5 τρόποι που ο αυτοματισμός θα αλλάξει τη ζωή σας

20 Ιουλίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedautomation teaser.jpg1509360926

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται δύο σημαντικά πράγματα για το σπίτι των ονείρων του: ασφάλεια και διευκολύνσεις στη καθημερινότητά του που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του! Πολλά μοντέρνα σπίτια διαθέτουν συστήματα οικιακού αυτοματισμού τα οποία μετατρέπουν κάθε συνηθισμένο σπίτι σε έξυπνο, παρέχοντας ένα ασφαλές μέρος για μια οικογένεια και μια πιο εύκολη, άνετη και συναρπαστική ζωή.

Αφού οι απαιτήσεις σας για την ποιότητα ζωής και την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας αλλάζουν, η πολύχρονη εμπειρία μας στη Euroblinds, μας επέτρεψε να προσφέρουμε για εσάς το σύστημα αυτοματισμού Home Motion που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε και να αλληλεπιδράτε με το σπίτι σας σύμφωνα με τις καθημερινές σας συνήθειες. Προσφέρει ασφάλεια σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, αφού έχετε την δυνατότητα να ξυπνάτε το πρωί με χαλαρή μουσική και φυσικό φωτισμό, ανοίγοντας τις κουρτίνες σας την σωστή ώρα. Μπορείτε επιστρέφοντας κουρασμένοι από την δουλειά σας να βρείτε την σωστή θερμοκρασία στον χώρο σας και να απολαύσετε άμεσα ένα ζεστό μπάνιο. Επίσης φεύγοντας από το σπίτι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές και ο φωτισμός είναι κλειστά, απλά ελέγχοντας την κατάσταση της οικίας σας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Όλα τα παραπάνω και πολλές άλλες λειτουργίες είναι πλέον εφικτό να τα αποκτήσει ο καθένας σε πολύ χαμηλό κόστος.

Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της Euroblinds παρέχει πλήρη τεχνική πληροφόρηση και ενημέρωση σχετικά με τα συστήματα αυτοματισμού ενώ οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την σωστή και ασφαλή εγκατάσταση των συστημάτων καθώς παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης μετά τη πώληση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.   

Ας ξεκινήσουμε όμως με το τι είναι το σύστημα αυτοματισμού στο σπίτι;

Αν και ο αυτοματισμός στο σπίτι δεν είναι μια νέα ιδέα, αποτελεί πάντοτε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον κόσμο της τεχνολογίας για ένα έξυπνο σπίτι.

Όταν μιλάμε για οικιακό αυτοματισμό, αναφερόμαστε σε εκείνα τα χαρακτηριστικά του σπιτιού που μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά ή αυτοματοποιημένα συστήματα. Ειδικότερα ο χειρισμός του οικιακού αυτοματισμού μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, smart phone ή tablet.

Με απλά λόγια ο αυτοματισμός Euroblinds, περικλείει σε μια γενική πλατφόρμα την κεντρική ασφάλεια του χώρου. Ένα σύστημα δικτυωμένων και ελεγχόμενων συσκευών που συνεργάζονται για να κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο, αποτελεσματικό και ασφαλές!    

Επισκεφτείτε τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds και επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα άριστης ποιότητας προϊόντων από παγκοσμίως κορυφαίους οίκους που θα καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση σας. 

Ποια είναι τα οφέλη της αυτοματοποίησης στο σπίτι;

Σαφώς θα διερωτάστε με ποιο τρόπο ένα σύστημα αυτοματισμού θα αλλάξει τη ζωή σας και θα την κάνει πιο εύκολη. Μην ανησυχείτε έχουμε την απάντηση!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η έξυπνη οικιακή τεχνολογία συνοδεύεται με πολλά οφέλη. Το σημαντικότερο βέβαια που μπορεί να σας προσφέρει είναι η απίστευτη ευκολία με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας.

Όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό όφελος αφού η οικιακή αυτοματοποίηση μπορεί να σας βοηθήσει με περισσότερους τρόπους.

  1. Ασφάλεια 

optimizedoptimizedautomation 2.png1500555789.png1509360993

Από τα σημαντικότερα οφέλη που σου προσφέρει ένα αυτοματοποιημένο σπίτι! Ενσωματώνοντας στο σπίτι σας ένα σύστημα αυτοματισμού μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ασφάλεια του χώρου σας.

Πόσες φορές φύγατε για διακοπές αλλά η σκέψη σας βρισκόταν στο σπίτι σας μήπως και κάποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης εισβάλει σε αυτό;   

Με ένα σύστημα αυτοματισμού Euroblinds μπορείτε να ρυθμίσετε τις περσίδες των παραθύρων σας να ανοίγουν και να κλείνουν σε συγκεκριμένες ώρες ή ακόμη και να ενεργοποιήσετε τα φώτα δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι κάποιος βρισκόταν πρόσφατα στο σπίτι.

Εκτός αυτού όμως σας δίνεται η δυνατότητα να ελέγξετε ότι όλες οι συσκευές σας είναι απενεργοποιημένες χωρίς να ανησυχείτε κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι ότι ξεχάσατε κάτι αναμμένο. 

  1. Κάντε το σπίτι σας πιο αποδοτικό

optimizedoptimizedautomation saloon.png1500555865.png1509361017

Εκτός από την ενίσχυση της οικιακής ασφάλειας, η αυτοματοποίηση στο σπίτι μπορεί να κάνει το σπίτι σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Πιθανόν να αναζητάτε τρόπους για να εξοικονομήσετε ενέργεια στο σπίτι σας και να μειώσετε τους λογαριασμούς σας. Ο αυτοματισμός είναι σε θέση να καλύψει αυτή σας την ανάγκη.

Συνδεθείτε απλά με το κεντρικό σύστημα ελέγχου της Euroblinds μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και απενεργοποιείστε τον κλιματισμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι. Μπορείτε μάλιστα να διατηρήσετε τη θερμοκρασία για όταν θα επιστρέψετε στο σπίτι ρυθμίζοντας τα blinds σας να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν εγκαίρως ούτως ώστε να εμποδίσουν τον ήλιο να ζεστάνει τον χώρο, ενώ την ίδια ώρα ο αυτοματισμός βοηθάει να δημιουργήσετε μια περιβαλλοντική συνείδηση στο σπίτι σας αφού μπορεί να αλλάξει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας. Έχοντας ακριβή έλεγχο της ισχύος που χρησιμοποιείται μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας είναι όσο το δυνατότερο πιο ενεργειακά αποδοτικό.

  1. Ελέγξτε τις κλειδαριές σας

optimizedoptimizedautomation 3.png1500555802.png1509360999

Οι αυτοματοποιημένες κλειδαριές θυρών είναι το επόμενο μεγάλο πλεονέκτημα του οικιακού αυτοματισμού.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κλειδώσετε τις πόρτες σας αγγίζοντας απλά την συσκευή σας, έτσι δεν χρειάζεται πλέον να αναστατώνεστε και να ανησυχείτε ότι δεν κλειδώσατε την πόρτα του σπιτιού φεύγοντας βιαστικά το πρωί για τη δουλειά σας.

Σε συνδυασμό και με την ασφάλεια, έχετε τη δυνατότητα όλη μέρα να παρακολουθείτε το σπίτι σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο χώρο σας.

  1. Ελέγξτε τις κάμερες ασφαλείας

optimizedoptimizedautomation4.png1500555815.png1509361005

Κάθε σπίτι που τοποθετεί κάμερες ασφαλείας προφανώς αναζητάει την ασφάλεια του και μεριμνάει για αυτήν. Τι καλύτερο όμως από το να μπορείς να ελέγξεις σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στο σπίτι σου;

Σκεφτείτε ότι κάποιος επιχειρεί να εισβάλει στο σπίτι σας, να κλέψει ένα αντικείμενο ή να βανδαλίσει τον χώρο σας. Με ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού μπορείτε να αντιληφθείτε την ίδια στιγμή το περιστατικό και να ειδοποιήσετε την αστυνομία ή ακόμη να τραβήξετε ένα βίντεο του συμβάντος για να το παραδώσετε αργότερα στις αρχές.

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα απλά για να ελέγξετε πώς περνάει την μέρα σας το μικρό σας μωρό με την νέα του νταντά ή τι κάνουν οι χνουδωτοί σας φίλοι εν όσο απουσιάζετε.

Όπως και να το κάνουμε ο αυτοματισμός είναι τα καλύτερα μάτια που θα μπορούσατε να έχετε στο σπίτι σας.

  1. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς υποδομή για κάθε καταναλωτή

optimizedoptimizedautomation 5.png1500555794.png1509361010

Ίσως να πιστεύεται ότι η αυτοματοποίηση αποτελεί προνόμιο εμπορικών κτιρίων και σπιτιών υψηλού επιπέδου λόγο του υψηλού κόστους τους. Ωστόσο η Euroblinds έκανε την αυτοματοποίηση του σπιτιού εφικτή για όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά έξυπνο και άνετο σπίτι παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες της σε προσιτές τιμές για τον καθένα.

Κάποτε τα συστήματα αυτοματισμού απαιτούσαν μια δύσκολη και περίπλοκη διαδικασία για την εγκατάσταση τους αυτό όμως αποτελεί παρελθόν. Τα συστήματα αυτοματισμού Euroblinds επιτρέπουν σε όλα τα συστήματα να ενώνονται ασύρματα με το σύστημα κεντρικού ελέγχου χωρίς να χρειάζεται περεταίρω υποδομή και κατασκευαστικά έργα.      

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: κινητήρες, ρυθμίσεις, αυτόματα συστήματα και συναγερμοί αλληλεπιδρούν θέτοντας όλο το σπίτι “σε κίνηση”, προσφέροντας σας άνεση και ασφάλεια, προσαρμοσμένες στο περιβάλλον σας.

Οι Σύμβουλοι Σκίασης της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας για να σας οδηγήσουν σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία.

Επικοινωνήστε με τα Κέντρα Σκίασης της Euroblinds σε όλη τη Κύπρο και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα οικιακά συστήματα αυτοματισμού που θα σας λύσουν τα χέρια!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer