5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γκαραζόπορτες τύπου πάνελ

20 Μαΐου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

Inner 6 Pragmata Pou Prepei Na Ksereis Gia Tis Gkarazoportes Tipou Panel

Αν έχετε αυτοκίνητο, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι να το κρατάτε προστατευμένο από τις άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και όσους κακόβουλους το βλέπουν με… καλό μάτι.

Η φύλαξή του μέσα σε ένα στεγασμένο γκαράζ συχνά αποτελεί την ικανοποιητικότερη λύση, με την προϋπόθεση ότι προσφέρεται για ένα χώρο που κλείνει σωστά με μια γκαραζόπορτα ασφαλείας. Οι σπαστές γκαραζόπορτες οροφής αμερικάνικου τύπου λειτουργούν με προσαρμοσμένα σπαστά πάνελ και τα τελευταία χρόνια έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά τους, διότι προσφέρουν ευελιξία στη φύλαξη, κατασκευαστική αρτιότητα αλλά και πολλές δυνατότητες αυτοματοποίησης που πηγαίνουν την προστασία του αυτοκινήτου πολλά βήματα πιο πέρα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τους 5+1 λόγους που είναι σήμερα απαραίτητες σε κάθε σπίτι:


1. Αντοχή και ποιοτική κατασκευή

Οι τεχνικές προδιαγραφές κατασκευής και λειτουργίας τους αποσκοπούν στην ιδανική προσαρμογή τους σε οποιοδήποτε κάσωμα. Παράλληλα, η υψηλή αντοχή των υλικών και ο τέλειος συνδυασμός τους εγγυούνται την αποτελεσματική λειτουργία τους όσες φορές κι αν ανοιγοκλείσουν. Με άλλα λόγια, η κατασκευαστική υπεροχή με διπλά πάνελ γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνας, με παρεμβαλλόμενο αφρό πολυουρεθάνης μεγάλης πυκνότητας, διασφαλίζει τη συχνή χρήση, ανταποκρίνεται πάντα με ευστοχία και ταχύτητα στο άνοιγμα και στο κλείσιμο και υπογράφει την απρόσκοπτη λειτουργία τους όσο χρόνια κι αν περάσουν.

2. Αισθητήρες εμποδίων

Aisthitires Empodiwn

Στο πάνελ ελέγχου της γκαραζόπορτας παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης αισθητήρων (φωτοκύτταρων) που σχετίζονται άμεσα με την πρόληψη ατυχημάτων αλλά και την προστασία της ίδιας της γκαραζόπορτας. Σε περίπτωση που οι αισθητήρες αντιληφθούν κάποιο εμπόδιο, αναστέλλουν την ενεργοποίηση της πόρτας προς τα κάτω, ενώ η ευαισθησία τους μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα.

3. Θερμομόνωση και ηχομόνωση

Η κατασκευή των πάνελ και η γόμωση καθ' όλο το μήκος τους έχουν μελετηθεί ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή θερμομόνωση και στεγανότητα. Ειδικότερα, όλες οι σπαστές γκαραζόπορτες αμερικανικού τύπου υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμασίες ανθεκτικότητας σε σχέση με τη ζέστη, το κρύο αλλά και την ηχορύπανση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτα και ανθεκτικά λάστιχα, με εξαιρετική συμπεριφορά απέναντι στις καιρικές συνθήκες, τις υψηλές θερμοκρασίες και το θόρυβο.

4. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Το μεγαλύτερο ζητούμενο για μια σπαστή γκαραζόπορτα οροφής τύπου πάνελ, είναι η αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία και η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική προετοιμασία δίνεται ξεχωριστή έμφαση στις λεπτομέρειες που συνθέτουν αυτό το τελικό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε αποδεικνύεται από την ισχυρή σύνδεση των πάνελ μεταξύ τους με ενισχυμένους σιδερένιους μεντεσέδες, ώστε να αποφεύγεται η παγίδευση των δακτύλων στα ενδιάμεσα σπασίματα.

5. Εύκολος έλεγχος

Efkolos Elegxos

Για την ενεργοποίηση της γκαραζόπορτας είναι αρκετό το τηλεχειριστήριο ή ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο ως επιπρόσθετη δυνατότητα. Παρ' όλα αυτά, σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος είναι δυνατός ο έλεγχός της χειροκίνητα με ειδικό χερούλι απελευθέρωσης.

6. Ενισχύουν την ασφάλεια

Η ασφάλεια αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα, γι' αυτό οι κατασκευές βαρέος τύπου με ειδικά ελατήρια που ισοκατανέμουν το βάρος σε όλη την επιφάνεια.

Εναρμονισμένες με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας, λοιπόν, οι γκαραζόπορτες τύπου πάνελ αναβαθμίζουν ουσιωδώς τον χώρο στάθμευσης και διεκπεραιώνουν με τη μεγαλύτερη ασφάλεια τη δουλειά που τους έχει ανατεθεί. Στα Κέντρα Σκίασης Euroblinds θα βρείτε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες για να συνθέσετε τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο δικό σας σπίτι και υπηρετούν πιστά τις δικές σας ανάγκες.

Γιατί, λοιπόν, να έχετε απλώς ένα… γκαράζ, όταν με τις γκαραζόπορτες τύπου πάνελ μπορείτε να αποκτήσετε πολλά περισσότερα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer