8 Λόγοι να Αυτοματοποιήσετε το Σπίτι σας

22 Ιουνίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedhouse automation teaser.jpg1504865506

Προφανώς έχετε ακούσει για την πραγματική επανάσταση που έχει φέρει η αυτοματοποίηση στις κατοικίες.

Σας ακούγονται κάπως υπερβολικά τα όσα λέγονται;

Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο άρθρο και θα ανακαλύψετε 8 λόγους που το μόνο παράξενο στην όλη υπόθεση είναι το ότι δεν έχετε αυτοματοποιήσει κι εσείς τη δική σας κατοικία!

  1. Κάνει πολλές καθημερινές εργασίες πολύ πιο εύκολες

Πολλές καθημερινές εργασίες που είναι από τη φύση τους επαναλαμβανόμενες μπορούν πλέον να αυτοματοποιηθούν, ή να γίνουν πολύ ευκολότερες μέσω του αυτοματισμού. Για παράδειγμα, αντί να κλείνετε 4-5 διαφορετικά φώτα όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία, ένα πολύ απλό σύστημα αυτοματισμού μπορεί να το κάνει αυτό για σας με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

  1. Εξοικονομεί χρήματα από τους οικιακούς λογαριασμούς

Δεν είναι λίγα τα σπιτικά που ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ κάθε μήνα μόνο για τους τακτικούς οικιακούς λογαριασμούς. Η αυτοματοποίηση, ιδιαίτερα στο λογαριασμό του ρεύματος, μπορεί να μειώσει το κόστος από 10 έως 25%.

  1. Μειωμένος Κίνδυνος Ατυχήματος

Ο κακός φωτισμός ευθύνεται για πολλά οικιακά ατυχήματα. Μέσω του αυτοματισμού, τα φώτα θα ανοίγουν αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε τις σκάλες, ανοίγετε μια ντουλάπα ή την αποθήκη, επισκέπτεστε την ταράτσα ή άλλα σκοτεινά κι επικίνδυνα σημεία του σπιτιού.

https://www.youtube.com/watch?v=_sNlze8R28Q&feature=youtu.be

  1. Αυξημένη Ασφάλεια

Παρότι η οικιακή ασφάλεια είναι προτεραιότητα, συχνά το μεγάλο της κόστος την καθιστά πολυτέλεια για πολλά σπιτικά. Η αυτοματοποίηση όχι μόνο αυξάνει την αποτελεσματικότητά της, αλλά μειώνει σημαντικά το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας της.

  1. Φιλική για το Περιβάλλον

Εφόσον μειώνει τόσο δραστικά το ενεργειακό κόστος, η αυτοματοποίηση είναι, προφανώς, ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στο περιβάλλον.

  1. Ξεγνοιασιά

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχείτε για το σπίτι σας όταν λείπετε. Με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα βιντεοσκόπησης μπορείτε να ελέγχετε μέσω του διαδικτύου και της κινητής σας συσκευής ανά πάσα στιγμή το τι συμβαίνει τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού σας, αν τα παιδιά έχουν επιστρέψει από το σχολείο στην ώρα τους κι αν τα κατοικίδιά σας κάθονται φρόνιμα!

  1. Εκπαίδευση για τα Παιδιά

Η τεχνολογία είναι το μέλλον, κι όσο περισσότερο εξοικειώνονται τα παιδιά σας με αυτή, τόσο το καλύτερο. Πράγματι, ως προς αυτό, η αυτοματοποίηση μπορεί να μετατρέψει το σπίτι σας σε ένα καθημερινό τεχνολογικό φροντιστήριο.

  1. Απόλαυση για Όλη την Οικογένεια

Μια οικογένεια που διασκεδάζει μαζί, δένεται περισσότερο. Εκτός από την πρακτικότητα όλων των παραπάνω, ο αυτοματισμός είναι μια άκρως διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία για ολόκληρη την οικογένεια.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να ενσωματωθεί η μαγεία του αυτοματισμού στη δική σας καθημερινότητα; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer