5 λόγοι που αξίζει να επενδύσετε σε μια γκαραζόπορτα ασφαλείας

11 Νοεμβρίου 2021

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin

inner 5 logoi pou aksizei na ependisete se mia gkarazoporta asfaleias

Η ολοκληρωμένη προστασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου είναι εφικτή μέσα από την εγκατάσταση μιας γκαραζόπορτας ασφαλείας στους χώρους φύλαξης του αυτοκινήτου σας. Σήμερα η εν λόγω πρόβλεψη αποτελεί σημαντικό τμήμα μιας λειτουργικής και σύγχρονης κατοικίας, για αυτό και η σωστή επιλογή της πρέπει να προκύπτει μέσα από τη στάθμιση αντικειμενικών παραμέτρων που εγγυώνται την ασφάλεια και την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Πέρα από τα κατασκευαστικά υλικά και τις λεπτομέρειες ανοίγματος-κλεισίματος, οι γκαραζόπορτες οφείλουν να έχουν σαφή προσανατολισμό στις ανάγκες και τις διαστάσεις του χώρου στάθμευσης ώστε να εγγυώνται την αποτελεσματικότητά τους σχεδόν εφ' όρου ζωής. Για αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε εξαρχής τον σκοπό αλλά και τις απαιτήσεις φύλαξης για τις οποίες προορίζονται.

Για ποιους λόγους όμως η συνεισφορά μιας γκαραζόπορτας στην ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι τόσο σημαντική; Στην τελική επιλογή οφείλουμε να έχουμε υπόψη μας τις παρακάτω παραμέτρους για τις οποίες αξίζει να επενδύσει κανείς σε μια αξιόπιστη γκαραζόπορτα ασφαλείας.

1. Προστασία από φθορά λόγω καιρικών φαινομένων

prostasia apo fthora logo kairikwn fainomenwn

Μια γκαραζόπορτα ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών εγγυάται τόσο την ασφάλεια του αυτοκινήτου από τις καιρικές συνθήκες όσο και την προστασία ολόκληρου του χώρου παρκαρίσματος από αυτές. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι χώροι στάθμευσης συχνά αποτελούν κενούς χώρους στους οποίους η υγρασία μπορεί πολύ εύκολα να αναπτυχθεί εφόσον δεν αερίζονται επαρκώς. Η γκαραζόπορτα ασφαλείας προσφέρει ικανοποιητική στεγανοποίηση του χώρου, διαθέτοντας θερμομονωτικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη δική της αντοχή στα διαβρωτικά στοιχεία του καιρού ενώ φροντίζουν παράλληλα για τη σταθερή θερμοκρασία του χώρου, όποιες καιρικές συνθήκες και αν επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον.


2. Αποτροπή ατυχημάτων

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, η εγκατάσταση και η λειτουργία μιας γκαραζόπορτας πρέπει να δίνει τη μέγιστη προσοχή. Τα πρότυπα ασφαλείας ακολουθούν ένα αυστηρότατο πρωτόκολλο που εγγυάται την ομαλή λειτουργία και την αποτροπή ατυχημάτων από την ακούσια πρόσκρουσή της σε αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο γκαράζ. Για αυτόν το λόγο, οι γκαραζόπορτες της Euroblinds έρχονται με τη δυνατότητα προσθήκης αισθητήρων, διαβαθμισμένης ευαισθησίας, που διακόπτουν άμεσα και έγκαιρα τη λειτουργία της πόρτας σε περίπτωση ανίχνευσης εμποδίου. Έτσι επιτυγχάνονται παράλληλα τόσο η αποφυγή ατυχημάτων όσο και η προστασία της ίδιας της γκαραζόπορτας.


3. Αύξηση της λειτουργικότητας και ολοκλήρωση της αρχιτεκτονικής αισθητικής

afksisi tis leitourgikotitas kai oloklirosi tis arxitektonikis aisthitikis

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες του σπιτιού ή οι ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές του προδιαγραφές, υπάρχει ο ιδανικός τύπος γκαραζόπορτας που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές. Είτε επιλέξουμε έναν κλασικό τύπο γκαραζόπορτας είτε έναν με πάνελ, η υψηλή λειτουργικότητα και οι αδιαπραγμάτευτες προδιαγραφές ασφαλείας των υλικών και των μηχανισμών τους διασφαλίζουν μια άψογη λειτουργικότητα αλλά και αξιόλογες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Και όλα αυτά σε ένα αισθητικό σύνολο που αφομοιώνεται αλλά και προσθέτει έξτρα πόντους στο συνολικό αρχιτεκτονικό στυλ του κτηρίου.


4. Πιστοποιημένη ποιότητα

Τα πιστοποιημένα υλικά, η άψογη τεχνογνωσία εγκατάστασης και συντήρησης αλλά και η τεχνολογική υπεροχή του σχεδιασμού τους αφαιρεί το ενδεχόμενο αστοχιών και προσθέτει την ανώτερη ταυτότητα στην ποιότητα αλλά και τη διάρκεια ζωής στις γκαραζόπορτες ασφαλείας. Κατασκευασμένες σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και έχοντας διακριθεί σε αυστηρά τεστ αξιολόγησης για την ασφάλεια και την απερίσπαστη λειτουργικότητά τους σε διαφορετικές συνθήκες χρήσης, είστε βέβαιοι πως έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή επένδυσης σε αυτές. 


5. Άνεση χρήσης και απομακρυσμένος έλεγχος

anesi xrisis kai apomakrismenos elegxos

Κάτι που δεν ταιριάζει στο σύγχρονο στυλ ζωής δεν μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του, για αυτό και οι γκαραζόπορτες ασφαλείας της Euroblinds ακολουθούν τον δικό σας τρόπο ζωής μέσα από τη διαμόρφωση εξατομικευμένων σεναρίων αυτοματοποίησης αλλά και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου τους. Μια δυνατότητα που δεν γνωρίζει τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, μιας και μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικά ακόμα και από τη σχετική εφαρμογή στο κινητό.

Η επιλογή της ιδανικής γκαραζόπορτας ασφαλείας είναι μια προσωπική υπόθεση που πρέπει να στηρίζεται, ωστόσο, στην επαγγελματική εκτίμηση αντικειμενικών παραμέτρων. Για αυτόν το λόγο, οι έμπειροι σύμβουλοί μας βρίσκονται ανά πάσα στιγμή δίπλα σας προκειμένου να αξιολογήσουν τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουν τις καλύτερες και λειτουργικότερες λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

image 1

olympic Ideas For Home Footer