6 + 1 πλεονεκτήματα των Οικιακών Ρολών

29 Δεκεμβρίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedoptimizedikiaka rola in articles.png1498573452.png1514560049

Τα Οικιακά ρολά της Euroblinds προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό πλεονεκτημάτων που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ελέγχουν αποτελεσματικά τις ακτίνες του ήλιου, συνδυάζοντας εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και ύψιστη ασφάλεια των προσωπικών τους χώρων.

Πώς; Εξετάστε ένα προς ένα τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των οικιακών ρολών της Euroblinds:

  • Προσαρμόστε το Φως του Ήλιου στις Ανάγκες σας

Τα οικιακά ρολά της Euroblinds σάς παρέχουν τη δυνατότητα να  απολαύσετε πλήρη συσκότιση σε μερικά μόλις δευτερόλεπτα, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αυτοματισμού και μοτέρ Somfy, γαλλικής κατασκευής.

  • Εξαιρετική Μόνωση κατά της Ζέστης

Τα προηγμένα μας οικιακά ρολά διαθέτουν εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, όντας ικανά να μειώσουν δραστικά την αίσθηση κρύου ή ζέστης του χώρου, ανάλογα με την εποχή και τις ανάγκες σας. Είτε είναι ένα πολύ ζεστό θερινό μεσημέρι είτε ένα κρύο χειμωνιάτικο απόγευμα, εσείς θα απολαμβάνετε ακριβώς τη θερμοκρασία που θέλετε στο σπίτι σας και, παράλληλα, θα εξοικονομείτε άφθονη ενέργεια.

  • Σημαντική Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η θερμομονωτική τους στεγανότητα επιτρέπει στα οικιακά Ρολά της Euroblinds να διατηρούν το εσωτερικό του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου στην επιθυμητή θερμοκρασία με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας – που σημαίνει αυτόματα, δραστική μείωση των χρημάτων που καταβάλλετε για ρεύμα στην ψύξη και τη θέρμανση των προσωπικών σας χώρων.

Σημειώστε πως, από άποψη θερμομόνωσης, το πλέον αδύνατο σημείο ενός κτιρίου είναι τα παράθυρα – και τα οικιακά Ρολά μας είναι σχεδιασμένα να το θωρακίζουν, κάνοντάς το πιο στεγανό ακόμη και από τους τοίχους σας.

  • Αποτρεπτικό για κλοπές

Προφανώς, παράθυρα που είναι παντελώς απροστάτευτα από την εξωτερική τους πλευρά είναι ιδανικός στόχος για διαρρήκτες – επαγγελματίες και μη. Τα οικιακά Ρολά της Euroblinds έχουν ενσωματώσει τον σύρτη ασφαλείας που δυσκολεύει την πιθανότητα εισόδου στο χώρο σας από τα πλαϊνά η το κάτω μέρος του κουφώματος – που αποτελούν το μόνο και συνήθη στόχο των διαρρηκτών.

  • Άφθαστη Ηχομόνωση

Η μονωτική προστασία των συγκεκριμένων οικιακών Ρολών δεν περιορίζεται στη θερμοκρασία, αλλά και στην προστασία από ενοχλητικούς θορύβους, είτε οξείς, είτε χαμηλής συχνότητας, διασφαλίζοντας πως το σπίτι σας θα είναι πράγματι το καταφύγιο ξεκούρασης και χαλάρωσης που τόσο χρειάζεστε. Προφανώς, λοιπόν, αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που εργάζονται σε εναλλασσόμενες βάρδιες ή για οικογένειες με παιδιά, που έχουν ανάγκη από ησυχία για τη σχολική τους μελέτη και πρόοδο.

  • Απαράμιλλη Άνεση στο Χώρο σας

Ποιος δεν χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του ώστε να αναπληρώσει τις δυνάμεις του και να ξεκουραστεί ουσιαστικά, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά;

Τα οικιακά Ρολά της Euroblinds αποτελούν την ιδανική λύση για να αποφεύγετε ανεπιθύμητες επισκέψεις τις ώρες που χρειάζεστε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε μερικές στιγμές γνήσιας χαλάρωσης, καθώς μπορούν να σας παράσχουν το επίπεδο φωτισμού που επιθυμείτε. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να νιώσετε πραγματικά άνετοι στο χώρο σας.

  • Ευκολία στη Χρήση

Τέλος, τα οικιακά Ρολά της Euroblinds είναι εξοπλισμένα με μοναδικά συστήματα αυτοματισμού, που κάνουν τη χρήση τους τόσο εύκολη και απλή, ώστε κι ένα παιδί μπορεί να μάθει να τα χειρίζεται.

Οι εφαρμογές τους περιλαμβάνουν:

  • Προγραμματισμένη και αυτόματη λειτουργία των ρολών ακόμη κι όταν λείπετε από το σπίτι.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης ασύρματων αισθητήρων αέρα, φωτός και νερού, και ενημέρωσής σας μέσω τηλεφώνου.
  • Δυνατότητα επιλογής μοτέρ με ειδική προστασία με μπάρες, ώστε να διασφαλίζεται η ακεραιότητά τους σε πιθανή κρούση.

Ας σημειωθεί πως, όταν τα οικιακά Ρολά είναι ανοιχτά, είναι αναδιπλωμένα σε ειδικά πλαίσια – κουτιά, για να μη διαταράσσουν τη γενικότερη αισθητική του κτιρίου. Υπάρχουν δύο διαθέσιμοι τύποι τέτοιων κουτιών: τα εξωτερικά κουτιά και τα πλαίσια.

Τα «αόρατα» πλαίσια Beck & Heun, Γερμανικής κατασκευής, τοποθετούνται εύκολα δίχως να χαλούν την αρχιτεκτονική του κτιρίου και είναι φτιαγμένα από ειδικό μονωτικό υλικό. Τα παράθυρα είναι επενδυμένα με το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται και στο κτίριο και με τον τρόπο αυτό είναι απολύτως αόρατα στον παρατηρητή.

Τα εξωτερικά κουτιά, από την άλλη, έρχονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, υλικών και χρωμάτων, και κατασκευάζονται από εξωθημένο αλουμίνιο, που επιτρέπει τη χρωματική του επεξεργασία ώστε να ταιριάζει στην αισθητική του κτιρίου σας.

Ναι, τα νέα, προηγμένης τεχνολογίας Ρολά της Euroblinds είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε τύπο κτιρίου.

Δείτε τώρα από κοντά στα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer