Απλοποιήστε τη Ζωή σας με τη Δύναμη του Αυτοματισμού

09 Μαρτίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedTeaser.jpg1520594322

Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι πάντοτε ιδανικά πλασμένος για ανθρώπους και… πονηρά κατοικίδια που δυσκολεύονται να φτάσουν τα πιο ψηλά παράθυρα!

Να, όμως, που η δύναμη του αυτοματισμού έρχεται να εξαλείψει τις αδικίες της καθημερινότητάς μας! 

Έχοντας στη διάθεσή σας την προηγμένη τεχνολογία των πλήρως αυτοματοποιημένων συστημάτων σκίασης της Euroblinds, μπορείτε να ελέγχετε το φυσικό φωτισμό του κάθε δωματίου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, όσο δυσπρόσιτο κι αν είναι ένα παράθυρο, όσο άβολα ή ψηλά κι αν βρίσκεται ο χειροκίνητος μηχανισμός του, μόνο το πάτημα ενός κουμπιού!

Πόσο πιο απλά; Πόσο πιο ξεκούραστα; Κι όμως…

Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει ακόμη πιο απλή καθώς, μπορεί να μη θυμάστε πού ακριβώς έχετε ακουμπήσει το εργονομικό μας τηλεχειριστήριο! H Euroblinds σας δίνει και τη δυνατότητα να ελέγξετε τη σκίαση των δυσπρόσιτων παραθύρων σας – όπως και όλων των υπολοίπων – μέσω της κινητής ηλεκτρονικής σας συσκευής, είτε βρίσκεστε εντός της κατοικίας σας, είτε όχι!

https://www.youtube.com/watch?v=EOrocbREFn4&feature=youtu.be 

Ίσως θυμηθήκατε καθώς απομακρύνεστε από το σπίτι πως αφήσατε ανοιχτό το μικρό εκείνο παραθυράκι του μπάνιου, που είναι άβολα τοποθετημένο ψηλά πάνω από τη μπανιέρα και που παραλίγο να σας στείλει στο νοσοκομείο την τελευταία φορά που είχε προσπαθήσει να το κλείσετε χειροκίνητα!

Με το άγγιγμα του interface της συσκευής σας γλιτώνετε κόπο, ξενοιάζετε και αφήνετε τους γύψους και τους επιδέσμους για άλλους, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια, διαφυλάττετε την περιουσία και την ιδιωτική σας ζωή, και προστατεύετε τις ευαίσθητες επιφάνειες στο εσωτερικό του σπιτιού σας από την ισχυρή δύναμη των ηλιακών ακτινών. 

Ναι, με τη δύναμη του αυτοματισμού, η ζωή σας γίνεται μοναδικά απλή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer