12 Αναπάντεχα Οφέλη του Αυτοματισμού Παραθύρων

07 Δεκεμβρίου 2018

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Teaser 1

Η τεχνολογία έχει πάψει από καιρό να διακοσμεί ταινίες επιστημονικής φαντασίας, και έχει κατακτήσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, ακόμη και στο σπίτι μας.

Ο αυτοματισμός παραθύρων είναι μια από τις τελευταίες της καινοτομίες! Κάποια απ’ τα οφέλη του θα… σας ξαφνιάσουν!


1. Ευκολία

Με το πάτημα ενός κουμπιού, ελέγχετε τη σκίαση σε κάθε γωνιά του σπιτιού – και μάλιστα ταυτόχρονα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και κόπο, ειδικά για παράθυρα που είναι δυσπρόσιτα!

2. Καλύτερη Προστασία της Ιδιωτικής σας ζωής

Το κουτσομπολιό είναι ένα από τα εθνικά μας σπορ! Βεβαιωθείτε, λοιπόν, πως δεν είστε έρμαιο αδιάκριτων βλεμμάτων!

3. Φιλικά στο Περιβάλλον

Πώς; Επιτρέποντας στο φως του ήλιου να εισχωρήσει στο εσωτερικό του σπιτιού μόνο τις ώρες και τις μέρες που θέλετε, μειώνοντας έτσι το ενεργειακό κόστος για τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου σας.

4. Αυξάνει την Αξία Μεταπώλησης του Σπιτιού

Ο αυτοματισμός αυξάνει κατακόρυφα την αξία μεταπώλησης ενός σπιτιού. Επειδή μάλιστα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, η απουσία του πλέον θεωρείται μειονέκτημα για μια κατοικία που είναι προς πώληση, δίνοντας πάτημα στον αγοραστή για μεγαλύτερα… παζάρια!  

5. Ευκολία και Διασκέδαση

Όπως και να το κάνεις, είναι διασκεδαστικό να ελέγχεις τόσο εύκολα κουρτίνες, σκίαστρα και blinds!

6. Ξεχάστε το Εκνευριστικό σας Ξυπνητήρι

Γιατί; Διότι πλέον θα σας ξυπνά γλυκά η μητέρα φύση: στην ώρα που έχετε προκαθορίσει, τα blinds θα ανοίγουν μόνα τους και το ζεστό φως του ήλιου θα σας θυμίζει πως πρέπει σιγά-σιγά να σηκωθείτε!

7. Προστατέψτε ό,τι είναι Πραγματικά Πολύτιμο

Ο αυτοματισμός καταργεί τα κορδόνια και παρόμοια συστήματα ελέγχου και διαχείρισης, μηδενίζοντας έτσι την πιθανότητα κάποιο παιδί ή και κατοικίδιο να πάθει κάποιο ατύχημα.

Ο αυτόματος χειρισμός παραθύρων προστατεύει επίσης έπιπλα, ακριβά υφάσματα και ευαίσθητους πίνακες ζωγραφικής από τη διαβρωτική επίδραση του ήλιου.

8. Δώστε την Εντύπωση πως Είστε Εκεί!

Ο αυτοματισμός σάς επιτρέπει να δίνετε την εντύπωση πως είστε εκεί, αποθαρρύνοντας έτσι κλέφτες και διαρρήκτες από το να επιχειρήσουν να εισβάλλουν στον χώρο σας.

9. Ανανεώστε τη Διακόσμηση του Χώρου

Με μια τεράστια γκάμα υλικών κατασκευής και τεχνολογικών επιλογών, μπορείτε όχι μόνο να αναβαθμίσετε τη σκίαση του χώρου σας, όπως και να φρεσκάρετε τη διακόσμησή του!

10. Απολαύστε τον Καιρό, όποιος κι αν είναι!

Τα συστήματα σκίασης θα είναι πλέον σε θέση να παρακολουθούν τις διαθέσεις του καιρού, αντιδρώντας αυτόματα σε αλλαγές στην ένταση και την κλίση του φωτός, καθώς και στις αλλαγές θερμοκρασίας. Θα μπορείτε, έτσι να απολαμβάνετε τον καιρό, όποιος κι αν είναι, χειμώνα-καλοκαίρι.

11. Δημιουργήστε Ατμόσφαιρα

Με το πάτημα ενός κουμπιού τα συστήματα σκίασης θα αυτορυθμιστούν, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε!

12. Μετατρέψτε το Καθιστικό σας σε Home Theatre

Αν τρελαίνεστε για σινεμά, τότε μπορείτε πλέον να μετατρέψετε το καθιστικό σας σε Home Theatre, επιφέροντας πλήρη συσκότιση στον χώρο σας!

Ναι, ο αυτοματισμός παραθύρων θα αλλάξει για πάντα την καθημερινότητά σας! Μάθετε περισσότερα στο πλησιέστερο Κέντρο Σκίασης της Euroblinds!  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer