3 τρόποι που ο αυτοματισμός σε πάει παραλία, με ασφάλεια

12 Αυγούστου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 3 tropoi pou o aftomatismos se paei paralia me asfaleia

Τώρα που το όνειρο των διακοπών πλησιάζει όσο ποτέ και ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε τα σπίτια μας για λίγες μέρες χαλάρωσης στη φύση αναδεικνύεται πιο έντονα το ζήτημα περιφρούρησης του σπιτιού και ασφάλειας των εσωτερικών και εξωτερικών του χώρων. Προκειμένου λοιπόν να παραμείνει άθικτο και ασφαλές, προστατευμένο από οποιεσδήποτε κακόβουλες ενέργειες, αναζητούμε έξυπνους και σύγχρονους τρόπους για να απολαύσουμε ξέγνοιαστοι τις διακοπές μας. Και ο αυτοματισμός είναι σε θέση να δώσει με εγγυημένα αποτελέσματα αυτήν την αίσθηση ασφαλείας που αναζητούμε καθώς αφήνουμε πίσω μας την ακίνητη περιουσία μας.

Εφαρμόζοντας λύσεις που διευκολύνουν τον έλεγχο των κινήσεων το σπιτιού και αναβαθμίζουν τις λειτουργίες προστασίας, ενώ λείπουμε, είμαστε σε θέση να απολαύσουμε όλα τα οφέλη ενός έξυπνου σπιτιού που ακολουθεί απόλυτα τους δικούς μας ρυθμούς ζωής.

Ας δούμε όμως τα ειδικότερα οφέλη που παρουσιάζει η εγκατάσταση έξυπνων συστημάτων χειρισμού σε διάφορα μέρη του σπιτιού καθώς και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει συγκεντρωτικά ο αυτοματισμός βασικών λειτουργιών όταν λείπουμε από το σπίτι.

vasikes leitourgies otan leipoume apo to spiti aftomatismos spitiou

  • Μία από τις βασικότερες ανησυχίες μας όταν λείπουμε διακοπές είναι το γεγονός πως δεν μπορούμε να ελέγχουμε και να έχουμε ανά πάσα στιγμή την πλήρη επιστασία του χώρου μας. Ο αυτοματισμός παρέχει τη δυνατότητα του απομακρυσμένου ελέγχου προκειμένου να έχουμε κατά 100% επίβλεψη των λειτουργιών του σπιτιού μας μονάχα από το σχετικό πάνελ της εφαρμογής της κινητής μας συσκευής είτε αυτό είναι τηλέφωνο, tablet κλπ. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σε θέση όχι μόνο να ανιχνεύουμε έγκαιρα τυχόν παραβιάσεις, αλλά και να επεμβαίνουμε ακόμα και απομακρυσμένα, με σχετική εντολή από τη συσκευή, όταν παρατηρούμε πως έχει προκύψει κάποια βλάβη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών για παράδειγμα.
  • Μέσω των εφαρμογών του αυτοματισμού μπορούμε να διαχειριστούμε πολύ εύκολα όλα τα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, τις εισόδους πρόσβασης ή το γκαράζ ακόμα και τον ίδιο το φωτισμό του σπιτιού, ώστε να μην υπάρχουν κενά ασφαλείας και όλοι οι χώροι να ελέγχονται επαρκώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε συστήματα κλιματισμού ή σκίασης, όπως τις τέντες, τα ρολά ή ακόμα και τις εσωτερικές κουρτίνες, κατά το διάστημα της ημέρας που το σπίτι βρίσκεται περισσότερο με "πρόσωπο" στον ήλιο. Έτσι προστατεύουμε το εσωτερικό από την ηλιακή έκθεση στον ήλιο με αποτέλεσμα να βρίσκουμε ένα σπίτι δροσερό όταν γυρίσουμε από τις διακοπές.
  • Με τη δημιουργία κατάλληλων και εξατομικευμένων σεναρίων μπορούμε να προσαρμόσουμε το σπίτι μας ώστε να συμπεριφέρεται ακριβώς σαν να βρισκόμαστε και εμείς μέσα. Συνεπώς, η απουσία μας από αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή καθώς το σπίτι συνεχίζει και συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε κίνηση χωρίς να γίνεται αντιληπτή η απουσία μας.

empistosini ston aftomatismo tou spitiou 

Η εμπιστοσύνη, λοιπόν, στον αυτοματισμό μας δίνει τη χαρά και την ευκολία να λείψουμε χωρίς τύψεις ή δεύτερες σκέψεις από το σπίτι μας ακόμα και περισσότερες μέρες, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερο και πολύτιμο χρονικό διάστημα ανάπαυλας και ξεκούρασης. Για όλες τις δυνατότητες που μπορεί να συνδυάσει και όλα τα σενάρια που μπορεί να προβλέψει ο αυτοματισμός και για το δικό σας σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds, για να επικοινωνήσετε έγκαιρα τις δικές σας ανάγκες λίγο πριν αποχαιρετίσετε το σπίτι σας για μέρη εξωτικά και ονειρεμένα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer