια, βρεφικά δωμάτια, γραφεία κ.λπ.

Αν, λοιπόν, ψάχνατε μέχρι τώρα την τέλεια ευκαιρία για να επενδύσετε σε ένα από τα παραπάνω συστήματα σκίασης, η έκπτωση έως -50% είναι ο λόγος για να μην το αναβάλλετε στιγμή! Απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη σας χρόνια τώρα, αυτή η μοναδική προσφορά έως -50% σε Roller, Vertical και Zebra Blinds είναι η δική μας απάντηση τόσο στην οικονομική κρίση όσο και στην ανάγκη σας να μη σταματήσετε με κανέναν τρόπο να εξοπλίζετε το σπίτι με τα καλύτερα υλικά.

Αξιοποιήστε, λοιπόν, όλον τον Ιούνιο την προσφορά και επισκεφτείτε τα Κέντρα Σκίασης Euroblinds, που θα βρείτε σε όλη την Κύπρο, για να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα που ταιριάζει στο στυλ και στο… πορτοφόλι σας. Οι έμπειροι Σύμβουλοι Σκίασης της Euroblinds είναι εξάλλου πάντα δίπλα σας για να σας αναδείξουν τις ευκαιρίες που θα μεγιστοποιήσουν το κέρδος σας και θα κάνουν το σπίτι σας τον μικρόκοσμο που πάντα ονειρευόσασταν!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer