Μειώστε τη Λάμψη του Ηλιακού Φωτός με τα Συστήματα Αυτοματισμού

26 Ιανουαρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.png1516973119

Μην αφήνετε την έντονη ακτινοβολία να καταστρέφει τις πιο απολαυστικές σας στιγμές στον αγαπημένο σας χώρο.

Όσο κι αν αγαπούμε το φυσικό φως, υπάρχουν στιγμές που η αντιλιά που προκαλείται, πιθανόν να γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική. Η ισχυρή του αντανάκλαση στην οθόνη της τηλεόρασης ή του υπολογιστή ή ακόμη και σε στοιχεία του δωματίου με λεία επιφάνεια χαλά όχι μόνο την προβολή, αλλά και την όλη ατμόσφαιρα. Ούτε είναι δυνατόν, από την άλλη, ακριβώς την ώρα που χαλαρώνετε να τρέχετε τριγύρω σε όλο το δωμάτιο για να κλείσετε τις κουρτίνες και να κατεβάσετε τα ρολά.

https://www.youtube.com/watch?v=wqZhxdKGcrM&feature=youtu.be

Με τη δύναμη των αυτοματοποιημένων Συστημάτων Σκίασης της Euroblinds μπορείτε, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού ή με τη χρήση της κινητής σας συσκευής ή με προεπιλεγμένο σενάριο ή χρονοδιακόπτη, να λειτουργήσετε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα σκίασης του δωματίου, στο βαθμό που το θέλετε, απολαμβάνοντας τον ιδανικό βαθμό φωτισμού – από μερική εώς πλήρη συσκότιση. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να συνδυάσετε την ηλιοπροστασία με ρομαντική ατμόσφαιρα με την εφαρμογή ειδικού τρυπητού υφάσματος,

Διασφαλίσετε λοιπόν πως δεν θα χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από το αγαπημένο σας τηλεοπτικό show – ειδικά αν έχετε οθόνη υψηλής ανάλυσης και λατρεύετε τη λεπτομέρεια στην εικόνα.

Επίσης, τα αυτοματοποιημένα συστήματα σκίασης προσφέρουν εξαιρετική προστασία των επιφανειών των εσωτερικών σας χώρων, περιλαμβανομένων των υφασμάτων, των ξύλινων αλλά και συνθετικών επίπλων, των χρωμάτων (τόσο στους τοίχους όσο και στους πίνακες) από τις ηλιακές ακτίνες, καθώς αποδεδειγμένα διαβρώνουν και ξεθωριάζουν ακόμη και τα πιο ανθεκτικά υλικά, περιλαμβανομένων των πλαστικών σε συσκευές όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι τηλεοράσεις και οι οικιακές συσκευές. 

Τώρα, πατώντας απλά ένα κουμπί προστατεύετε τόσο τη χαλάρωση και την ξεκούρασή σας, όσο και την περιουσία σας, ρυθμίζοντας την κλίση των συστημάτων σκίασης στη γωνία που επιτρέπει να περάσει μόνο η ποσότητα φωτός που σας αρέσει, δίχως καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

Photo 1

Απολαύστε το αγαπημένο σας παιχνίδι, ριάλιτι ή σειρά στην ιδανική ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας τη γνήσια, βαθιά ξεκούραση που τόσο χρειάζεστε!

Δείτε τα από κοντά στο κοντινότερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer