12 Φανταστικά Οφέλη από τον Αυτοματισμό Παραθύρων

24 Νοεμβρίου 2017

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

optimizedteaser.jpg1511511095

Η προηγμένη τεχνολογία των ημερών μας έχει επιταχύνει δραστικά τις αλλαγές σε κάθε πτυχή της ζωής μας – ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών κατοικιών.

Οι «έξυπνες κατοικίες» δεν αποτελούν πια εφέ σε μια φουτουριστική ουτοπία μιας ταινίας, αλλά απτή πραγματικότητα. Από τις τηλεοράσεις ως τα συστήματα ποτίσματος, από τις κουζίνες ως τα συστήματα ασφαλείας, τα πάντα τείνουν να αυτοματοποιηθούν και να περάσουν στον απόλυτο έλεγχο του ενοίκου, είτε βρίσκεται εντός του σπιτιού, είτε όχι.

«Αυτοματισμός παραθύρων; Σε τι μπορεί να ωφελήσει κάτι τέτοιο;» ίσως αναρωτιέστε. Δείτε τις απαντήσεις στη συνέχεια του άρθρου.

  1. Ευκολία

Με το πάτημα ενός κουμπιού, ελέγχετε κάθε σύστημα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης σε ένα ή περισσότερα δωμάτια. Τι εκπληκτική εξοικονόμηση χρόνου, δεν συμφωνείτε; Ειδικά για όσους έχουν ψηλά και δυσπρόσιτα παράθυρα, ο αυτοματισμός θα καταστήσει το χειρισμό τους παιχνίδι – που μπορεί να «παιχτεί» ακόμη κι από την άνεση του καναπέ σας.

  1. Ακόμη Μεγαλύτερη Προστασία της Ιδιωτικής σας Ζωής

Καλοί οι γείτονες, αλλά μέχρι ενός ορίου. Το τι κάνετε στο μπάνιο ή την κρεβατοκάμαρά σας – ή και σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα του σπιτιού – δεν τους αφορά. Πατώντας ένα κουμπί τα blinds σφαλίζουν κι εσείς απολαμβάνετε την απομόνωση και την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε.

inner2

  1. Σκεφτείτε… Οικολογικά

Η σύγχρονη κατοικία σχεδιάζεται με το σκεπτικό πως αποτελεί τμήμα μιας πολύ μεγαλύτερης και πολυτιμότερης «πολύ-κατοικίας»: του πλανήτη γη. Ο καλύτερος τρόπος να την προστατέψουμε είναι να φροντίσουμε το σπίτι μας να παράγει τουλάχιστον όση ενέργεια καταναλώνει. Πώς; Τα συστήματα αυτοματισμού επιτρέπουν τη βέλτιστη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, πολύ καλύτερη μόνωση, καθώς και πιο αποδοτική διαχείριση του ηλιακού φωτός.

  1. Αυξάνεται η Αξία της Ιδιοκτησίας

Προφανώς, η εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού στα παράθυρα αυξάνει κατακόρυφα την αξία μεταπώλησης μιας κατοικίας.

  1. Το Καλύτερο Ξυπνητήρι – Το Ξυπνητήρι της Φύσης

Αν σας εκνευρίζει ο κουδουνιστός ήχος του ξυπνητηριού σας, τότε: πρώτον είστε φυσιολογικός άνθρωπος και, δεύτερον, μπορείτε πλέον να τον αντικαταστήσετε με το ωραιότερο ξυπνητήρι, αυτό της φύσης.

Απλά προγραμματίστε να ανοίγουν τα blinds την ώρα που θέλετε, και το απαλό φως του ήλιου θα σας ξυπνά γλυκά και ευχάριστα.

  1. Προστατέψτε Παιδιά & Κατοικίδια

Ο αυτοματισμός ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ατυχήματος, ειδικά για παιδιά και κατοικίδια.

  1. Προστατέψτε την Εσωτερική Διακόσμηση

Ο Αυτοματισμός και η πανεύκολη διαχείριση των συστημάτων σκίασης θα σας επιτρέπουν να προστατεύετε τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα έργα τέχνης σας από την αθροιστικά καταστροφική ηλιακή ακτινοβολία.

  1. Δώστε την Εντύπωση πως… Είστε Εκεί

Τα συστήματα αυτοματισμού παραθύρων μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να ανοιγοκλείνουν σε προεπιλεγμένα διαστήματα και ώρες της ημέρας ώστε να δίνουν την εντύπωση σε διαρρήκτες πως είστε στο σπίτι ακόμη και όταν εσείς λείπετε.

Λίγη παραπάνω σιγουριά είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο εκτός πόλης, έτσι δεν είναι;

  1. Απολαύστε τον Καιρό… Όπως κι αν Είναι!

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα σκίασης μπορούν να ρυθμιστούν να προσαρμόζονται στις διαθέσεις του καιρού, αντιδρώντας στην αλλαγή θερμοκρασίας ή την ένταση του ηλιακού φωτός μέσω ειδικών αισθητήρων!

Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε την κάθε μέρα και εποχή, δίχως κούραση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

  1. Δημιουργήστε Ατμόσφαιρα…με Φως & Ήχο!

inner3

Προγραμματίζετε μια ρομαντική βραδιά; Ένα σύστημα αυτοματισμού θα κάνει την όλη οργάνωση ευκολότερη από ποτέ – αλλά και θα εντυπωσιάσει τον/ την καλεσμένο/η σας!

Εξίσου εύκολο είναι να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε αίθουσα κινηματογράφου – σκοτεινή για ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ με φίλους ή μια σπλάτερ ταινία τρόμου, ή φωτεινή για ένα animation με τα παιδιά και οικογενειακούς φίλους.

Μπορείτε, όμως, πλέον να το πάτε ένα βήμα πιο πέρα: στο application προηγμένων συστημάτων αυτοματισμού έχει ενσωματωθεί και λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής! Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και καθώς χαλαρώνετε με φίλους, κάνετε τη γυμναστική σας ή παίζετε με τα παιδιά, είτε σε κάποιο δωμάτιο είτε και σε εξωτερικό χώρο, να απολαμβάνετε την κατάλληλη κάθε φορά μουσική για την περίσταση!

Θέλετε να Μάθετε Περισσότερα;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, επικοινωνήστε με τους πλέον ειδικούς στον τομέα του αυτοματισμού παραθύρων, και επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα στον ιστότοπό μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer