Τα 5 πλεονεκτήματα του 16κάναλου remote control της Euroblinds!

21 Φεβρουαρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner ta 5 pleonektimata tou 16kanalou remote control tis euroblinds

Πόσες φορές δεν είχατε ευχηθεί να μπορούσαν όλα να γίνουν με το πάτημα ενός μονάχα κουμπιού... σχεδόν μαγικά; Αν και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής, χρειάζονται ακόμα να γίνουν πολλά, εμείς στη Euroblinds μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως τουλάχιστον στο κομμάτι των συστημάτων σκίασης και φωτισμού του σπιτιού σας, δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε!

Με το 16κάναλο remote control της Euroblinds μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τον έλεγχο του σπιτιού σας με τον πιο εύκολο, εύχρηστο και ξεκούραστο τρόπο! Τα «έξυπνα» σπίτια επενδύουν, άλλωστε, στο να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ιδιοκτητών τους, γι’ αυτό και στην Euroblinds δεν αφήνουμε ποτέ την εγκατάσταση των ηλεκτροκίνητων συστημάτων σκίασης και φωτισμού στην τύχη τους. Το 16κάναλο remote control είναι ο απόλυτος ρυθμιστής της κατάστασης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεγνοιάζετε μονάχα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. 

Το remote control αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στα συστήματα σκίασης και φωτισμού, καθώς συνδυάζει τα χρηστικά οφέλη της απλοποίησης των διαδικασιών ρύθμισης και χρήσης των συστημάτων με τον ιδανικό έλεγχο της λειτουργίας τους. Με το remote control απολαμβάνετε τη σιγουριά πως όλα τα αυτόματα συστήματα στο σπίτι σας, εσωτερικά και εξωτερικά, λειτουργούν σύμφωνα με τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, επιτρέποντάς σας παράλληλα την εύκολη αναπροσαρμογή των προτιμήσεών σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα 5 σημαντικότερα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται η απόκτησή σου:

  1. Το να μπορεί κάποιος να χειριστεί μέχρι και 16 συστήματα σκίασης και φωτισμού ταυτόχρονα, είναι από μόνο του εντυπωσιακό! Το άνοιγμα, το κλείσιμο αλλά και οι αναπροσαρμoστικές ρυθμίσεις δεν προϋποθέτουν τίποτα περισσότερο από το πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού στην αντίστοιχη ομάδα συστήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προσθήκη του αντίστοιχου μοτέρ στο αυτόματο σύστημα που θα ελέγχουμε μέσω του control.


  2. Η ρύθμιση και διαχείριση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε ομαδικά, επιτρέποντάς μας να αποφασίζουμε ποια λειτουργία εξυπηρετεί κάθε φορά τις ανάγκες μας καλύτερα. Eίναι απόλυτα χρηστική η λειτουργία του ομαδικού κλεισίματος, ενώ αντίθετα μπορούμε να εξατομικεύσουμε τις λειτουργίες ανάλογα το δωμάτιο στο οποίο βρισκόμαστε.


  3. Η λειτουργία του remote control δεν προϋποθέτει την ύπαρξη Wi-Fi, γιατί τα ηλεκτροκίνητα συστήματα της Euroblinds μπορούν να λειτουργήσουν είτε μέσω διακόπτη, είτε μέσω 16κάναλου remote control.


  4. Το design του remote control δεν θα σας ζητήσει να θυσιάσετε τίποτα από την αισθητική του σπιτιού σας καθώς η σχεδιαστική του εμφάνιση είναι διακριτική και απόλυτα καλαίσθητη, με αποτέλεσμα να μη διαφοροποιείται από την εικόνα του υπόλοιπου σπιτιού.

    to design tou remote control

  5. Το κόστος απόκτησης αλλά και εγκατάστασης των μοτέρ που του επιτρέπουν να συλλειτουργεί με τα συστήματα σκίασης και φωτισμού δεν είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους οικιακούς προϋπολογισμούς, ενώ, χωρίς να υπολείπεται σε αποτελεσματικότητα και εύκολη χρήση, το έξοδο αυτό είναι σαφώς μικρότερο από αυτοματισμούς άλλου τύπου.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του δικού σας σπιτιού ή χώρου, το 16κάναλο remote control έχει την απάντηση... στην άκρη των δαχτύλων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds για οποιαδήποτε απορία ή για να ζητήσετε, γιατί όχι, μια ζωντανή επίδειξη όλων των δυναμικών δυνατοτήτων που σας προσφέρει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer