5 λόγοι που χρειάζεστε μια αυτόματη γκαραζόπορτα στο χώρο σας

04 Ιουλίου 2019

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 5 logoi pou xreiazeste mia aftomati gkarazoporta sto xwro sas

Όταν πρόκειται για την επιλογή της κατάλληλης γκαραζόπορτας για εσάς, το σπίτι και το… όχημα σας υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν την επιλογή υλικού, σχεδίου, χρώματος και λειτουργικότητας. Ωστόσο υπάρχει ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη και αυτός είναι αν η γκαραζόπορτα σας είναι αυτόματη ή όχι. 

Οι γκαραζόπορτες τελευταίας τεχνολογίας κάνουν πολλά περισσότερα από το να είναι μία απλή πόρτα για το γκαράζ σας και πιο κάτω φροντίσαμε να βρούμε και να σας παρουσιάσουμε 5 λόγους που μια αυτόματη γκαραζόπορτα είναι απαραίτητη για τον χώρο σας.

Ευκολία

Ίσως ο πιο προφανής λόγος που πιθανόν να μην σας εκπλήσσει και τόσο. Ωστόσο ο παράγοντας ευκολία συχνά υποτιμάται και δεν υπολογίζεται όσο θα έπρεπε.

Με μια αυτόματη γκαραζόπορτα μπορείτε να μείνετε στο αυτοκίνητο σας μέχρι να ανοίξει η πόρτα και να οδηγήσετε το αυτοκίνητο σας εντός του γκαράζ χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε τα παιδιά μόνα στο αυτοκίνητο ή να βγείτε έξω σε κακοκαιρία ή περιόδους υψηλής θερμοκρασίας για να ανοίξετε ή να κλείσετε την πόρτα του γκαράζ σας.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του γκαράζ είναι υψίστης σημασίας και σίγουρα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η γκαραζόπορτα σας θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντας ασφαλείας για την οικογένεια, το σπίτι και τα υπάρχοντά σας.

Οι χειροκίνητες πόρτες μπορούν να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις αφού υπάρχουν αρκετά μεγάλες πιθανότητες να αφήσουμε ανοιχτή την πόρτα ή να ξεχάσουμε να την κλειδώσουμε παρέχοντας στους διαρρήκτες μια εύκολη οδό πρόσβασης στα υπάρχοντά μας.

asfaleia

Φυσικά οι «έξυπνες» γκαραζόπορτες μπορούν να σας εκπλήξουν ευχάριστα αφού ένα από τα σημαντικότερα τους πλεονεκτήματα αποτελεί το μοτέρ αντίληψης εμποδίου. Η προηγμένη τεχνολογία των αυτοματοποιημένων γκαραζόπορτων και οι ευαίσθητοι αισθητήρες τους, μπορούν να αντιληφθούν τυχόν εμπόδια και να σταματήσουν αυτόματα τη λειτουργία τους προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την περιουσία σας.

Τεχνολογία

texnologia

Οι τελευταίας γενιάς μηχανισμοί αυτόματης  γκαραζόπορτας,  διατίθενται με διάφορα χαρακτηριστικά για να σας προσφέρουν περισσότερη ευκολία και ασφάλεια. Σημαντικό πλεονέκτημα των γκαραζόπορτων αυτοματισμού περιλαμβάνει την δυνατότητα σύνδεσης και ελέγχου μέσω εφαρμογών έξυπνων συσκευών όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίστε ότι η γκαραζόπορτα σας είναι κλειστή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Μπορεί ακόμη να σας ειδοποιήσει και να σας ενημερώσει ότι η γκαραζόπορτα είναι ανοιχτή για να ελέγξετε τι συμβαίνει την δεδομένη στιγμή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αθόρυβη λειτουργία

Οι κλασσικές χειροκίνητες πόρτες γκαράζ είναι ευρέως γνωστό ότι προκαλούν ιδιαίτερο θόρυβο. Ο αυτοματισμός στις γκαραζόπορτες θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και την άβολη κατάσταση να σηκώνετε τη γειτονιά στο πόδι κάθε φορά που θα ανοίξετε ή θα κλείσετε την γκαραζόπορτα σας, αφού ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι ιμάντες κίνησης  τείνουν να λειτουργούν πιο ήσυχα και αθόρυβα.

Κόστος

Παρά το γεγονός ότι οι αυτόματες θύρες γκαράζ είναι πανομοιότυπες με όλους τους άλλους τύπους γκαραζόπορτων, όπως το μέγεθος, το σχέδιο, το στυλ, το υλικό και το χρώμα, μια αυτόματη πόρτα γκαράζ θα σας κοστίσει γενικά περισσότερο από μια χειροκίνητη πόρτα γκαράζ όπως είναι αναμενόμενο.

Ωστόσο, πρέπει να σκεφτείτε πέρα από αυτό και θυμηθείτε ότι η ποιότητα μιας αυτόματης πόρτας γκαράζ έχει σχεδιαστεί για να αντέξει στις δοκιμασίες του χρόνου και να διαρκέσει για μια ζωή με τη σωστή και τακτική συντήρηση.

Επιπλέον σε πολλές περιπτώσεις που μπορεί να καταχωρήσετε το σπίτι σας μελλοντικά στην αγορά, μια αυτόματη πόρτα γκαράζ μπορεί να προσθέσει σημαντική αξία σε αυτό επιφέροντας υψηλότερες επενδυτικές προσφορές.

Επομένως σύμφωνα με τα πιο πάνω, ο παράγοντας κόστος δεν είναι πραγματικά αρνητικός αλλά ένα θετικό σημείο και μακροπρόθεσμα κερδοφόρο ως μια μεγάλη επένδυση που αξίζει τον κόπο, τον χρόνο και το κόστος.

Συμπέρασμα

Οι γκαραζόπορτες ασφαλείας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε!

Θερμομόνωση, ηχομόνωση, απόλυτη αντίσταση στα ανοίγματα, προστασία από τον άνεμο και τη συχνή χρήση είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα σας χαρίσει ο αυτοματισμός.

Μιλήστε μαζί με την έμπειρη ομάδα μας και μάθετε περισσότερα για την εξαιρετική κατασκευαστική σταθερότητα και ομορφιά των γκαραζόπορτων Euroblinds.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer