Μάθετε τα Πλεονεκτήματα των Οικιακών Ρολών Σκίασης

24 Μαΐου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

mathete ta pleonektimata twn oikiakwn rolwn skiasis teaser

Ο ερχομός τους έφερε πραγματική επανάσταση στον κλάδο της σκίασης, μετατρέποντάς την από απλή προστασία έναντι του ήλιου σε πραγματική επένδυση για τον ιδιοκτήτη – επένδυση που του αποφέρει σημαντικότατα οικονομικά και άλλα οφέλη.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στα οικιακά ρολά/shutters, που πλέον είναι διαθέσιμα σε μοντέρνα χρώματα, σε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών σε κατοικίες κάθε τύπου και αρχιτεκτονικά στιλ κάθε λογής.

Με αυστηρότατες κατασκευαστικές προδιαγραφές και μοναδικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, τα οικιακά ρολά σκίασης χαρακτηρίζονται για την καλαισθησία τους, το μικρό τους βάρος, την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση, είναι πανεύκολα στη χρήση και εμφανίζουν τεράστια αντοχή στα φαινόμενα της θερμικής διαστολής και συστολής, γεγονός που τα καθιστά ως την απόλυτη επιλογή για την αποτελεσματική σκίαση του σπιτιού σας.

Μήπως όλα αυτά σας ακούγονται ως κάτι περισσότερο από κενοί κομπασμοί; Παρακάτω, θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε σε μεγαλύτερο βάθος τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα!

 

Απαράμιλλη Αισθητική

Η πρόοδος στην τεχνολογία των συστημάτων σκίασης έχει εισαγάγει διάφορες λύσεις για τη διακριτική αναδίπλωση των ρολών, ώστε να μην επηρεάζουν αρνητικά τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική αισθητική του σπιτιού.

Τα “αόρατα” κουφώματα Beck & Heun, κατασκευασμένα στη Γερμανία, αποτελούν την πλέον καινοτόμο επιλογή αφού σοβατίζονται με το ίδιο επίχρισμα του κτιρίου, κάτι που τα καθιστά αόρατα, και τοποθετούνται πανεύκολα κατά την ανέγερση του κτιρίου χωρίς να διακόπτουν την αρχιτεκτονική ή την καλαισθησία του. 

Βεβαίως, η χρήση εξωτερικών κουτιών παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών και είναι πλέον διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και διαστάσεων και κατασκευάζονται από εξωθημένο αλουμίνιο, που μπορεί να βαφτεί σε οποιαδήποτε απόχρωση ταιριάζει στην αρχιτεκτονική και το περιβάλλον της κατοικίας σας.

 

Απόλυτος Έλεγχος του Φωτός

Τα οικιακά ρολά σας χαρίζουν ασύγκριτο έλεγχο στην είσοδο και τη διάχυση του ηλιακού φωτός στο εσωτερικό του σπιτιού σας· μπορείτε κυριολεκτικά να φωτίσετε ή να συσκοτίσετε πλήρως ένα δωμάτιο σε μερικά δευτερόλεπτα. Με ενσωματωμένο σύστημα αυτοματισμού στην κίνησή του, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε από την άνεση του καναπέ σας.  

 

Εξαίρετη Ηχομόνωση

Κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας πολυουρεθάνη, τα οικιακά ρολά/shutters νέας γενιάς χαρακτηρίζονται για τις εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες, δημιουργώντας συνθήκες γαλήνης ακόμη και σε αμιγώς αστικά περιβάλλοντα, σε σπίτια χτισμένα δίπλα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή γειτονιές και περιοχές με μεγάλη κίνηση και οχλοβοή.

 

Θερμομόνωση

Η εγκατάσταση οικιακών ρολών με υψηλή πυκνότητα σε πολυουρεθάνη, που προσφέρει πλήρη, ενιαία θερμομόνωση, μπορεί να μειώσει δραστικά το κόστος ψύξης ή κλιματισμού, όχι μόνο αποτρέποντας τις ακτίνες του ήλιου από το να ζεστάνουν τον χώρο, αλλά και ελαχιστοποιώντας την απώλεια θερμότητας ή ψύξης προς τα έξω. Ταυτόχρονα, η πολυουρεθάνη είναι ένα υλικό που πληροί τους διεθνείς κανονισμούς υγιεινής, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, και αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες παρέχοντας πολύτιμη προστασία από την UV ακτινοβολία. 

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως τα οικιακά ρολά/shutters, κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη/αλουμίνιο εμφανίζουν μοναδική αντοχή σε φαινόμενα όπως η στρέβλωση, η διαστολή και η συστολή, διατηρώντας το σχήμα τους ανεξάρτητα από τις θερμοκρασίες που επικρατούν και το ποσοστό ηλιοφάνειας ή χιονιού που δέχονται.

 

Γιατί είναι η καλύτερη επιλογή

Τα παραδοσιακά οικιακά ρολά/shutters που προσφέρει η Euroblinds, αποτελούν την πιο ιδανική, οικονομική και σίγουρα αποτελεσματική λύση για την εξωτερική σκίαση του χώρου σας.

Η σύνθεση τους με πολυουρεθάνη/αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφο σχήμα και διατομή στα ρολά ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τοποθετούνται χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών εσωτερικών κουφωμάτων αλλά με το νέο αόρατο κούφωμα Beck & Heun.

Ναι, τα πιστοποιημένα - σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ανώτερης ποιότητας υλικά - οικιακά ρολά, αποτελούν την ιδανική λύση στα οικιακά συστήματα σκίασης. Μάθετε περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το ειδικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, σε ένα από τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer