Είναι το σύστημα αυτοματισμού της Εuroblinds κατάλληλο για σένα;

29 Ιανουαρίου 2020

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner einai to sistima aftomatismou tis euroblinds katallilo gia sena

Ο οικιακός αυτοματισμός της Euroblinds βρίσκεται ήδη εδώ για να μας δώσει μία πρόγευση τού πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η ζωή μας στο μέλλον με τη σωστή χρήση των αυτόματων συστημάτων. Πόσο, όμως, ταιριάζει ο αυτοματισμός στο δικό σας στυλ ζωής και ποιες δυνατότητες προσαρμογής έχει στις δικές σας ανάγκες; 

Δεν αποτελεί πλέον προβολή στο μέλλον αλλά μία πραγματικότητα που ζουν και απολαμβάνουν όλο και περισσότερες οικογένειες που εμπιστεύονται σήμερα τα συστήματα αυτοματισμού της Euroblinds. Οι συναρπαστικές καινοτομίες που φέρνει η αυτοματοποίηση ενός νοικοκυριού μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο ποσοστό τη ζωή σας ώστε να απλουστευθούν οι διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή.

Με την απλή βοήθεια ενός smartphone, ο έλεγχος του σπιτιού σας βρίσκεται πια κυριολεκτικά στο χέρι σας ενώ με την εγκατάσταση έξυπνων συσκευών μέσα και έξω από το σπίτι θωρακίζετε τόσο την ασφάλεια όσο και την έξυπνη λειτουργία τους, εξοικονομώντας έτσι έξυπνα χρόνο και χρήμα.

Εξατομικεύοντας τις ρυθμίσεις τους, καθετί στο σπίτι λειτουργεί με γνώμονα τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις χρονοβόρες διαδικασίες επαναρύθμισης ή χειροκίνητης ενεργοποίησης. Ως γενική αποτίμηση, λοιπόν, η συμπεριφορά ενός αυτοματοποιημένου σπιτιού κάνει πλήρη απόσβεση της επένδυσής σας, αναλαμβάνοντας τη ρύθμιση των καθημερινών ή των εποχιακών εργασιών σας με έναν πολύ πιο εύκολο συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο, Με άλλα λόγια, οι αυτοματισμοί είναι εκεί από εσάς για εσάς.

Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη λίστα που ακολουθεί και παρουσιάζει μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του οικιακού αυτοματισμού, ώστε να κατανοήσετε την πλεονεκτηματική τους εφαρμογή και στη δική σας καθημερινότητα:

efarmogi kai sti diki sas kathimerinotita

  1. Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του ρεύματος και του πετρελαίου μπορούν να αποτελέσουν ένα επώδυνο αλλά οριστικό παρελθόν εφόσον εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ρύθμισης του θερμοστάτη ή του φωτισμού, ώστε να γίνεται παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας τη στιγμή που τη χρειάζεστε. Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, ο συγκεκριμένος αυτοματισμός θα είναι σε θέση να ενεργοποιεί όχι μόνο τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις που του έχετε εισάγει, αλλά να ανιχνεύει επίσης τις ανάγκες σας και ανάλογα να προσαρμόζει η συμπεριφορά και την απόδοσή του.

  2. Από τα συστήματα σκίασης (εσωτερικής και εξωτερικής) μέχρι και την επιλογή μουσικής, μπορείτε να κάνετε αποδοτικότερη τη λειτουργία τους, εξοικονομώντας χρήματα αλλά και χρόνο για να αφοσιωθείτε σε δουλειές που πραγματικά χρειάζονται την παρουσία σας. Ο προγραμματισμός των αυτόματων συστημάτων αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμος το διάστημα που χρειάζεται να λείψετε από το σπίτι για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα και επιθυμείτε την ενεργειακή ανεξαρτησία και ασφάλεια του σπιτιού σας.

  3. Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε αν έχετε κλείσει σωστά μια συσκευή ή αν έχετε ασφαλίσει σωστά μία άλλη; Η αποτροπή οικιακών ατυχημάτων που στοιχίζουν υλικά, χρονικά όσο και συναισθηματικά μέχρι να αποκατασταθούν, αποτελεί έναν πολύ καλό λόγο για να αξιοποιήσετε τα οφέλη του οικιακού αυτοματισμού.

  4. Η απομακρυσμένη παρακολούθηση της δραστηριότητας του σπιτιού σας με την εγκατάσταση αυτοματοποιημένων κλειδαριών που παρακολουθούνται και κλείνουν από απόσταση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της εξασφάλισης του σπιτιού σας. Τα σύγχρονα αυτοματοποιημένα συστήματα διαθέτουν κάμερες παρακολούθησης προκειμένου να έχετε ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, εικόνα των ανθρώπων που βρίσκονται έξω ή μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, με τον έλεγχο του αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος του φωτισμού και των blind σας είναι βέβαιο πως κάθε επίδοξη προσπάθεια παραβίασης του ιδιωτικού σας χώρου αποτρέπεται με επιτυχία.

paraviasi tou idiwtikou sas xwrou apotrepete me epitixia

Είναι αυτονόητο πως τα συστήματα αυτοματοποίησης δεν μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από την ανθρώπινη λογική κι αυτό τα καθιστά ευάλωτα όταν η τελευταία αδρανεί ή επενδύει αποκλειστικά σε αυτά. Πέρα λοιπόν από τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων, προτεραιότητα δίνεται στην ανθρώπινη βούληση που αναλαμβάνει τη ρύθμιση και το χειρισμό τους. Ακόμα κι αν έχετε εγκαταστήσει το πλέον αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, δεν θα αποδώσει αν συμπεριφερθείτε παράτολμα.

Παράλληλα, σε κάθε μας συνεργασία στη Euroblinds δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε ότι τα αυτόματα συστήματα σχετίζονται άμεσα με το επίπεδο της ψηφιακής ασφάλειας και για αυτόν το λόγο επηρεάζονται κάθε φορά που τα δεδομένα σας στο Διαδίκτυο δεν είναι ασφαλή. Ως αντιστάθμισμα προσφέρονται βέβαια μοναδικοί κωδικοί πρόσβασης αποκλειστικά σε αυστηρά κρυπτογραφημένο περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να γνωρίζετε πρώτοι εσείς ποιες είναι οι ανάγκες σας και σε ποιο βαθμό θέλετε να αυτοματοποιηθούν αυτές οι καθημερινές σας λειτουργίες, ώστε να μην τις περιπλέξετε αλλά να κάνετε τη ζωή σας πραγματικά ευκολότερη! Εμπιστευτείτε τη γνώση και την εμπειρία των ειδικών της Euroblinds και μαζί θα σχεδιάσουμε το σύστημα που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer